Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - Η ΓΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ

Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι ο άνθρωπος γεννήθηκε στην Ελλάδα και δη στη Μακεδονία, απ' όπου εξαπλώθηκε στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και γέννησε και άλλους ανθρώπους. Την άποψη αυτή την διατύπωσε πρώτος ο ανθρωπολόγος Άρης Πουλιανός ένας από τους εγκυρότερους επιστήμονες με τη γνώμη του να έχει ιδιαίτερη επιστημονική βαρύτητα.
Η θεωρία της πολυγένεσης είναι αυτή που μπορεί να χαρακτηρισθεί ως επιστημονική, σε αντίθεση μ' αυτή της μονογένεσης, η οποία έχει πολλές αδυναμίες και κενά στη δομή της, αλλά και έντονη οσμή πολιτικών σκοπιμοτήτων. Δεχόμενοι, λοιπόν, τη θεωρία της πολυγένεσης ως αυτή που δίνει τις ικανοποιητικότερες και πειστικότερες (λόγω των ευρημάτων) αποδείξεις στο θέμα της καταγωγής του ανθρώπου, η Μακεδονία είναι πράγματι τόπος όπου γεννήθηκαν άνθρωποι πριν από πολλά εκατομμύρια χρόνια και αυτό θα τεκμηριωθεί στη συνέχεια από τρεις συγκλονιστικές ανακαλύψεις που έγιναν στο χώρο της Μακεδονίας:
α) του Αρχανθρώπου των Πετραλώνων (ηλικίας 750.000 ετών)  στο ομώνυμο  σπήλαιο του νομού Χαλκιδικής,
β) του Τριγλιανού Ανθρώπου (ηλικίας 
11.000.000 ετών!!!) στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής, και
γ) του σκελετού ελέφαντα (ηλικίας 3.000.000 ετών) στον Περδίκκα της Πτολεμαΐδας, επί του οποίου βρέθηκαν τα όπλα με τα οποία είχε σκοτωθεί και αρχίσει ο τεμαχισμός του.  
Το Ελληνικό κράτος, ως συνήθως, με τις μικροκομματικές κακοήθειες αλλά και την υποδούλωση του στην κατεστημένη – ατεκμήριωτη - επιστημονική αντίληψη σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα υπήρξε ο αιώνιος αποδέκτης ξένων προς αυτήν πολιτιστικών εξελίξεων, από τη Λουση την αυστραλοπιθηκο αλλά και τους ινδοευροπαίους αποίκους  μέχρι το αλφάβητο  κάποιου λαού φαντασμάτων.  Ωστόσο σε όποιον επιστήμονα, τεκμηριώσει τα αντίθετα, του συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο.  Παράδειγμα ο Άρης Πουλιανός, ο οποίος εκδιώχθηκε από το σπήλαιο στο οποίο εργάσθηκε επί 12 χρόνια, από κάποιους που προφανώς δεν ήθελαν να ταράξουν τα μέχρι τότε επιστημονικά δεδομένα με τη συνταρακτική αυτή ανακάλυψη του Αρχανθρώπου, η οποία αποδεικνύει ότι η Μακεδονία κατοικούνταν από αυτόχθονες εκατομμύρια χρόνια πριν.
Περισσότερα εδώ: eleusisdiagoridon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου