Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

ΑΤΙΑ (UFO)

Συνεχίσθηκε από τον Δεκ. 2011 μέχρι σήμερα η αύξηση της εμφανίσεως ΑΤΙΑ σε πολλές περιοχές του πλανήτη και πολλές φορές εμφανίσθηκε ολόκληρος στόλος. Βέβαια όπως έχω ξαναγράψει μέρος αυτών πιθανόν να είναι γήινες κατασκευές των μεγάλων κρατών (Αμερικής, Ρωσίας, Κίνας).
Εκείνο όμως που προξένησε εντύπωση είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΝΑΣΑ για την θέαση τριών UFO από τους αστροναύτες του διαστημικού λεωφορείου ATLANTIS κατά την τελευταία του πτήση και έδωσε μάλιστα στην δημοσιότητα και βίντεο. 

http://www.youtube.com/watch?v=MLx5LbA-6Ng&feature=player_embedded
Ορισμένα Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια ανέφεραν την είδηση.... στα ψιλά και χωρίς περαιτέρω σχολιασμούς.
Επίσης από διαρρεύσαντα (?) αρχεία του FBI επιβεβαιώνεται η ύπαρξη παράλληλου κόσμου και επισκεπτών από το 1947, που αποκτούν υλική υπόσταση όταν εισέρχονται στον δικό μας κόσμο. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στις παρακάτω ιστοσελίδες:
http://www.apocalypsejohn.com/2012/02/fbi_22.html
Όπως έχω αναφέρει στα προηγούμενα "Σημεία των Καιρών" τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται πολύ συχνά στην περιοχή του Ήλιου τεράστια αντικείμενα, πολλές φορές μεγαλύτερα του πλανήτη μας και διαφόρων σχημάτων (σφαιρικά, κυλινδρικά, κλπ). Η ΝΑΣΑ βέβαια όλα αυτά τα χαρακτηρίζει σαν τεχνικές ανωμαλίες.
Στις 11 Μαρτίου, εικόνες και βίντεο από τα ηλιακά παρατηρήτρια SOHO δείχνουν ένα τεράστιο σφαιρικό αντικείμενο στο μέγεθος του πλανήτη Δία, να βρίσκεται στο κάτω αριστερά μέρος του Ήλιου, το οποίο έχει συνδεθεί με την επιφάνεια του με μία "προβοσκίδα", σαν να παίρνει καύσιμο και η οποία στην συνέχεια αποσυνδέθηκε από τον Ήλιο. Σύμφωνα με επιστήμονες της NASA, το φαινόμενο είναι πραγματικά ακατανόητο, αλλά συχνά παρατηρείται, σε αυτόν τον τύπο της ηλιακής δραστηριότητας που ονομάζεται "προβολή."
Το διάστημα από 2 Απριλίου μέχρι 2 Μαΐου, είχαμε τουλάχιστον 4 διαφορετικές περιπτώσεις εμφανίσεων UFO κοντά στον Ήλιο. Μάλιστα ένα σφαιρικό στο μέγεθος του πλανήτη Δία από τις 2 Μαΐου μέχρι 5 Μαΐου ήταν ακίνητο σε μικρή απόσταση από τον ήλιο στο κάτω αριστερά του μέρος.(http://www.apocalypsejohn.com/2012/05/o-ufo-2-2012-video.html).
Τελευταία  έχουν παρατηρηθεί επίσης, για λίγη ώρα τεράστια σκάφη, ακόμα και μεγαλύτερα της Γης διαφόρων σχημάτων τα οποία στην συνέχεια εξαφανίζονται. Αυτά φαίνονται από την ιστοσελίδα των ηλιακών παρατηρητηρίων SOHO της ΝΑΣΑ μέσω της οποίας φαίνεται ζωντανά η δραστηριότητα του Ηλίου (εκλάμψεις).
http://sohodata.nascom.nasa.gov/cgi-bin/data_query
Επίσης στις 5 Μαΐου εμφανίζεται μία τεράστια δομή-σκάφος, η οποία φαινόταν πάνω από μία ώρα.(http://www.apocalypsejohn.com/2012/05/video_5165.html).
Μετά από αυτό η ΝΑΣΑ διέκοψε την ζωντανή εικόνα μετάδοσης της δραστηριότητας γύρω από τον ήλιο στο διαδίκτυο από τα ηλιακά παρατηρητήρια SOHO, για ευνοήτους λόγους και την ξαναενεργοποίησε στις 13 Μαΐου.
Στις 10 Μαΐου άλλο τεράστιο σκάφος, μεγαλύτερο της Γης εμφανίζεται στην περιοχή του ήλιου (εικόνα από τα ηλιακά παρατηρητήρια της ΝΑΣΑ, STEREO, δεν τα είχε κλείσει αυτά), πιθανώς Αστροπολιτεία. (http://www.apocalypsejohn.com/2012/05/ufo-10-5-2012-video.html)
Σύμφωνα με ληφθέντα μηνύματα από τους Ολτμπίους-Ανδρομέδιους, ορισμένα από τα σκάφη αυτά έρχονται από μακρινούς γαλαξίες και σύμπαντα, πολλά από τα οποία είναι άγνωστα και σ' αυτούς, προκειμένου να λάβουν θέσεις στο ηλιακό μας σύστημα για να παρακολουθήσουν την μετάβαση του πλανήτη μας σε ανώτερες διαστάσεις και την καταστροφή του ΜATRIX στο οποίο μας έχουν υποχρεώσει να ζούμε οι σκοτεινές δυνάμεις των αποστατών-ερπετοειδών από τούς αστερισμούς Δράκοντος, Ύδρας, Κήτους, Σαύρας, κλπ εδώ και 13000 χρόνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ: ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 4 , ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΕΣΣΕΤ’ΗΜΑΡ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου