Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Α.Τ.Ι.Α. (UFO) ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!

Χρήστης του YouTube ισχυρίζεται πως έχει αποδείξεις ότι η NASA συγκαλύπτει αποδείξεις για την ύπαρξη εξωγήινων. Η θεωρία του βασίζεται στο γεγονός πως το διαστημόπλοιο της Υπηρεσίας που παρακολουθεί τον Ήλιο, διέκοψε τη μετάδοση όταν ο ίδιος εντόπισε ένα «UFO» στο βίντεο. Στις 5 Μαΐου ο χρήστης ανήρτησε στο YouTube, βίντεο από ένα μυστηριώδες αντικείμενο να κινείται κοντά στον Ήλιο. 
Τα στιγμιότυπα είναι από ένα βίντεο που το Παρατηρητήριο του Ηλιακού Συστήματος μετέδωσε πίσω στη Γη μέσω online streaming. Αλλά οι ισχυρισμοί μάλλον θα βρουν τοίχο από τη NASA, καθώς ύστερα από τον εντοπισμό δύο ακόμη εξωγήινων διαστημόπλοιων δόθηκαν απλοϊκές εξηγήσεις. Το βίντεο ζουμάρει σε πυραμοειδές αντικείμενο πάνω στην επιφάνεια του Ήλιου. Μία μέρα μετά η NASA διέκοψε τη μετάδοση αναφέροντας «κατάσταση έκτακτης ανάγκης στον Ήλιο για επανάκτηση λειτουργίας»
«Αυτό είναι συγκάλυψη ώστε να μας εμποδίσουν να δούμε αυτά τα πράγματα ξανά. Η NASA πρέπει να είδε το βίντεο κι άρχισε να σχεδιάζει να αλλάξει τον τρόπο που εσύ κι εγώ έχουμε πρόσβαση σ’ αυτό» ανέφερε ο χρήστης στο δεύτερο βίντεό του. «Αυτό είναι απόδειξη ότι η NASA κρύβει πράγματα. Η NASA ξεκάθαρα θέλει να μας σταματήσει να κοιτάμε τον ήλιο», πρόσθεσε.                                                 Πηγές: dailymail  ,  euro2day.gr
ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ (Υποτιτλισμένο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου