Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ «ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ 21» ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 2/7/2020 ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ

Συνέντευξη τύπου πραγματοποίησε η Επιτροπή «ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21» που γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη να εκφραστεί μια καθαρή εθνική φωνή που θα αποδώσει τα πραγματικά προτάγματα της Παλιγγενεσίας και θα σεβαστεί τους αγώνες του Έθνους για Ελευθερία, Ανεξαρτησία και Δημοκρατία.
Η παρωδία και τα ατοπήματα μιας άχρωμης, άοσμης και συνειδησιακά ευνουχισμένης επιτροπής -Ελλάδα 2021- οδήγησαν καταξιωμένα στελέχη της κοινωνίας, με καθαρό πατριωτικό, δημοκρατικό και κοινωνικό πρόσημο να σχηματίσουν ένα νέο φορέα που θα προσπαθήσει μέσα από πρωτοβουλίες να αναδείξει με σεβασμό τα διαχρονικά μηνύματα της Επανάστασης του 1821 και να την συνδέσει με το σήμερα και το αύριο του Ελληνισμού”. 
Πρωτεργάτισσα στην πρωτοβουλία η τέως Πρύτανης του ΠΑΜΑΚ κα. Μαρία Δελιβάνη – Νεγρεπόντη και συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες όπως ο τέως πρύτανης του Πάντειου Κοντογιώργης Γιώργος, ομ. καθ. Πολιτικών Επιστημών, ο Πλαπούτας Κώστας, Πρόεδρος Ομίλου Απογόνων Αγωνιστών του 1821, ο Καραμπελιάς Γιώργος, Συγγραφέας – Εκδότης, πολιτικός αναλυτής, ο Κασιμάτης Γιώργος, ομ. καθ. Συνταγματικού Δικαίου στο ΕΚΠΑ, η Γεωργαντά Ζωή, Οικονομολόγος-Στατιστικολόγος, πρ. μέλος ΔΣ ΕΛΣΤΑΤ, ο Βασιλειάδης Νικόλαος, επίκ. καθ. Ιστορίας στο ΠΑΜΑΚ, η Μάνου Αφροδίτη, συνθέτης-ερμηνευτἠς και ο Κομνηνός Λάκης, Ηθοποιός.  

Όλη η Συνέντευξη Τύπου της Επιτροπής "Τιμή στο '21" που δόθηκε στις 2/7/2020 στην ΕΣΗΕΑ. Η σειρά των ομιλητών: Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβἀνη, Μελέτης Μελετόπουλος, Όθων Ιακωβίδης, Αριάδνη Νούκα, Κωνσταντίνος Πλαπούτας, Μαρία Μαντουβάλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου