Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ

Σε αυτούς τους καιρούς που έχουμε την τύχη να είμαστε ενσαρκωμένοι διότι το επιλέξαμε, όλα θα εξαρτηθούν από το τι σκεφτόμαστε.

Η ανθρωπότητα απέτυχε πολλές φορές διότι δεν πίστεψε στους συμπαντικούς νόμους όσο έπρεπε και δεν πίστεψε διότι δεν ήταν ακόμη έτοιμη.

Αυτή όμως τη φορά δεν υπάρχει δικαιολογία. Όλα θα παιχτούν σε αυτό το επίπεδο, της προβολής της σκέψης συλλογικά.
Θ
α πρέπει με σθένος να αρνηθούμε να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να παρασυρθούν από οποιαδήποτε ψύχωση φόβου, αγωνίας και αναταραχής.
Α
ς αποκτήσει ο καθένας μας υπευθυνότητα, έλεγχο της εκφοράς του λόγου, τα σκληρά υπονοούμενα την άγρια και γεμάτη φόβους ομιλία, διότι τώρα γνωρίζουμε και δεν υπάρχει δικαιολογία.

Γνωρίζουμε ότι δημιουργούμε, ο,τι εκφέρουμε ως λόγο και είναι εύκολο να παρασυρθούμε μέσα στις συνήθειες της ομιλίας συμμετέχοντας στην δημιουργία αρνητικής εξωτερίκευσης γεγονότων που εξυπηρετούν τις καταστροφικές δυνάμεις.

Ας ενώσουμε λοιπόν την πίστη μας, την δύναμη μας, και το γεγονός ότι το θείον μας καθοδηγεί.
Α
ς σταθούμε σταθεροί σε πνευματική ύπαρξη και όλοι μαζί ας προβάλλουμε το ίδιο όραμα για να το υλοποιήσουμε στο πεδίο της γης. Αυτή είναι η αποστολή μας και αυτό ήρθαμε να πράξουμε. Τώρα που η μνήμη αναδύθηκε ας επιτρέψουμε στο σχέδιο να υλοποιηθεί. Ας επιτρέψουμε την  νίκη του ανθρωπίνου πεπρωμένου!!!
Από
την καρδιά του Απόλλωνος στον ήλιο της καρδιάς σας.

ΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

Άρματα της Φωτιάς - Βαγγέλης Παπαθανασίου

Οπτικοακουστικό: Thomaida Kotsali

-----------------------------------

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ. 

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ!

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.” (ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ)

ΠΩΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ

ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ - ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΣΚΕΨΗ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ - ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου