Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΝ , ΤΥΦΛΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ [ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ].
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ... ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΩΣ ΦΥΛΗ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΥΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΔΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ ΕΞΑΓΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΠΥΡ!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΜΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ , ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ Η ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΙΑΣ!
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΟΛΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ *ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ* .
Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΤΟΙΜΗ.

ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.*ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ*
ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΑΜΕ.. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΡΑΜΑ.. ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ..ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΦΕΣΗ..ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ - ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΨΥΧΩΣΗ ΦΟΒΟΥ, ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ.
ΑΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΚΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΦΟΒΟΥΣ ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΦΕΡΟΥΜΕ ΩΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ..
ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΝΑΔΥΘΗΚΕ ΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ!!!!! 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ.
(Πηγή: Μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου