Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ (2012 και........ )

Το παρακάτω μήνυμα προσπαθεί να φωτίσει κάποια πράγματα. Χρησιμοποιήθηκαν τα υπάρχοντα σχετικά βιβλία και άπαντα του κ. Καλογεράκη.

Αστερίων

Βλέποντας την τραγικότητα της όλης κατάστασης και την ασυδοσία των κατ΄ επίφαση συγγραφέων (θέμα που πουλάει στράγγισέ το), που ασελγούν στην σκέψη του μέσου αναγνώστη, σκεφθήκαμε να επέμβουμε για την ενημέρωσή σας. Όλα ξεκίνησαν από κάποιο λάθος που διαιωνίζεται. Όλοι οι επίδοξοι συγγραφείς, αντιγράφουν το αρχικό λάθος. Το 1987 κάποιος Αμερικανός καθηγητής από την Μινεσότα που δίδασκε ιστορία της τέχνης και της αισθητικής στο Σικάγο θέλησε να το παίξει ερευνητής και ασχολήθηκε με τα ημερολόγια των Μάγιας, μη όντας καθ' ύλην αρμόδιος. Την παραπάνω χρονολογία έγραψε το βιβλίο «οι προφητείες των Μάγιας». Λανθασμένη μετάφραση ή παράφραση συμβόλων των ημερολογίων των Μάγιας, απέδωσε το" τέλος χρόνου ή εποχής", σε «Τέλος του κόσμου». Έτσι άρχισε η καταστροφολογία, Ο κόσμος τσίμπησε. Το γιατί τσίμπησε θα σας το γράψουμε παρακάτω. Από εκεί και πέρα ο ένας αντιγράφοντας τον άλλο διέδωσαν την επιδημία.

Αν δεν υπήρχε η υποδομή που δημιούργησε η «εταιρεία παραγωγής και διαχείρισης φόβου - τρόμου», που δεν είναι τίποτα άλλο από την χαριτωμένη μας εκκλησία (όχι μόνον την δική μας), ίσως ήταν ποιο ήπια τα πράγματα. Με την θρησκεία ανακατεμένη τα πράγματα είναι δύσκολα ως επικίνδυνα. Σκεφθείτε λίγο τον τρόπο επιβολής του Εβραιοχριστιανισμού, την Σκυθόπολη, την ιερά εξέταση, τον Σατανά που έχουν εφεύρει και τον ανεμίζουν σαν πολεμικό λάβαρο, τρομοκρατώντας τους πιστούς, τις σφαγές των αντιφρονούντων, την οπισθοδρόμηση του πνεύματος και άλλα ωραία και σοφά (για εκείνους). Την Κόλαση τον εξορκισμό του γέλιου (μόνον αυτοί έχουν το δικαίωμα να γελούν εις βάρος μας, τέτοια κορόϊδα που είμαστε). Τον φόβο του θανάτου που τον έχουν αναγάγει σε επιστήμη, με όλα τα τελετουργικά που τον συνοδεύουν.

Για σκεφθείτε, ένας απλός σταθμός στην βιολογική εξέλιξη του ανθρώπου και μια επιστροφή της ψυχής στην κοιτίδα της, μια μεταμόρφωση αν θέλετε και την έχουμε περιβάλλει με θλίψη ακατάσχετη. Την αποκάλυψη που ήταν απαγορευμένη από την εκκλησία μέχρι το 1413μ.Χ. και προκαλούσε την μήνιν των θεολογούντων αγίων (ιεραρχών) και ξαφνικά στην σύνοδο του Τριδέντο αποφάσισαν να καλέσουν ενισχύσεις και την έβγαλαν στην επιφάνεια. Ο συγγραφέας της άγνωστος, δεδομένου ότι ο λεγόμενος Ιωάννης ουδέποτε πάτησε στην Πάτμο (λιθοβολήθηκε και πέθανε το 63μ.Χ.) στην Παλαιστίνη. Ήταν κάτι σαν τον κόμη Δράκουλα του Μπράμ Στόουκερ, για να τρομάξει το ποίμνιο. Και να καρδιοχτυπούν οι πιστοί και να ανατριχιάζουν από τα τέρατα και σημεία που περιγράφει.

Ο φόβος- τρόμος που καλλιεργούν τα ιερατεία έχουν τους σκοπούς τους. Πρώτος - πρώτος, το συμμάζεμα των Ποιμνίων επειδή εκεί έξω υπάρχει ο Λύκος ο κακός. Δεύτερος είναι ότι από την απελπισία και τον φόβο το ποίμνιο δημιουργεί καταστροφικές σκεπτομορφές οι οποίες έχουν την δυνατότητα να αντλούν δύναμη και να επιστρέφουν πανίσχυρες στον εκπομπό τους δημιουργώντας του ζημιά, όχι μόνο σε αυτόν αλλά και στο περιβάλλον με δυνητικό αποτέλεσμα καταστροφές όπως προαναφέραμε. Και θα σκεφθείτε, αφού οι καταστροφές θα πλήξουν και τους ίδιους. Λάθος, μέγα λάθος. Μην ξεχνάτε ότι το ιερατείο της εκκλησίας μας είναι Εβραιολάγνο και ασπάζεται πλήρως τον διαβόητο αιμοβόρο Θεό των αδελφών Εβραίων, Γιαχβέ που δεν διακρίνεται και τόσο για τις οικολογικές του ευαισθησίες. Αυτά βέβαια τα έχουμε ξαναγράψει. Βέβαια όλη αυτή η φασαρία γίνεται για τον άνθρωπο που δεν υπήρξε ποτέ, αυτόν που θεωρούν αρχηγό της θρησκείας τον ιστορικά ανύπαρκτο Χριστό που δεν αναφέρεται πουθενά σαν ιστορικό πρόσωπο στηρίζοντας την ιστορική του ύπαρξη, στα πολύ διαβλητά και ελαχίστης εμπιστοσύνης ευαγγέλια που δεν συμφωνούν μεταξύ τους.

Αυτή η ανυπαρξία του χριστού έχει και κάποιο άλλο πολύ σοβαρό επακόλουθο. Όπως μας τα έχουν μπλέξει με την μυστικότητα και το μεγάλο ψέμα που προσπαθούν να συγκαλύψουν, δεν είναι δυνατόν να καθορίσουμε την αρχή της μέτρησης του χρόνου (βλέπεται ότι μέχρι εκεί έφθασε η χάρη τους. Αλλαγή χρονολογιών μου ήθελαν με μηδενικές γνώσεις). Έτος «0» δεν υπάρχει. Τι έχουμε σήμερα; 2009 , 2016,2002, αδύνατον να πούμε με βεβαιότητα. Εντελώς ανεπιβεβαίωτα και με αλχημιστικούς τρόπους περισσότερο βασιζόμενοι σε αστρονομικές μεθόδους προσεγγίζουμε το όλο θέμα. Βλέπετε είναι να συμβεί κάποιο σπουδαίο κοσμικό γεγονός αρκετά σπάνιο (25.920 χρόνια δεν είναι λίγα). Πρόκειται για την λεγομένη μεγάλη συζυγία, όπου ¨Ήλιος πλανήτες, και αστερισμός του Τοξότη ευθυγραμμίζονται με το κέντρο του Γαλαξία μας. Το τι μπορεί να συμβεί δεν είναι γνωστό λόγω σπανιότητας. Το ότι έχουν συρρεύσει παρατηρητές από άλλα ουράνια σώματα(εκτός Ηλιακού συστήματος) το έχουμε πληροφορηθεί. Άρα κάτι θα υπάρξει. Δεν γνωρίζουμε, υποπτευόμαστε. Ανήκοντας το Ηλιακό μας σύστημα στον αστερισμό των Πλειάδων και όντας στα κράσπεδά του, θα έχουμε ίσως να βιώσουμε φαινόμενα υπερφωτεινότητας και όχι του σκότους που ευαγγελίζονται με περισσή αγαλλίαση τα ιερατεία (σαν να έχουν μετοχές σε γραφείο τελετών).

Το άλλο που μπορεί να συμβεί είναι μια αλλαγή στον χρόνο που θα ανατρέψει τελείως όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Και τέλος, το υπέρβέβαιο θα είναι ότι θα γίνει έναρξη μιας νέας εποχής όπου θα αρχίσουμε σαν Ηλιακό σύστημα να αλλάζουμε επίπεδο και διάφορες καταστάσεις που θα μας ξαναεντάξουν στην Γαλαξιακή αυτοκρατορία, αποβάλλοντας τον υλισμό μας και αποκαθιστώντας παλιές ξεχασμένες αξίες. Σημαντικό ρόλο ή μάλλον γεγονός θα είναι η πλήρης ακτινοβολία του Σειρίου που από δύο και πλέον δεκαετίες περίπου η τροχιά του έχει μια ευνοϊκή επίδραση στα γήινα τεκταινόμενα και μάλιστα στον χώρο του Αιγαίου. Η επίδραση αυτή θα αφυπνίσει μνήμες και θα ενεργοποιήσει πυραμίδες. Ο γήινος άνθρωπος θα αρχίσει να αναβαθμίζεται βοηθούμενος από τα όντα φωτός που θα προσδράμουν Τα παιδιά Indigo και τα Κρυστάλλινα παιδιά που θα αποτελέσουν τον μελλοντικό άνθρωπο θα ενεργοποιηθούν.

Αυτά όλα βέβαια δεν τα επιθυμούν οι εξουσιαστές μας σήμερα και παρουσιάζουν όσα κωλύματα μπορούν, για να ανατρέψουν την δρομολογημένη κατάσταση. Πρέπει να το έχουμε κατά νουν και να προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε. Αυτοί έχουν συμμάχους τα ιερατεία που και αυτά έχουν καπελώσει την κατάσταση για να είναι μέσα στα πράγματα διαλαλώντας ότι θα έχουμε την Δευτέρα παρουσία του κυρίου. Όμως για να υπάρξει δεύτερη έπρεπε να υπάρξει μια πρώτη. ΥΠΗΡΞΕ;;;;;;

Σε αυτά που θα συμβούν δεν θα είμαστε απλοί παρατηρητές. Θα πρέπει το διάστημα που απομένει να αγαπήσουμε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Η Γή μας δεν είναι σκουπιδότοπος, πρέπει να αποβάλλουμε την αρνητικότητά μας, να τα βρούμε με τους εαυτούς μας και με τους συνανθρώπους μας, να αποβάλλουμε τον εγωισμό μας. Έτσι θα μπορέσουμε να υποδεχθούμε την χρυσή εποχή που ανατέλλει. Ήδη υποκειμενικά νοιώθουμε ότι τα πάντα επιταχύνονται, δεν προλαβαίνει να μπει η εβδομάδα και τελειώνει. Όλα δείχνουν αυτό που λέμε με βεβαιότητα το σούρουπο του2012 θα γίνει η κάθαρση για την προετοιμασία ανόδου μας σε ανώτερο επίπεδο. Θα αλλάξουμε τρόπο ζωής. Το Ηλιακό μας σύστημα ξαναμπαίνει στην αρχική του θέση, τα πάντα θα βρουν την θέση τους, η σκοτεινή εποχή του ζωδίου των Ιχθύων θα περάσει στην λήθη. Οι οδηγοί μας θα είναι εδώ για να μας προσφέρουν την βοήθειά τους. Αρκετά παιδιά Indigo θα είναι σε θέση να μας συμπαρασταθούν. Σύντομα θα είμαστε το παρελθόν. Η 22α Δεκεμβρίου θα ξημερώσει διαφορετική. Η Γαία απελευθερωμένη από το μίασμα θα λάμπει φωτεινή σαν πολύτιμος λίθος στο διάστημα. Θα είναι δύσκολα χρόνια προσαρμογής, αλλά θα είναι ωραία γιατί θα υπάρχει ελπίδα. Οι συνάνθρωποί μας που έχουν γεννηθεί με κάποια αποστολή μέσα τους αρχίζουν να το νοιώθουν. Έχει αρχίσει η ενεργοποίησή τους. Ας ελπίσουμε στο καλύτερο φωτεινό μέλλον και όχι στα ζοφερά σκοτάδια των παπάδων. Αρκετά μας ταλάνισαν!!!!!

Οι Αργοναύτες

ΠΗΓΗ: http://diaelefsis.pblogs.gr/2009/06/mhnyma-argonaytwn-2012-kai.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά όχι.

Σείριος είπε...

Μήπως δεν ήμασταν και ούτε είμαστε άξιοι για κάτι τέτοιο;

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου