Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

ΤΕΟΤΙΟΥΑΚΑΝ - Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΟΤΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ- ΣΥΜΠΤΩΣΗ;

Από τον αέρα, η διάταξη της πόλης Teotihuacan θυμίζει μυστηριωδώς μια πλακέτα κυκλώματος ηλεκτρονικού υπολογιστή με δύο τεράστιους επεξεργαστές, οι οποίοι στην περίπτωση αυτή αντιπροσωπεύονται από τις Πυραμίδες του Ήλιου και τη Σελήνης.
Η αρχαία πόλη Teotihuacan είναι μια από τις παλαιότερες προ-Κολομβιανές πόλεις της αμερικανικής ηπείρου, χτισμένη από έναν άγνωστο πολιτισμό. Η μυστηριώδης πόλη βρέθηκε καταβροχθισμένη από βλάστηση όταν έφθασαν οι αρχαίοι Αζτέκοι.
Teōtihuācan, είναι "η πόλη των θεών" ή "ο τόπος όπου οι άνθρωποι γίνονται θεοί". Η πόλη περιβάλλεται από μυστήριο για διάφορους λόγους. 
Παρά το γεγονός ότι ήταν μία από τις πιο σημαντικές πόλεις στην αμερικανική ήπειρο, γνωρίζουμε ελάχιστα γι 'αυτήν. Στην πραγματικότητα, οι ρίζες της πόλεως Teotihuacán εξακολουθούν να αποτελούν αντικείμενο έρευνας μεταξύ των εμπειρογνωμόνων.
Όπως σημειώθηκε προηγουμένως, η ταυτότητα των ανθρώπων που ίδρυσαν την πόλη Teotihuacan είναι ένα μυστήριο.
Το Teotihuacan εγκαταλείφθηκε καιρό πριν από την άφιξη των Ισπανών στη Μεσοαμερική. Αυτό σημαίνει ότι οι λίγες αναφορές για την πόλη που διατηρήθηκαν στις ιστορικές πηγές που δημιουργήθηκαν τα χρόνια μετά την κατάκτηση του Μεξικού δεν μιλούν σωστά για τους κατοίκους του Teotihuacan, αλλά για την εκπροσώπηση αυτών που έζησαν μετά την κατάρρευση του Teotihuacan.
Οι πληροφορητές του Ναχουά του Bernardino de Sahagún σκέφτηκαν ότι το Teotihuacan ήταν ο τόπος όπου συναντήθηκαν οι θεοί για να δημιουργήσουν το Nahui Ollin, τον Πέμπτο Ήλιο σύμφωνα με την τοπική μυθολογία.
Επάνω: Μια απεικόνιση ενός κυκλώματος ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Κάτω: Μια απεικόνιση του Teotihuacan. Σε σύγκριση με την πάνω εικόνα, 
μοιάζει με μια σύγχρονη πλακέτα κυκλωμάτων; 
Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, ο προηγμένος σχεδιασμός του  Teotihuacan υποδηλώνει ότι οι αρχαίοι οικοδόμοι γνώριζαν όχι μόνο την αρχιτεκτονική αλλά και τις σύνθετες μαθηματικές και αστρονομικές επιστήμες. Μια από τις πιο εκπληκτικές λεπτομέρειες για το Teotihuacan και αυτό που την κάνει διαφορετική από άλλες αρχαίες τοποθεσίες είναι ότι όταν παρατηρείται από τον αέρα,  η διάταξη της πόλης του Teotihuacan μοιάζει περίεργα με ένα  κύκλωμα ηλεκτρονικών υπολογιστών  με δύο μεγάλους επεξεργαστές - την Πυραμίδα του  Ήλιου  και την  Πυραμίδα Σελήνης.
Οι ερευνητές βρήκαν επίσης πολλές και αξιοσημείωτες ομοιότητες με τις  Μεγάλες Πυραμίδες της Αιγύπτου .
Το Teotihuacan φαίνεται επίσης
να μιμείται τα τρία αστέρια του Ωρίωνα,
όπως οι Μεγάλες Πυραμίδες της Αιγύπτου.
Ωστόσο, αν η ιδέα του Teotihuacan μοιάζει με ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κομμάτι δεν προκαλεί τη φαντασία σας;
Οι αρχαιολόγοι έχουν βρει ότι οι δομές του Teotihuacan είναι ενσωματωμένες με (mica) ένα είδος μαρμάρου.
Αυτό το ορυκτό βρίσκεται 3.000 μίλια μακριά στη Βραζιλία  και βρίσκεται σε όλα σχεδόν τα κτίρια, συγκροτήματα κατοικιών, ναούς και κατά μήκος των οδών του Teotihuacan.
Οι ανασκαφές αποκάλυψαν ότι η πυραμίδα του Ήλιου στο Teotihuacan περιείχε σημαντικές ποσότητες μαρμαρυγίας σε στρώματα μέχρι 30 cm.
Βεβαίως, το είδος αυτό του μαρμάρου δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτές τις κατασκευές για διακόσμηση επειδή δεν ήταν ορατό, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι το ορυκτό αυτό ενσωματώθηκε στα μνημεία για άλλο σκοπό πράγμα που εγείρει πολλές ερωτήσεις.
Η mica είναι σταθερή όταν εκτίθεται σε ηλεκτρισμό, φως, υγρασία και ακραίες θερμοκρασίες. Έχει ανώτερες ηλεκτρικές ιδιότητες ως μονωτικό και ως διηλεκτρικό και μπορεί να στηρίξει ένα ηλεκτροστατικό πεδίο, ενώ διαλύει ελάχιστη ενέργεια με τη μορφή θερμότητας. μπορεί να διασπαστεί πολύ λεπτό (0,025 έως 0,125 mm ή λεπτότερο) ενώ διατηρεί τις ηλεκτρικές του ιδιότητες, έχει υψηλή διηλεκτρική διάσπαση, είναι θερμικά σταθερή στους  500° C και είναι ανθεκτική στην εκκένωση κορώνας.
Στο Teotihuacan, βασικά έχουμε μια τεράστια αρχαία πόλη, των οποίων οι οικοδόμοι είναι άγνωστοι στην ιστορία, με πυραμίδες και περιβάλλουσες κατασκευές που μοιάζουν με πίνακα υπολογιστών όταν φαίνονται από τον αέρα.
Υπάρχει ίσως μια “ξένη” επιρροή πίσω από το Teotihuacan; Και, είναι δυνατόν ολόκληρη η πόλη, όχι μόνο να χτίστηκε για να χρησιμεύσει ως πόλη, αλλά και για να αξιοποιήσει κάποια ενέργεια;
Πηγή: http://ufoymisterios.es , Οπτικοακουστικό: Extranotix Misterio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου