Πρόλογος-εισαγωγή: Σείριος. Σήμερα πολλοί Έλληνες έχουν εμπεδώσει ότι η Ελληνική μυθολογία, είναι ένας θησαυρός πληροφοριών, ένα πραγματικό ληξιαρχείο, που περιγράφει γεγονότα του μακρινού παρελθόντος, με κωδικοποιημένη μορφή. Γεγονότα που δεν περιορίζονται μόνο στα όρια του πλανήτη μας… Αυτά που έχουν αποκαλυφθεί μέσα από την Ιερότατη Παράδοση μας, την Μυθολογία μας, μας έχουν εκπλήξει ευχάριστα. Και οι εκπλήξεις θα συνεχίζονται γιατί είμαστε ακόμη στην αρχή. Το γεγονός ότι είδαμε επιτέλους την Ελληνική Μυθολογία από άλλη οπτική γωνία, οφείλεται σε αυτό το πολύ ωραίο που είδα κάπου γραμμένο: «Το μυαλό μοιάζει με το αλεξίπτωτο, για να λειτουργήσει πρέπει πρώτα να ανοίξει», πρώτον, και δεύτερον η πρόοδος της τεχνολογίας. Το ίδιο συμβαίνει και με τα έργα του Λουκιανού ο οποίος με τον χαρακτηριστικό του τρόπο, από τότε κάτι ήθελε να μας πει, αλλά χρειάστηκε να περάσουν 2000 χρόνια για να «πάρουμε το μήνυμα…». Πολύ φοβάμαι όμως ότι αυτή την διαπίστωση την κάνουμε δεύτεροι. Θεωρώ ότι, επιστήμονες του εξωτερικού, ασχολούνται με την αποκοδικοποίηση της Μυθολογίας μας και των αρχαίων κειμένων γενικότερα, πολύ σοβαρά από πολύ παλιά. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ... Είναι γνωστό βέβαια ότι η μυθολογία ενός ξένου λάου που σήμερα αποτελεί μέρος της επίσημης θρησκείας των νεωρομιών, είναι κακή αντιγραφή της Ελληνικής Μυθολογίας. Από το ξεκίνημα, με το «εν αρχήν ην ο Λόγος», (Ερμής ο Τρισμέγιστος), και την πλάση του πρώτου ανθρώπου με νερό και χώμα (Θεογονία Ησιόδου- Προμηθέας), και πάει λέγοντας. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ... ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Τώρα τελευταία, οι θεολόγοι, μας λένε ότι αυτά είναι αλληγορικά. Διότι αυτά που τα πίστευαν μέχρι το πολύ πρόσφατο παρελθόν ως αληθινά ακριβώς όπως περιγράφονται, ήρθαν σε σύγκρουση με τους πνευματικούς ορίζοντες των ανθρώπων που επιτέλους άνοιξαν, αλλά σε σύγκρουση προπάντων με την Επιστήμη.
Αν και όπως είπαμε, πολλοί Έλληνες έχουν εμπεδώσει ότι η Ελληνική μυθολογία, είναι ένας ανεκτίμητος θησαυρός πληροφοριών, παρ’ όλα αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν και αρκετοί που δεν κατανοούν, ή δεν θέλουν να το κατανοήσουν αυτό, και εξακολουθούν να αποκαλούν τους δικούς τους παππούδες, ειδωλολάτρες, καθώς και τους πατρώους Θεούς, έκφυλους και ανήθικους. Πως είναι δυνατόν να επισυνάπτουν όλα αυτά στους Θεούς, αφού οι ίδιοι ισχυρίζονται πως οι Θεοί δεν υπάρχουν; Μαζί με αυτές τις ύβρεις που εξαπολύουν, δεν μπορούν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν και να παραδεχτούν το μεγαλείο του αρχαιοελληνικού πολιτισμού. Ούτε την προσφορά του στην ανθρωπότητα. Αυτούς λοιπόν που αποκαλούν τους Θεούς μπερμπάντηδες και ειδικά τον Δια, ότι δεν άφησε θηλυκό για θηλυκό, τους αφιερώνω τα παρακάτω ρητά που έρχονται από πολύ μακριά και την αναδημοσίευση που ακολουθεί.
[ Μεγάλην παιδείαν νόμιζε δι' ής δυνήση φέρειν απαιδευσίαν.
Να θεωρείς μεγάλη μόρφωση εκείνη, που θα σου δώσει την ικανότητα να υποφέρεις την αμορφωσιά – Πυθαγόρας
Εκείνος που διαρκώς αντιλέγει και συνέχεια φλυαρεί στερείται τα φυσικά εφόδια για μάθηση των απαραίτητων πραγμάτων - Δημόκριτος.
ΛΕΓΕ ΕΙΔΩΣ: Να λες ότι γνωρίζεις, να διακρίνεις που θα μιλάς και τι θα λες . ]
Οι ερωτικές ατασθαλίες της θεάς Αφροδίτης με τον Άρη και η συγκέντρωση των θεών για να τους πιάσουν στα… πράσα, που περιγράφονται με γλαφυρότατο τρόπο στην Οδύσσεια του Ομήρου, δεν ήταν φαντασία του ποιητή, αλλά ένα σπάνιο αστρονομικό γεγονός, που είχε προηγηθεί της συγγραφής του έπους.
Αυτό αποκαλύπτεται ύστερα από επιστημονική μελέτη και με τη βοήθεια υπολογιστών και λογισμικού, που παρουσιάζει το newsbomb.gr.
Ο καθηγητής Γεωφυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Σταύρος Παπαμαρινόπουλος έχει ξεκινήσει μια πολύχρονη έρευνα προκειμένου να αποκωδικοποιήσει την Ελληνική μυθολογία, στηριζόμενος όμως, σε επιστημονικές τεκμηριώσεις και επιχειρήματα.
Το newsbomb.gr επικοινώνησε με τον καθηγητή Παπαμαρινόπουλο ο οποίος μας είπε τα εξής:
«Στα Ομηρικά έπη, τα οποία γράφτηκαν τον 8ο αιώνα, ο θεός Άρης παρουσιάζεται σε μια ερωτική σχέση με την Αφροδίτη προκαλώντας τον ερχομό των θεών Δία, Ερμή και Ποσειδώνα, οι οποίοι πετυχαίνουν το παράνομο ζευγάρι ακινητοποιημένο στη νυφική παστάδα, ύστερα από τέχνασμα του συζύγου της Αφροδίτης, Ήφαιστου.
Αυτά μας τα λέει ο Όμηρος, εμείς όμως με τη βοήθεια της τεχνολογίας διαπιστώσαμε ότι επρόκειτο για μια σπάνια σύνοδο 5 πλανητών, με συχνότητα επανάληψης 5000 ετών, όπου ο θεός Ποσειδώνας είναι ο Κρόνος, και η οποία συνέβη στις 25 Φεβρουαρίου του 1953 π.Χ. στις 7 το πρωί.»
Επίσης ο Όμηρος παρουσιάζει τον ερυθρό πλανήτη ως θεό του πολέμου, ο οποίος προκαλεί καταστροφές στην Γη. Παράλληλα ο Ησίοδος τον 7ο αιώνα π.Χ. αναφέρει τους δορυφόρους του Άρη, το Δείμο και το Φόβο.
«Η εξήγηση που δίνεται από τους Donald W. Patten και Samuel R. Windson στην πραγματεία τους “The Mars-Earth Wars”, είναι ότι η τροχιά του Άρη άλλαξε ξαφνικά τον 7ο αιώνα από κάποιο κοσμικό γεγονός, το οποίο τον ανάγκασε να έρθει πιο κοντά στην Γη και να προκαλέσει καταστροφές.
Αυτή η θεωρία έρχεται σε αντίθεση με την αποδεκτή αστρονομική άποψη ότι οι τροχιές των πλανητών ήταν πάντοτε οι ίδιες.
Η ίδια θεωρία εξηγεί και την περίπτωση του Δείμου και του Φόβου , οι οποίοι ανακαλύφθηκαν το 1877 από τον Α. Hall», μας λέει ο καθηγητής.
Σε ερώτηση μας, πώς ο Όμηρος και ο Ησίοδος γνώριζαν αυτά τα αστρονομικά γεγονότα, αφού εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν τηλεσκόπια, ο καθηγητής μας απαντά πως η μόνη εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι ο Άρης, ήρθε πολύ κοντά στη Γη με αποτέλεσμα οι δύο του δορυφόροι να ήταν ορατοί δια γυμνού οφθαλμού υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι οι παρατηρητές να είχαν οπτική οξύτητα 20/10 και ο ουρανός να ήταν διαυγής. Επιπλέον εξηγείται και η θηλυκή υπόσταση της Αφροδίτης διότι παρουσιάζει μηνίσκο, κατά φάσεις όπως η Σελήνη, με συνέπεια να χρησιμεύει ως ημερολόγιο.
Ρεπορτάζ: Νάντυ Παπαμήτσου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου