Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ;;;

Στην εφημερίδα Daily Mail, της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου 2010, αναφέρεται ότι: ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΑΣ. Εκτός αυτού αναφέρει οτι: "ΠΡΟΣΓΕΙΏΘΗΚΑΝ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ SUFFOLK".
Αυτά και άλλα πολλά τα λένε 120 πρώην, απόστρατοι Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και προσωπικό, των Αμερικανικών πυρηνικών βάσεων, αναφέροντας διάφορα περιστατικά της καριέρας τους, σαν αυτόπτες μάρτυρες , σε.... Αεροπορικές βάσεις ή σε βάσεις Πυρηνικών όπλων.
Ένας Συνταγματάρχης, αναφέρει το δημοσίευμα, ήταν αυτόπτης μάρτυς ενός περιστατικού στην βάση BENTWATERS της R.A.F. κοντά στο IPSWICH (μία από τις λιγοστές βάσεις Πυρηνικών στο Ηνωμένο Βασίλειο) και είδε να απενεργοποιούνται τα Πυρηνικά από ένα Α.Τ.Ι.Α.(U.F.O.).
Πρώτα είδε το "αντικείμενο" να "κτυπά" με δέσμες φωτός τον εσωτερικό χώρο της βάσης και αμέσως μετά άκουσε από την ενδοεπικοινωνία (radio) της βάσης ότι: ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ.
Το γεγονός αυτό εξελίχθηκε πριν 30 χρόνια, η δε πιο πρόσφατη μαρτυρία αναφέρεται σε γεγονός που εξελίχθηκε το 2003.
Ένας άλλος μάρτυρας, Σμηναγός της Αμερικανικής Αεροπορίας, λέει ότι κατά την θητεία του, αυτός και η ομάδα ασφαλείας που διοικούσε, είδαν ένα Α.Τ.Ι.Α., σε σχήμα πούρου, να υπερίπταται πάνω από την βάση τους , την F.E. WARREN, βάση Πυρηνικών όπλων στο WYOMING, το 1976.
Συμπερασματικά προσθέτει, ο αρθρογράφος, ότι όλοι οι μάρτυρες συγκλίνουν, όσο και αν φαίνεται απίστευτο, ότι τα Α.Τ.Ι.Α. απενεργοποίησαν για μακρόν χρονικό διάστημα και σε μερικές περιπτώσεις, αλλοίωσαν, ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΆ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
Πηγές: Αβόλευτος, http://e-rodios.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου