Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΑΓΟΡΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ.
ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΛΥΠΟΘΥΜΙΑΣ, ΒΙΑΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΗΣ, ΔΙΑΜΕΛΙΣΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕ ΟΣΤΡΑΚΑ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΝΟ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ "ΑΓΑΠΗ"ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ! 
Για όσους δεν το γνωρίζουν ενημερώνουμε ότι: Στο όνομα της γνώσης και της ιστορικής αλήθειας, εμείς οι απλοί εραστές της (πραγματικής) ιστορίας… κηρύξαμε έκπτωτο τον Ι. Χρυσόστομο από το τιμητικό βάθρο του προστάτη των Ελληνικών γραμμάτων, και στην θέση του μετά πολλών τιμών και επαίνων, τοποθετήσαμε την ηρωίδα ΥΠΑΤΙΑ την Αλεξανδρινή. Αναγνωρίζουμε λοιπόν ως προστάτιδα των Ελληνικών γραμμάτων την Ελληνίδα Υπατία, και κανέναν άλλον… Ομιλία κείμενο βίντεο ΕΔΩ  Αξίζει να βρείτε χρόνο και να παρακολουθήσετε το αριστούργημα του Brian Flemming Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ)

1 σχόλιο:

ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!
Πάρα πολύ ωραία δημοσίευση!!!

Δείτε κι άλλους ισοσκελείς σταυρούς στην ανασκαφή που έγινε στο οικόπεδό μου στο Καβροχώρι της Κρήτης.

http://kavrochori.blogspot.com στα Ελληνικά

http://kavrochori-eng.blogspot.com στα Αγγλικά

Και πάλι συγχαρητήρια

Νίκος Ψυχογυιός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου