Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΕΛΕΥΣΙΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΘΑΡΣΙΣ

Η ΑΦΙΞΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
"Και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του Ήλιου" (Γιάννης Ρίτσος)
ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙ΄ ΟΛΙΓΟΥΣ.
Οι ποιητές και τα πνευματικά οχήματα διάσωσης έρχονται πάντα σε χρόνο ανύποπτο, αδιαφορώντας κατά πόσο έτοιμοι είναι οι άνθρωποι να τα δεχτούν και να τα ερμηνεύσουν.
Κι αυτό διότι δεν λειτουργούν, δεν υπάγονται, δεν πηγάζουν εκ του κόσμου τούτου του εικονικού, αλλά από εκεί που ο Χρόνος γεννήθηκε από τους Δημιουργούς του ως Παντεπόπτης οφθαλμός και ως ρομφαία πύρινη.
Ρίξατε παρακαλώ μία ενδελεχή ματιά στον κόσμο γύρω σας και στην Ελλάδα μας. Τι βλέπετε εσείς; Αν όλα είναι καλά και ρόδινα, το κείμενο που ακολουθεί δεν σας αφορά, προσπεράστε το!
Αν όμως αισθάνεστε «περίεργα» σαν σε αεροσκάφος που κλυδωνίζεται από τριγμούς, πέφτοντας σε κενά αέρος, τότε σημαίνει πως ακόμη είστε ζωντανοί, έχετε σπέρμα Φωτός, είστε «έμψυχοι» και το κείμενο σας αφορά άμεσα.
Μην πανικοβάλλεσθε κυρίες και κύριοι και προ παντός μην χάνετε την ψυχραιμία σας.
«Και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του Ήλιου..»
Όσοι "Ψυχροί" όντες είτε γεννημένοι, είτε ανήκοντες σε άλλες "ψυχρές" φυλές που έχουν κατακλύσει τον Πλανήτη και τη Χώρα μας, είναι φυσικά αδιανόητο να εννοήσετε (και ούτε θα έπρεπε) αυτές τις γραμμές.
Το πρόγραμμά σας, δεν σας επιτρέπει τέτοιου είδους "υπερβάσεις" και δεν με εκπλήσσει διόλου. Αρκεστείτε σε βωμολοχίες, ύβρεις, πεζότητα, ταπείνωση, γονυκλισία, οσφυοκαμψία και ωχαδερφισμό που σας διέκρινε πάντα. Ούτως ή άλλως οι "αλλαγές" που αναφέρει ο ποιητής δεν σας αφορούν.
Και ναι, μα το Ζευ, η ώρα ετούτη είναι τόσο πλησίον, τόσο εγγύς, που ως από διαίσθηση πριν το τέλος, αποδοκιμάζετε και καταριέστε.
Αυτά σε ότι αφορούν τις "σαύρες" τους οφιοειδείς και τους ερπετόμορφους. Από την άλλη σας μεταφέρω ένα πράγματι ενθαρρυντικό και χαρμόσυνο κλίμα.
Μέρα με την ημέρα, ώρα με την ώρα οι πολεμιστές του Φωτός ενεργοποιούνται ο εις μετά τον άλλο σε απίστευτους ρυθμούς και κλίμακες.
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠ΄ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΑΠ΄ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΠ΄ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΑΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ.
Οι Γιοι και οι κόρες του Φωτός ανέλαβαν ξίφη και ενεργειακά υπερόπλα. Συνετελέσθη μυστικά και αθόρυβα αυτό που περιμέναμε επί σειράν ετών: "ΈΛΕΥΣΙΣ"!!!!!
Από κάθε καψαλισμένη άκρη τ΄ ουρανού μας πλέον, οργή και Νέμεσις τώρα, ενώ κάθε φτερωτό και πετούμενο μυστικά διαλαλεί: ΚΑΘΑΡΣΙΣ!!!
Οι Πολεμιστές του Φωτός είναι εδώ!
Η Άφιξις συνετελέσθη, ως είχε προαναγγελθεί από την χαραυγή των Ενιαυτών.
ΗΜΑΡ ΑΦΙΧΘΗ ΩΣ ΓΕΓΡΑΠΤΑΙ.
Όλα θα γίνουν «ξαφνικά» τώρα κι εκεί που ΚΑΝΕΙΣ ούτε θα περιμένει, ούτε μπορεί να «μαντέψει».
Οι συγκεκριμένοι παραλήπτες του «μηνύματος» ας ετοιμάζονται!
ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012 (Απόσπασμα) Περισσότερα εδώ: http://www.dromosellinon.gr/news/189-2012-08-14-13-46-45
«Τα Ελληνικά τελώνια του διαστήματος» «περιπολούν» γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα της «αποκάλυψης». (Σοβιετικός ηγέτης Νικήτα Χρουστσόφ)
Το πόσο αληθής είναι αυτή η δήλωση θα μας το δείξει ο χρόνος!!!!!! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελληνικά τελωνεία και όχι Ελληνικά τελώνια ...Δεν γνωρίζω εάν έχετε την δυνατότητα διορθώσεως..

Σείριος είπε...

Βεβαίως και υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης αλλά δεν υπάρχει λόγος νομίζω.
Μάλλον κάποιος πρώτο έγραψε τελωνεία και γέμισε το διαδίκτυο με τελωνεία.
Κι εγώ το έχω δημοσιεύσει ως τελωνεία σε παλαιότερες αναρτήσεις λόγω κεκτημένης ταχύτητος. Πιστεύω όμως ότι είναι τελώνια.
Κατά τις δοξασίες των λαών τα τελώνια είναι δαιμονικά όντα προικισμένα με πολύ μεταμορφωτική δύναμη, όχι πάντα επιβλαβή για τους ανθρώπους.
Στην εκκλησιαστική γλώσσα είναι επίσης δαιμόνια αλλά κατά την προσφιλή της μέθοδο η εκκλησία, ότι δαιμόνιο το αποκαλεί διαβολικό και πονηρό πνεύμα. Τόσο ξέρει τόσο λέει φαίνετε, ή μάλλον έτσι της συμφέρει.
Τα τελώνια λοιπόν είναι οντότητες άλλων διαστάσεων, και αυτό ακριβώς εννοεί και ο ρώσος ηγέτης. Ελληνικές θεϊκές υπερβατικές οντότητες.
Θα κρατήσω μια ελάχιστη επιφύλαξη διότι η πηγή αυτής της φράσης βρίσκετε στην βιβλιοθήκη μου στην όποια δεν έχω πρόσβαση τώρα διότι βρίσκομαι εκτός.
Όταν επιστρέψω θα το κοιτάξω και αν κάνω λάθος, ευχαρίστως θα το διορθώσω.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου