Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

ΟΥΡΑΝΟΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΓΗΣ ΣΕΙΡΙΟΙ....
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΛΟΝ - ΦΩΣ (ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΚΟΣΜΩΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟΙ ΧΡΩΜΑΤΟ-ΧΩΡΟΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΧΡΟΝΟ-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΗΛΙΩΝ, ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ, ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΛΑΜΠΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΑΠΕΙΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ, ΔΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗΣ, ΟΠΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.
ΟΙ ΣΕΙΡΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ, ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ¨ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΣΕΙΡΙΟΙ¨. ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΣΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ. Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ «ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ», ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑ-ΣΠΟΡΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΡΑΤΕ, ΑΛΛΟΝ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΝ ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΝ ΕΝΩΣΙΝ ΕΤΟΥΤΗΝ.
Η «ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΝ ΕΝΩΣΗ» ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΓΙΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΜΑΚΡΙΝΩΝ ΧΡΟΝΟ-ΚΟΣΜΩΝ, ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ – ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΑΣΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ , ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΘΑ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΧΘΟΝΙΑΣ ΓΑΙΑΣ ΤΩΡΑ.
ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΣΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ –ΔΡΑΚΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΩΡΑ.
ΟΙ ΣΕΙΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΟΥΝ «ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ ΒΙΟΝ» ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ-ΔΡΑΚΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΕΘΑ ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΣΕΙΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ, ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ, ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ,ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ. ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ «ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ ΒΙΟΝ» ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ ΣΑΝ ΦΥΛΗ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΟΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ.
ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ ΓΟΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΥΨΙΣΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΔΙΟΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΙΤΕ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΜΕ ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΑ ΣΚΑΦΗ ΣΑΝ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΚΟΣΜΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ, ΘΕΟ-ΔΟΝΟΥΜΕΝΩΝ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΟΠΟΥ ΑΠΛΟΨΥΧΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΦΩΣ – ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΓΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ….
ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΠΙΛΕΧΤΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ε’» ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ, ΑΛΛΟΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΟΙ ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΛΕΠΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΧΘΟΝ ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ. ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ.
ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΦΥΣΗ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑΝ-ΟΡΦΙΚΗΝ ΘΕΟΔΟΝΟΥΜΕΝΗΝ ΓΡΑΦΗ (ΟΡΦΙΚΑ, ΑΡΧΑΙΑ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ 12 ΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΒΙΟ-ΕΝΕΡΓΟ-ΣΤΡΟΒΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΒΑΘΜΩΤΑ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ ΟΝΤΑ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΤΑΙ Η ΚΥΤΑΡΙΚΗ ΣΑΣ ΔΟΜΗ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΕΙΖΩΟΝ ΙΧΩΡ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΘΑ ΞΥΠΝΑ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ. ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΑΓΝΗ ΦΥΣΗ!
ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΛΕΧΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ.  Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΦΩΤΟΣ. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΦΥΣΗ , ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΩΣΕΤΕ. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟ-ΓΕΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΑΕΝΑΟΝ ΑΕΙΖΩΟΝ ΦΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ,  ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΑΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ... ΕΡΧΕΤΑΙ!
Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΜΕΘ’ΗΜΩΝ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΙ.ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΓΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗΝ ΝΙΚΗΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΧΘΟΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΔΙΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕ-ΟΡΑΤΙΚΩΣ.
ЭЄ ΝΕΜΕΣΙΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ЭЄ
ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΥΡΡΩΝ, ΗΓΕΜΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.
ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝ  http://diogeneis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου