Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

"ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ"

Επιμέλεια κειμένων:
Χρήστος Μαζάνης  - Σωτήρης Σκουλούδης
Ο πρώην υπουργός άμυνας του Καναδά Πολ Χέλιερ σε συνέντευξή του ισχυρίστηκε ότι όλες οι χώρες κρύβουν την ύπαρξη εξωγήινων μορφών ζωής από τους πολίτες τους. «Όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά οι κυβερνήσεις κρύβουν τις αποδείξεις γι' αυτούς» υποστηρίζει ο  πρώην υπουργός, ο οποίος κατείχε τη θέση από το 1963 έως το 1967.
Ο Πολ Χέλιερ, 91 ετών σήμερα, καλεί τους ηγέτες του κόσμου να ομολογήσουν την υποτιθέμενη θεωρία συνωμοσίας, που σύμφωνα με τον ίδιο περιλαμβάνει στοιχεία για ΑΤΙΑ (UFO) και την επίσκεψη τουλάχιστον τεσσάρων ειδών εξωγήινων στη Γη. «Οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια»
Ο πρώην υπουργός Άμυνας – που αναφέρθηκε πρώτη φορά στην ύπαρξη εξωγήινων το 2005 – δήλωσε ότι αυτοί «επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια». Στο παρελθόν είχε δηλώσει στο Russia Today πως «οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας στη Γη» και «μοιάζουν ακριβώς σαν εμάς και θα μπορούσαμε να τους προσπεράσουμε στον δρόμο χωρίς να το καταλάβουμε».
Αξιωματικοί των ΗΠΑ σπάνε τη σιωπή τους για τα ΑΤΙΑ
Ο Καναδός πρώην υπουργός δεν είναι ο μόνος που υποστηρίζει την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών. Υπενθυμίζεται ότι 7 πρώην αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες εμφάνισης ιπτάμενων δίσκων πάνω από στρατιωτικές βάσεις στις ΗΠΑ τις δεκαετίες του '60, του '70 και του '80, συγκεντρώθηκαν στην Ουάσιγκτον και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους για τα ΑΤΙΑ.
Μάλιστα παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, την οποία μετέδωσε το ειδησεογραφικό δίκτυο CNN.
Οι αξιωματικοί εξήγησαν στους δημοσιογράφους πως οι εμφανίσεις των ιπτάμενων δίσκων στις συγκεκριμένες στρατιωτικές μονάδες δείχνουν ότι εξωγήινες μορφές ζωής ενδιαφέρονται για την κούρσα των πυρηνικών εξοπλισμών και ενδεχομένως θέλουν να στείλουν στην ανθρωπότητα ένα μήνυμα.
Από το 2005 ο Χέλιερ έχει υποστηρίξει σε δηλώσεις του τα εξής:
-«Οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και έχουν εντυπωσιαστεί με τον τρόπο ζωής μας».
-«Οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσά μας, αλλά αρνούνται να μοιραστούν τις προηγμένες τεχνολογίες τους».
-«Υπάρχουν 80 διαφορετικά είδη εξωγήινων, με μερικούς να μοιάζουν ακριβώς όπως εμείς και να είναι δύσκολο να τους αντιληφθούμε. Μεταξύ αυτών είναι οι "Tall Whites", που συνεργάζονται με την πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ στη Νεβάδα, οι "Short Greys", που έχουν πολύ λεπτά χέρια και είναι πολύ ψηλοί με μεγάλα κεφάλια, και οι "Nordic Blondes"».
-«Σχεδόν όλοι είναι καλοπροαίρετοι και φιλάνθρωποι και θέλουν να μας βοηθήσουν. Μόνο 1 με 2 είδη δεν είναι φιλικά».
-«Έχουμε μακρά προϊστορία με τα ΑΤΙΑ και φυσικά υπήρξε πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα τις τελευταίες δεκαετίες, ειδικά από τότε που εφευρέθηκε η ατομική βόμβα».
-«Οι εξωγήινοι είναι υπεύθυνοι για τη σύγχρονη τεχνολογία μας, συμπεριλαμβανομένων των μικροτσίπ, των LED και του Kevlar».

Ολόκληρο το άρθρο εδώ: http://www.zougla.gr/ 

Οπτικοακουστικά: kryfos0kosmo , Jalai Kelarey

Ας θυμηθούμε και ένα παλαιότερο οπτικοακουστικό από το VideoTranslations

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου