Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΓΑΛΑΞΙΩΝ

Κάντε zoom στον γαλαξία της Ανδρομέδας: Sharpest ever view of the Andromeda Galaxy

Astronio

-------------------------------------

Όταν ακούμε τη φράση «σύγκρουση γαλαξιών», εννοούμε μια συγχώνευση στην οποία δεν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης ηλιακών συστημάτων ή πλανητών. Άλλωστε σύμφωνα με τους αστρονόμους η πιθανότητα να συγκρουστούν δύο ουράνια σώματα είναι εξαιρετικά μηδαμινή. 

Όταν ο σπειροειδής γαλαξίας και ο γαλαξίας της Ανδρομέδας θα συγχωνευτούν, τότε θα σχηματίσουν ένα μεγάλο ελλειπτικό γαλαξία, με ένα τρισεκατομμύριο ήλιους περίπου και θα μοιάζει στο σχήμα με τον γαλαξία του Κενταύρου-Α. (Φωτογραφίες υπάρχουν στο διαδίκτυο). Οι επιστήμονες μας λένε ότι όταν θα ολοκληρωθεί η συγχώνευση θα μπορείς να διαβάζεις εφημερίδα το βράδυ μόνο με το φως των άστρων.

Το διαστημικό τηλεσκόπιο Ηubble έχει καταγράψει πολλές περιπτώσεις σύγκρουσης γαλαξιών (συγχώνευσης), που κατόπιν διαχωρίζονται και πάλι με κάποια ηλιακά συστήματα συν ή πλην, τα οποία επιλέγουν νέα κοσμική θέση στον άλλον γαλαξία. Τα φαινόμενα αυτά επιτρέπουν στους αστρονόμους να προβλέψουν τι θα συμβεί όταν έρθει η ώρα που ο Γαλαξίας μας θα συγχωνευτεί με αυτόν της Ανδρομέδας.

Σήμερα οι επιστήμονες προσπαθούν να κατανοήσουν το μυαλό του Θεού και γιατί η ανθρωπότητα παραμένει αποκομμένη από τους ουρανούς, βυθισμένη στο κοσμικό σκοτάδι, για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

[[Η Γαία και ολόκληρο το ηλιακό σας σύστημα, θα ολοκληρώσει το κβαντικό του άλμα και θα ανέλθει σε ανώτερη δονητική βαθμίδα. Επίσης προορίζεται να αποτελέσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για πολλές αστρικές κοινωνίες, οι οποίες σας θα διδάξουν τον καλύτερο τρόπο της νέας ζωής για την εφαρμογή των νόμων του Γαλαξία]].

Υπάρχουν εκείνοι που παρακολουθούν τα κοσμικά γεγονότα κι εκείνοι που δε γνωρίζουν τίποτα για ότι συμβαίνει γύρω τους μετά την 21/12/2012. Έτσι ο κόσμος χωρίστηκε μετά τον χρόνο των κβαντικών αλμάτων σε δύο κατηγορίες. Σε όσους γνωρίζουν πως να παρακολουθήσουν τα στάδια της κοσμικής εξέλιξης, για να ενταχτούν στον νέο κόσμο του διαφορετικού επιπέδου συνείδησης, έξω από όλες τις γνωστές αρνητικότητες και σε εκείνους που έχουν επιλέξει μια διαφορετική πορεία, της αδράνειας της αδιαφορίας και του υλισμού.

Από το βιβλίο «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» του Γερ.  Καλογεράκη, εκδ. Δίον

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ - Η ΝΕΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου