Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΑΕΤΟΣ!

Το μόνο πουλί που τολμά να τσιμπήσει έναν αετό είναι το κοράκι. Κάθεται στην πλάτη του και δαγκώνει το λαιμό του.

Ωστόσο, ο αετός δεν αποκρίνεται ούτε επιτίθεται στον κόρακα. Δεν χάνει χρόνο ή ενέργεια μαζί του. Απλώς απλώνει τα φτερά του και αρχίζει να ανεβαίνει ψηλότερα στον ουρανό.

Όσο πιο ψηλά πετάει, τόσο πιο δύσκολο είναι για το κοράκι να αναπνέει και έτσι πέφτει από την έλλειψη οξυγόνου.

Σταμάτα να χάνεις χρόνο με κοράκια!!! Πήγαινε στα ύψη σου και θα εξαφανιστούν. Γίνε και συ αετός!

Να θυμάσαι πως μόνο εσύ ελέγχεις την αντίδραση που θα έχεις απέναντι στην κακία των ανθρώπων! Μάθε να αντιδράς στις αρνητικές προκλήσεις των ανθρώπων με ψυχραιμία. Nα πηγαίνεις στα δικά σου ύψη, στην ποιότητα του δικού σου χαρακτήρα. Να ανεβαίνεις επίπεδο!

Ένας έξυπνος άνθρωπος και καλοσυνάτος απλά θα ανέβει στα “ύψη” του, όταν κάποιος είναι διαρκώς μοχθηρός απέναντι του. Θα γίνει αετός! Και τότε ο μοχθηρός δεν θα αντέχει και θα εξαφανιστεί.

Σταμάτα να χάνεις χρόνο και ενέργεια με… κοράκια.

Πίσω από εκδηλώσεις κακίας βρίσκονται “μικροί” άνθρωποι, μικρόψυχοι. Μην γίνεις σαν κι αυτούς αλλά και ούτε και να μείνεις να προσπαθήσεις να τους αλλάξεις. Μόνοι τους θα πάρουν το μάθημά τους, όταν σε δουν να πετάς ψηλά. Ή θα γίνουν και εκείνοι αετοί, ή απλά θα πέσουν!

Κράτα απόσταση από την κακία. Και σκέψου ότι εσύ είσαι ο νικητής, εσύ που θα φυλάξεις στην καρδιά σου αγάπη, που δεν θα την μολύνεις με μοχθηρία.
Πέτα μακριά από την μικρότητα των ανθρώπων και μην την αφήνεις να σε πληγώνει περισσότερο. Ένα μάθημα αρκεί για να σε κάνει αετό!
Το καλό πάντα νικάει!!!

Ολόκληρο: https://www.bestnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου