Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

Η ανθρώπινη ύπαρξη έχει πάρα πολλές ομοιότητες με ένα από τα πιο πρόσφατα δημιουργήματα της, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η τεχνολογία ...εμπνέεται από τις δυνατότητες του ανθρωπίνου σώματος και την πορεία της ψυχής κατά τη διαδικασία των μετενσαρκώσεων.

Η ψυχή πριν την ενσάρκωση της στο γήινο πεδίο φτιάχνει το σχέδιο της παρούσας ζωής με τη βοήθεια των οδηγών της (τρεις μοίρες κλπ).

Για την κατασκευή αυτού του σχεδίου λαμβάνονται υπ΄ όψη: τα μαθήματα που έχει ήδη μάθει, τα μαθήματα που επιλέγει να μάθει και οι καρμικές υποχρεώσεις που χρειάζεται να εξοφλήσει (αν υπάρχουν).
Στη διάρκεια της ενσάρκωσης καλείται, με τα εφόδια που έχει, να διαχειριστεί τις αδυναμίες της και να κάνει το καλύτερο που μπορεί για να εξελιχθεί.

Δημιουργία αντιπεπονθότος (κάρμα)

Οποιαδήποτε κακοποίηση προγράμματος (ή και του ιδίου του υπολογιστή) κατά τη χρήση δημιουργεί δυσλειτουργίες και φθείρει τα δεδομένα του υπολογιστή. Αυτά μπορούν να διορθωθούν κατά τη λειτουργία του υπολογιστή και αν δεν συμβεί αυτό, θα τα βρει μπροστά του ο χρήστης στην επόμενη εκκίνηση του υπολογιστή του.

Αντίστοιχα, αν ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσης κακοποιήσει κάποιον ή κάποιους από τους Συμπαντικούς Νόμους που δημιουργούν Κάρμα και δεν διευθετηθεί αυτό στην παρούσα ζωή, θα ξεκινήσει την επόμενη ενσάρκωση με επιπλέον θέματα που καλείται να επιλύσει λόγω Καρμικών Υποχρεώσεων. Να σημειωθεί ότι αυτό δεν αποτελεί τιμωρία (διότι στο Σύμπαν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο), αλλά είναι αναπόφευκτο κομμάτι της εξέλιξης μας, διότι πως θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή σωστά αν δεν "καταστρέψουμε" και κανένα αρχείο;

Κατά την πρώτη ενσάρκωση στην εξελικτική βαθμίδα του ανθρώπου γίνεται η αρχική "εγκατάσταση" του βασικού λειτουργικού συστήματος, που μας επιτρέπει να λειτουργούμε ως ανθρώπινο ον, και του αρχικού σχεδίου ψυχής.

Στη συνέχεια, σε κάθε ενσάρκωση πάνω σε αυτό το βασικό λειτουργικό σύστημα "εγκαθίσταται" και το λειτουργικό της τρέχουσας ενσάρκωσης με το Σχέδιο Ψυχής της παρούσας ζωής. Αυτό συμβαίνει όταν το έμβρυο δώσει την πρώτη πολύ δυνατή κλωτσιά στην κοιλιά της μητέρας του (μια διαδικασία που οι Αρχαίοι Έλληνες έλεγαν το ζωντάνεμα).

Μόλις αποφασιστεί αυτό, η ψυχή σε συνεργασία με τη Συμπαντική Διάνοια επιλέγει τις παραμέτρους της ενσάρκωσης που πρέπει να καλυφθούν για να υλοποιηθούν τα προκαθορισμένα μαθήματα επιτυχώς πχ. γονείς, χώρα γέννησης, περιβάλλον, όνομα νεογνού, ημερομηνία γέννησης, κλπ (να σημειωθεί ότι το όνομα του παιδιού είναι επανελεγμένο πριν την ενσάρκωση από τη ψυχή και οι γονείς νομίζουν ότι το επιλέγουν αυτοί).

Στην πορεία της ενσάρκωσης μας ζούμε κυριολεκτικά "παίρνοντας εντολές" από αυτό το λογισμικό με το Σχέδιο Ψυχής που μας έχει τοποθετηθεί κατά το ζωντάνεμα (είναι κωδικοποιημένο με αριθμούς, που είναι η μόνη γλώσσα κωδικοποίησης στο Σύμπαν).

Η ΕΥΛΟΓΗ ΕΡΩΤΗΣΗ 

Που είναι η ελεύθερη βούληση στη διάρκεια της ενσάρκωσης, αφού ερχόμαστε με έτοιμο λογισμικό;
Η απάντηση είναι ότι η ψυχή πριν την ενσάρκωση έχει μεγαλύτερο ποσοστό ελεύθερης βούλησης όταν καταστρώνει το σχέδιο της και μικρότερο ποσοστό κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσης.

Στην παρούσα ζωή υπάρχει ελεύθερη βούληση στο αν θα χρησιμοποιήσουμε τη θετική ή αρνητική όψη των αριθμών που αντιστοιχούν στο προσωπικό μας λογισμικό (το πρόγραμμα περιέχει τα χαρακτηριστικά του κατώτερου και του ανώτερου εαυτού μας), αλλά δεν έχουμε καμία ελεύθερη βούληση να λειτουργήσουμε σαν να είχαμε άλλους αριθμούς. Αν συνέβαινε αυτό θα ήταν σαν να βάζαμε ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή και να περιμέναμε να βγάλει αποτελέσματα σαν να του είχαμε βάλει άλλο πρόγραμμα, κάτι εντελώς παράλογο.

Καλούμαστε λοιπόν όλοι να γίνουμε το καλύτερο που περιέχει το "λογισμικό" της τρέχουσας ενσάρκωσης (το προσωπικό μας καλύτερο και όχι σε σύγκριση με το καλύτερο των άλλων που έχουν άλλα "προγράμματα").

Η σύγκριση με τα προγράμματα των άλλων είναι μια από τις μεγαλύτερες ανοησίες του γήινου πεδίου. Εμείς είμαστε εδώ για να εκπληρώσουμε το δικό μας σχέδιο και να ζήσουμε τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ!

Ολόκληρο το άρθρο: πυθαγορεια-αριθμολογια.gr

--------------------------

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΠΟΝΘΟΤΟΣ (κάρμα) ΚΑΙ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ

ΠΕΡΙ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου