Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

ΟΙ 12 ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΗ ΖΩΗ


Ο Υπέρτατος Νόμος:
 
Ότι έσπειρες, θα θερίσεις” ή αλλιώς “ο Νόμος της Αιτίας και του Αποτελέσματος”. Ό,τι δίνουμε στο σύμπαν αυτό θα μας ανταποδοθεί, συνεπώς αν επιθυμούμε ευτυχία, ειρήνη, αγάπη και φιλία θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να προωθούμε πρώτα αυτές τις αξίες.

Ο Νόμος της Δημιουργίας: Η ζωή δεν είναι κάτι που απλά συμβαίνει. Χρειάζεται την ενεργή συμμετοχή μας. Μην ξεχνάτε πως είμαστε ένα με το σύμπαν και πως οτιδήποτε μας περιβάλλει αντανακλά τον εσωτερικό μας κόσμο.

Ο Νόμος της Ταπεινοφροσύνης: Αυτά που αρνούμαστε να αποδεχτούμε, είναι αυτά που μας στοιχειώνουν περισσότερο. Αν επικεντρωνόμαστε μόνο στα αρνητικά, τότε σίγουρα δεν είμαστε συντονισμένοι σε υψηλότερες “συχνότητες”.

Ο Νόμος της Ανάπτυξης: Για όπου ξεκίνησεις να πας, εκεί θα βρεθείς“. Προκειμένου να ωριμάσουμε, εμείς οι ίδιοι είμαστε αυτοί που πρέπει να αλλάξουν – να εξελιχθούν – και όχι οι άνθρωποι ή οι καταστάσεις γύρω μας. Στην τελική, μόνο εμείς μας ανήκουμε και ο εαυτός μας είναι το μόνο πράγμα πάνω στο οποίο έχουμε έλεγχο.

Ο Νόμος της Υπευθυνότητας: Αντικατοπτρίζουμε όσα μας περιβάλλουν και το αντίστροφο και αυτό είναι μια Συμπαντική Αλήθεια. Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη για όσους και όσα έχουμε επιτρέψει να βρίσκονται στη ζωή μας.

Ο Νόμος της Σύνδεσης: Ακόμη κι αν κάτι που κάνουμε μοιάζει ασήμαντο, πρέπει όλες μας οι ενέργειες να εκτελούνται σαν τα πάντα στο σύμπαν να είναι συνδεδεμένα, γιατί κάθε μας πράξη, κάθε μας βήμα, οδηγεί στο επόμενο και εν τέλη στον προορισμό μας. Κανένα βήμα δεν έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από κάποιο άλλο, μιας και όλα είναι απαραίτητα για την τελική ολοκλήρωση. Παρελθόν, παρόν και μέλλον είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.

Ο Νόμος της Συγκέντρωσης: Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε δύο πράγματα ταυτόχρονα. Ειδικά αν σκοπεύουμε να αφοσιωθούμε σε υψηλότερες έννοιες και ιδανικά, είναι πρακτικά αδύνατο να μας απασχολούν ταυτόχρονα ευτελή πράγματα όπως η απληστία.

Ο Νόμος της Γενναιοδωρίας και της Φιλοξενίας: Αν πιστεύουμε βαθιά σε μια αλήθεια, κάποια στιγμή στη ζωή μας θα καλεστούμε να την αποδείξουμε. Αυτή θα είναι η στιγμή που θα κάνουμε την θεωρία μας πράξη.

Ο Νόμος του Εδώ και Τώρα: Το να αναπολούμε το παρελθόν μας αποτρέπει από το να ζούμε στο παρόν.

Ο Νόμος της Αλλαγής: Η ιστορία επαναλαμβάνεται μέχρι να μάθουμε από τα λάθη μας και να αλλάξουμε.

Ο Νόμος της Υπομονής και της Ανταμοιβής: Για να απολαύσουμε μία ανταμοιβή απαιτείται να μοχθήσουμε. Η αληθινή ευτυχία προκύπτει όταν κάνουμε αυτό που πραγματικά αγαπάμε, ενώ παράλληλα γνωρίζουμε ότι η ανταμοιβή γι’ αυτό θα έρθει εν καιρώ.

Ο Νόμος της Έμπνευσης: Η πραγματική αξία από κάτι είναι αποτέλεσμα της ενέργειας και της πρόθεσης που του έχουμε αφιερώσει.

Credits: Social Consciousness , https://fanpage.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου