Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ

Έχω ιδεί πράγµατα που δεν περιγράφει κανείς από φόβο µήπως κάνει τους άλλους να αµφιβάλλουν για τη νοηµοσύνη του, αλλά τα έχω ιδεί. 
Αλ Μασουντι Αιγύπτιος Αρχαιολόγος 

Γιατί χτίστηκαν οι πυραµίδες και τι σκοπό εξυπηρετούσαν; Ποιος τις έχτισε; Πότε τις έχτισε; Και αν ήταν τάφοι γιατί από τις τριάντα µία πυραµίδες της Αιγύπτου στις είκοσι πέντε από αυτές δεν βρέθηκαν µούµιες Φαραώ; Αν ήταν τάφοι γιατί δεν ήταν τετράγωνοι ή παραλληλόγραµµοι, αλλά προτίµησαν τις τερατώδεις σε όγκο πυραµίδες µε τα µύρια όσα κατασκευαστικά προβλήµατα, αφού και σήµερα η κατασκευή τους ή αντιγραφή τους ή αναδηµιουργία τους είναι σχεδόν αδύνατη;

Ας ελπίσουµε ότι κάποτε οι πυραµίδες θα λύσουν τη σιωπή τους και εµείς τις απορίες µας.

Η πυραµίδα του Χέοπα, είναι το µοναδικό κτίσµα της γης του οποίου η σκιά δεν υπερβαίνει ποτέ το πραγµατικό της ύψος, ένα θαυµάσιο µνηµείο της πιο εύγλωττης σιωπής. Ένα µνηµείο της απτής σκοτεινότητας του χρόνου και του χώρου, που στέκεται σήµερα αµίλητο για να µας θυµίζει τα µυστήρια του παρελθόντος, που έρχονται από την ατέλειωτη αιωνιότητα. Εκεί που άλλοτε ανθούσε ένας ασύλληπτος πολιτισµός, ξαφνικά η γνώση σιώπησε.

Η έλλειψη πίστης για τις δυνατότητες του παρελθόντος, µας οδήγησε στη σκοτεινή άγνοια του σήµερα. Ίσως ρωτήσει κάποιος τι σχέση µπορεί να έχουν οι πυραµίδες στο βιβλίο αυτό. Θα µας βοηθήσουν να µελετήσουµε και να καταλάβουµε πως λειτουργούν οι άγνωστες δυνάµεις της φύσης και πως επιδρούν αυτές πάνω στον άνθρωπο. Συνδυάζοντας τα µυστήρια των πυραµίδων και µε τις άλλες ανεξήγητες πανάρχαιες γνώσεις, θα προσπαθήσουµε να εισχωρήσουµε στα µυστικά των φυσικών δυνάµεων της δηµιουργίας.

Οι υπερφυσικές ιδιότητες των πυραµίδων και ιδιαίτερα της πυραµίδας του Χέοπα, είναι ασύλληπτες για τη σηµερινή επιστηµονική γνώση. Η πυραµίδα του Χέοπα είναι ένα αριστούργηµα αρχιτεκτονικής, µηχανικής και αισθητικής, το οποίο δεν µπορεί σε καµία περίπτωση να κατασκευαστεί χωρίς σύγχρονα όργανα, αν µπορέσει ποτέ να κατασκευαστεί.

Οι αρχαιολόγοι δεν δέχονται καµιά διαφορετική άποψη από τη δική τους σε ότι αφορά την κατασκευή των πυραµίδων, την κοπή των γρανιτένιων υλικών, και τη µεταφορά τεραστίων όγκων γρανίτη εκατοντάδων τόνων, που είναι προβληµατική ακόµη και σήµερα. Κλείνουν τα αυτιά και το µυαλό τους για να µην δέχονται παρατηρήσεις που κάνουν κάποιοι αµφισβητίες, που αποδεικνύουν ότι δεν µπορεί να κοπεί ο γρανίτης µε τα χάλκινα εργαλεία της εποχής εκείνης και ότι τα σχοινιά παπύρου ήταν τελείως ακατάλληλα για την έλξη τεραστίων βαρών γρανίτη. Παραγνωρίζουν όλους τους κανόνες µηχανικής, στατικής, παραβλέπουν τις ιδιότητες και την αντοχή των υλικών, και τους νόµους φυσικής και χηµείας. Αφού διατύπωσαν µια δογµατική αφελέστατη ερµηνεία κατασκευής των πυραµίδων, απορρίπτουν κάθε αντίθετη άποψη χωρίς συζήτηση. (Η ενεργειακή χρήση και κατασκευαστικές λεπτοµέρειες των πυραµίδων, αναφέρονται στα βιβλία µου "ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ" Σελ. 343 - 359, και "Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ" Σελ. 335 - 338).

Πίσω από τις αστήρικτες επιστηµονικές θεωρίες κατασκευής των πυραµίδων, εµείς θα συνεχίσουµε να διατυπώνουµε τις αντιρρήσεις µας και θα επιµένουµε στις απόψεις µας, ότι υπήρχε δηλαδή ένας πολύ µεγάλος πολιτισµός, που ήταν ανώτερος του σηµερινού, γιατί µόνο έτσι µπορεί να εξηγηθεί το αίνιγµα της κατασκευής τους.

Τον Σεπτέµβριο του έτους 1968 το Πανεπιστήµιο Εΐν Σαµς του Καΐρου, σε συνεργασία µε Αµερικανικό Πανεπιστήµιο και επικεφαλής των ερευνών τον Αιγύπτιο Dr. Αµρ Γκόχεντ, µάταια προσπάθησαν µε ακτινοβολήσεις και µε τη βοήθεια του πανίσχυρου ηλεκτρονικού υπολογιστή ΙΒΜ - 1130 να διαπιστώσουν τι υπάρχει κάτω από τη βάση της πυραµίδας.

Σαν να είχαν ενοχληθεί οι θεοί και κάποια µυστηριώδης δύναµη, αντίθετη προς τους νόµους της επιστήµης, άλλαζε συνέχεια τα αποτελέσµατα των µετρήσεων. Κάθε µέτρηση έδινε διαφορετικές ενδείξεις και οι έρευνες εγκαταλείφθηκαν. Ο καθηγητής Γκόχεντ είπε: «Η πυραµίδα αψηφά τους γνωστούς νόµους της επιστήµης. Λειτουργεί κάποια µυστηριώδης δύναµη που καθιστά την έρευνα αδύνατη. Τα αποτελέσµατα των ερευνών είναι σύµβολα χωρίς νόηµα». Έτσι επαληθεύεται και ο πάπυρος Άνι (Κεφ. 7) που φυλάσσεται στο Μουσείο του Λονδίνου και γράφει «Το σχήµα της Πυραµίδας ξυπνά τους θεούς».

Όσοι επιστήµονες διανυκτέρευσαν µέσα στην πυραµίδα είχαν ενοράσεις· έβλεπαν χρώµατα, άκουγαν µουσική από έγχρωµες σφαίρες σοφίας. Δεχόταν απαντήσεις σε διάφορα ερωτήµατα σχετικά µε τις πυραµίδες και απόκτησαν διορατικότητα. Όλη νύχτα δεχόταν θετική ενέργεια και αναζωογονήθηκαν. Άλλοι πάλι απέβαλαν το άγχος και την ανησυχία που είχαν στην αρχή και άλλοι ανάφεραν ότι είχαν αναδροµές σε προηγούµενες ενσαρκώσεις.

Άλλοι έκαναν περιγραφές διαπλανητικών ταξιδιών, τηλεπαθητικών επικοινωνιών και ότι δεχόταν απαντήσεις σε αιτήµατα προσευχής.

Το Εργαστήριο Ψυχικών Ερευνών του Λος Αντζελες, διαπίστωσε ότι το σχήµα της πυραµίδας λειτουργεί σαν εκκολαπτήριο σχηµάτων και σκέψεων. Αυξάνει τη δύναµη της προσευχής και ενισχύει την πνευµατική αναζήτηση.

Η πυραµίδα διεγείρει και επιταχύνει τη δράση ενζύµων που ενισχύουν το φαινόµενο της µουµιοποίησης, αφού το σώµα αφυδατώνεται χωρίς σηµάδι σήψης. Οι επιστήµονες πήραν νεκρά βακτηρίδια από µούµιες ηλικίας 4.500 ετών και τα έβαλαν σε διάλυµα που περιείχε για τροφή ίχνη λιθίου, σε θερµοκρασία δωµατίου και σε 17 ώρες ζωντάνεψαν. Που σηµαίνει ότι ο θάνατος τερµατίζει τη ζωή του ανθρώπου, όχι όµως και τη ζωή του υλικού σώµατος για το οποίο πιστεύαµε ότι µε τον θάνατο µετατρέπεται σε ανόργανη ύλη.

Οι επιστήµονες παρατήρησαν επίσης µεγάλη συσσώρευση στατικού ηλεκτρισµού στην πυραµίδα και κατέληξαν στο συµπέρασµα ότι οι Αιγύπτιοι πιθανόν να παρήγαγαν ηλεκτρισµό από τον αέρα.

Η πυραµίδα λειτουργεί σαν συσσωρευτής και µετατροπέας διαφόρων µορφών ενέργειας. Παρουσιάζει ενεργειακές δίνες και εστιάζει κοσµικές ενέργειες σαν γιγαντιαίος φακός.

Παρατήρησαν ότι η ενέργεια της πυραµίδας ακονίζει ξυραφάκια που έχουν στοµώσει από το ξύρισµα, εξατµίζει ταχύτατα το νερό, αφυδατώνει λουλούδια, φρούτα, λαχανικά, κρέατα, ψάρια, αυγά και έντοµα.

Σπόροι, που αποθηκεύτηκαν στην πυραµίδα πριν φυτευτούν, όταν τους έσπειραν βλάστησαν πολύ γρηγορότερα από το κανονικό και τα φυτά ήταν πιο υγιή, ο δε καρπός τους πιο ανθεκτικός και γερός.

Σήµερα σκέφτονται να κατασκευάσουν πυραµιδοειδείς κατασκευές για τη συντήρηση οργάνων που είναι για µεταµόσχευση, και για τη δηµιουργία ηλεκτρικού ρεύµατος να χρησιµοποιήσουν µεταλλικές πυραµίδες που θα είναι προσανατολισµένες µε κατεύθυνση Βορρά - Νότου.

Επίσης µελετούν τον συνδυασµό ακτινών λέιζερ µε µεταλλικές πυραµίδες για τη διάλυση τυφώνων και καταιγίδων.

Η πυραµίδα του Χέοπα θα µπορούσε να χαρακτηριστεί σαν µια πύλη µέσα από την οποία µπορεί να περάσει ο άνθρωπος σε άλλους κόσµους και σε άλλες διαστάσεις.

ΠΗΓΗ: Γεράσιμος Καλογεράκης - Η Υπέρτατη Μύηση, σελ. 88 – 93, εκδ. Δίον,  2005

Πηγή εικόνας: http://www.oom2.com

--------------------------

ΠΥΡΑΜΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ / ΓΗΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ;;;

ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ

ΤΕΟΤΙΟΥΑΚΑΝ - Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΟΤΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ- ΣΥΜΠΤΩΣΗ;

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;

Ο ΠΑΠΥΡΟΣ TULLI

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ - ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΟ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ! (;)

Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΟΣ - ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΤΕ

1 σχόλιο:

Σείριος είπε...

Σε μια δήλωση σοκ, η επικεφαλής του Πανεπιστημίου του Καΐρου του Τμήματος Αρχαιολογίας , η Δρ Άλα Σαχιήν (Dr Ala Shaheen) έχει πει ομιλώντας σε κοινό, ότι θα μπορούσε να υπάρχει αλήθεια στη θεωρία, ότι οι εξωγήινοι βοήθησαν τους Αρχαίους Αιγυπτίους να χτίσουν την αρχαιότερη από τις Πυραμίδες, την Πυραμίδα της Γκίζας.
 
Σε μια περαιτέρω ερώτηση από τον Mάρεκ Νόβακ (Marek Novak), (ένας εκπρόσωπος από την Πολωνία)  για το κατά πόσον οι πυραμίδες μπορεί να περιέχουν εξωγήινη τεχνολογία ή ακόμα και ένα UFO μέσα στην κατασκευή τους, η Δρ Σαχιήν, ήταν ασαφής και απάντησε ότι: «δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ή να το διαψεύσω αυτό, αλλά υπάρχει κάτι μέσα στην πυραμίδα το οποίο δεν είναι αυτού του κόσμου».

Πηγή: Γερ. Καλογεράκης, «Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΥΗΣΗ», εκδ. Δίον

......................

Το καλοκαίρι του 1798, πάνω από τριάντα χιλιάδες Γάλλοι στρατιώτες ήρθαν στην Αίγυπτο υπό την αρχηγία του στρατηγού Βοναπάρτη.
Κατά τη διάρκεια του ίδιου έτους, τον Αύγουστο, ο Ναπολέων αποφάσισε να κοιμηθεί μέσα στην Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, στην αίθουσα του βασιλιά. Την εποχή εκείνη ήταν δύσκολη η πρόσβαση στην αίθουσα μιας και υπήρχαν μικρά και δύσκολα περάσματα μισό μέτρο σε ύψος, και έλλειψη του φωτός που γίνονταν μόνο από μερικές δάδες.

Ο Μέγας Ναπολέων πέρασε περίπου επτά ώρες στο εσωτερικό της Μεγάλης Πυραμίδας και την αυγή βγήκε από την πυραμίδα χλωμός και φοβισμένος.

Όταν μερικοί από τους πιο έμπιστους άνδρες του, του ζήτησαν να τους πει τι είχε συμβεί στο εσωτερικό της πυραμίδας, ο Ναπολέων απάντησε: «Ακόμα και αν σας πω, δεν θα με πιστέψετε.»

https://apocalypsejohn.com

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου