Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ - ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΝ

Οι σκέψεις σου δεν είσαι εσύ!

«Αν δεν έχεις επαρκείς πληροφορίες για το ποιος αλήθεια είσαι, τότε μπορεί να απογοητευτείς από την εμφάνιση της ζωής. Εάν, όμως, γνωρίζεις ότι η ζωή σου μπορεί να πάρει τη μορφή που εσύ της δίνεις, τότε στέκεσαι πιο υπεύθυνα πάνω σε αυτήν. Είναι καλό να γνωρίζεις πως οι σκέψεις σου είναι οι κλωστές που θα κεντήσουν το έργο της ζωής σου. Τα χρώματα των κλωστών που θα χρησιμοποιήσεις θα είναι ανάλογα με το τελικό αποτέλεσμα του καμβά. Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς σκούρα χρώματα και να αναρωτιέσαι γιατί ο καμβάς της ζωής σου είναι σκούρος. Αν οι σκέψεις – κλωστές σου είναι μαύρες , τότε μαύρο θα είναι και το κέντημα της ζωής σου.

Το πλέον βασικό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι οι σκέψεις σου φέρουν αποτελέσματα. Ίσως πιστεύεις ότι οι σκέψεις απλά έρχονται και σε βρίσκουν. Ίσως πιστεύεις ότι οι σκέψεις απλά υπάρχουν μαζί με εσένα και εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό. Ίσως πιστεύεις ότι οι σκέψεις μορφοποιούνται αναλόγως των εξωτερικών συνθηκών της ζωής σου. Ίσως πιστεύεις ότι αν σου συμβαίνουν όμορφα πράγματα, εσύ σκέφτεσαι όμορφα, και αν σου συμβαίνουν άσχημα πράγματα, εσύ σκέφτεσαι άσχημα. Κι όμως, η αλήθεια είναι διαφορετική! Σκέφτεσαι όπως εσύ επιλέγεις να σκέφτεσαι.

Οι σκέψεις σου είναι δικό σου δημιούργημα και ταυτόχρονα είναι ο πιστός σου υπηρέτης. Αυτός ο υπηρέτης σε υπηρετεί νυχθημερόν. Είναι τόσο πιστός σε εσένα αυτός ο υπηρέτης, που θα θελήσει να σε ευχαριστήσει στο έπακρον. Εσύ προσέλαβες αυτόν τον υπηρέτη στη δική σου υπηρεσία και εκείνος είναι υποχρεωμένος να ακούει τα προστάγματά σου. Ανάλογα τις προσταγές που θα δώσεις σε αυτόν, ανάλογες θα είναι και οι υπηρεσίες του. Εάν εσύ επιλέγεις να σκέφτεσαι ότι είσαι δυστυχισμένος, τότε ο υπηρέτης αυτός θα δημιουργήσει μέσα στο σώμα σου τη δυστυχία. Εάν εσύ επιλέγεις να σκέφτεσαι ότι μισείς κάποιον, τότε ο πιστός σου υπηρέτης θα δημιουργήσει μέσα στο σώμα σου τοξίνες μίσους. Εάν αισθάνεσαι ότι η ζωή σου έχει όμορφα, αφανέρωτα μυστικά ακόμα να φέρει, τότε ο πιστός σου υπηρέτης θα δημιουργήσει μέσα στο σώμα σου ευχαρίστηση.

Οι σκέψεις σου δεν είσαι εσύ. Οι σκέψεις σου απλά σε υπηρετούν. Εσύ είσαι ο αρχηγός στο δικό σου σύμπαν. Οι σκέψεις είναι κλωστές στο κέντημά σου και εσύ είσαι αυτός που κεντά».

Ελένη Ιεροδιακόνου - Αναζητώντας τη Δύναμη

https://laeta4711.blogspot.com/

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Ωραιότατο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε ! ! !
solarcpu

Ανώνυμος είπε...

https://enneaetifotos.blogspot.com/2017/04/blog-post_49.html

Σείριος είπε...

Κι εγώ σας ευχαριστώ!!!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου