Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΠΥΡΑΜΙΣ

Πηγή εικόνας: http://www.oom2.com
Ο Αντισθένης μας λέει, «Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις». Ας αναλύσουμε λοιπόν ετυμολογικά την λέξη «πυραμίς».
Η λέξη «πυραμίς» είναι λέξη καθαρά Ελληνική και σύνθετη.
Πυραμίς = πυρ + αμίς.
Πυρ=ενέργεια και αμίς=δοχείο (αμίς θηλυκό, γενική: αμίδος).
Επομένως, πυραμίς = δοχείο ενέργειας.
Η Ελληνίδα γλώσσα, δεν εννοεί άλλα, από αυτά που λέει και υπάρχει πλήρης ταύτιση σημαίνοντος και σημαινομένου, ως γνωστόν.
Το πρώτο συνθετικό είναι η λέξη «πυρ» που κυριολεκτικά σημαίνει φωτιά αλλά μπορεί να σημαίνει και ενέργεια και το δεύτερο συνθετικό είναι η λέξη «αμίς» που είναι δοχείο που φυλάσσεται ή συσσωρεύεται κάτι. Η «πυραμίς» λοιπόν είναι ένας «ενεργειακός συσσωρευτής» ή στην καθομιλουμένη μία «μπαταρία» που, κατά μία θεωρία, συσσωρεύει ενέργεια...
Σε μια δήλωση σοκ, η επικεφαλής του Πανεπιστημίου του Καΐρου του Τμήματος Αρχαιολογίας , η Δρ Άλα Σαχιήν (Dr Ala Shaheen) έχει πει ομιλώντας σε κοινό, ότι θα μπορούσε να υπάρχει αλήθεια στη θεωρία, ότι οι εξωγήινοι βοήθησαν τους Αρχαίους Αιγυπτίους να χτίσουν την αρχαιότερη από τις Πυραμίδες, την Πυραμίδα της Γκίζας. Σε μια περαιτέρω ερώτηση από τον Mάρεκ Νόβακ (Marek Novak), (ένας εκπρόσωπος από την Πολωνία)  για το κατά πόσον οι πυραμίδες μπορεί να περιέχουν εξωγήινη τεχνολογία ή ακόμα και ένα UFO μέσα στην κατασκευή τους, η Δρ Σαχιήν, ήταν ασαφής και απάντησε ότι: «δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ή να το διαψεύσω αυτό, αλλά υπάρχει κάτι μέσα στην πυραμίδα το οποίο δεν είναι αυτού του κόσμου».
"Έχω ιδεί πράγματα που δεν περιγράφει κανείς από φόβο μήπως κάνει τους άλλους να αμφιβάλλουν για τη νοημοσύνη του, αλλά τα έχω ιδεί". Αλ Μασουντι Αιγύπτιος Αρχαιολόγος (Πηγή: Γερ. Καλογεράκης, «Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΥΗΣΗ», εκδ. Δίον).
Στην Γκίζα βρίσκονται τα σημάδια των θεών, με τεχνολογία πέρα από το δικό μας επιστημονικό ορίζοντα. Μια τεχνολογία, που ήταν ικανή να κατασκευάσει μια απέραντη υπόγεια πόλη, της οποίας η Σφίγγα και οι Πυραμίδες είναι μόνο οι δείκτες επιφανείας και οι γεννήτριες ενέργειας. 
Σύμφωνα με το Δρ Τζέιμς Χούρτακ  που ήταν ο υπεύθυνος επιστήμονας του προγράμματος ερευνών στην Γκίζα: «Οι κατασκευές είναι έργο ενός εξωγήινου “Πολιτισμού Γονέα", που βελτίωσε τον γενετικό κώδικα του ανθρώπου. Ήταν ένας πολιτισμός φωτεινών οντοτήτων που κατείχαν τα κλειδιά του φυσικού φάσματος και της ανώτερης φυσικής, ζούσαν στο φως και μιλούσαν τη "γλώσσα του φωτός”, που είναι η γλώσσα των θεών» (Πηγή: «Φως από τη Μεγάλη Πυραμίδα», Γεράσιμος Καλογεράκης, σελ. 300 -  305, 343, εκδόσεις Δίον).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου