Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ - ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ - ΠΥΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

«Τα κεντρικά άστρα (ήλιοι) των πλανητικών συστημάτων, εφόσον η κοσμική μας αποστολή το επιβάλλει, τα διαμορφώνουμε σε πύρινες σφαίρες, για εξοικονόμηση ενεργείας, φωτισμού και δημιουργία συνθηκών αντιβαρύτητας και τετάρτης διάστασης. Για να το αντιληφθείτε καλύτερα, ακολουθούμε μία μέθοδο περίπου όμοια με αυτή που χρησιμοποιούν οι τεχνίτες υαλουργίας της Γαίας όταν κατασκευάζουν στα υαλουργεία μια κρυστάλλινη σφαίρα. Την αποστολή διαμόρφωσης του δικού σας ήλιου σε γιγάντια πύρινη σφαίρα την ανέλαβε και έφερε εις πέρας αυτός  που εσείς αποκαλείτε θεό Απόλλωνα, όταν η Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων είχε επιφορτιστεί από την Κραταιά Αυτοκρατορία με την ευθύνη εποικισμού της Γαίας, πριν εκατομμύρια χρόνια.
Ο ήλιος στο αρχικό του μέγεθος ήταν πολύ μικρότερος, αλλά με τη δική μας τεχνολογική επέμβαση στο εσωτερικό του, ωθήσαμε όλη τη διάπυρη μάζα του κέντρου του προς την περιφέρεια, το πάχος της οποίας είναι 200.000 χιλιόμετρα και η ακτίνα του κενού  χώρου που σχηματίστηκε είναι στο εσωτερικό του 500.000 χιλιόμετρα  (Διάμετρος ηλιακού δίσκου 1.400.000 χιλιόμετρα).
Στο κενό του εσωτερικού του ηλίου υπάρχει η κατάλληλη ατμόσφαιρα για τη διαβίωσή μας χωρίς προβλήματα και για τη στάθμευση των δυνάμεων της "8ης Αποστολής" του Διός και της  Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων, μεταβάλλοντας τη διαστατική δομή των μέσων και του προσωπικού προς την 4η και 5η διάσταση.
Οι επιστήμονες της Γαίας θεωρούν τις ηλιακές κηλίδες περιοδικά φυσικά φαινόμενα, αλλά οι ηλιακές κηλίδες είναι δικό μας δημιούργημα. Είναι μαύρες οπές τις οποίες δημιουργούμε, ώστε με τις διεργασίες λειτουργίας τους να συντηρούμε αφ’ ενός μεν τις διεργασίες της φωτεινής επιφανείας του ηλίου αφ’ ετέρου δε να δημιουργούμε παράθυρα στο φωτεινό πύρινο περίβλημα, με κενά χωροχρόνου, για τις μετακινήσεις των σκαφών μας από και προς το κέντρο του ηλίου.
Δια μέσου των  ηλιακών κηλίδων μπορούμε να παρατηρούμε όχι μόνο το ηλιακό σας σύστημα αλλά και τον γαλαξία σας ολόκληρο. Στους τεχνητούς πλανήτες-αστρόπλοια που ναυλοχούν στο εσωτερικό του ηλίου, δεν υπάρχει νύχτα αλλά μόνο μέρα και όλη την ενέργεια που χρησιμοποιούν τα σκάφη την αντλούν από τον ήλιο. Επίσης η λεπτή αύρα του ηλίου, η οποία αιωρείται και περιστρέφεται σαν μια τεράστια φυσαλίδα μέσα στο Σύμπαν, είναι δυνατόν να αλλάξει, προκαλώντας σοβαρές βλάβες στον κόσμο εάν δεν ελέγχεται η λειτουργία της.
Από τις τεχνητές βάσεις του εσωτερικού του ήλιου κυβερνάται ο ήλιος, από υψηλές οντότητες οι οποίες ανήκουν καθ’ ολοκληρία στην ακολουθία του θεού Απόλλωνα όπως εσείς αποκαλείται.
Τα περισσότερα φαινόμενα που παρατηρούνται πάνω στην επιφάνεια του ήλιου αλλά και γύρω από αυτόν είναι αποτελέσματα των δικών μας δραστηριοτήτων. Κυρίως οι ηλιακές πύλες εισόδου και εξόδου μας στο εσωτερικό του ηλίου αλλά και κοσμικοί δίαυλοι μετακίνησής μας στα διαστρικά ταξίδια. Μας ενδιαφέρει να προκαλέσουμε την περιέργεια των επιστημόνων της Γαίας ώστε να μελετήσουν τα φαινόμενα και να προάγουν το επίπεδο της γήινης τεχνογνωσίας ώστε να πραγματοποιήσουν τα μελλοντικά τους οράματα όσο τολμηρά και να είναι, εφόσον δεν θα αντίκεινται στη λειτουργία των συμπαντικών νόμων».
 Διαστημικά Παρατηρητήρια του Ηλίου
Για την παρουσία τους στο εσωτερικό του ήλιου μας εξήγησαν τους λόγους:  «Επιλέξαμε την περιοχή του ηλίου για να μην φαίνονται τα σκάφη μας από τη Γαία με γυμνό οφθαλμό και μικρά τηλεσκόπια, είτε σε κινήσεις ρουτίνας των σκαφών μας, είτε κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ δικών μας σκαφών και των σκαφών των αποστατών που επιχειρούν αιφνιδιαστικές εισχωρήσεις στο ηλιακό σας σύστημα για να ενθαρρύνουν τους συμμάχους τους. Στην παρούσα αποστολή οι αποστάτες αιφνιδιάστηκαν τελείως με τη νέα τεχνολογία μας με την οποία διαλύουμε το προστατευτικό κέλυφος οργόνης γύρω από τα σκάφη τους και παραμένουν απροστάτευτα, γίνονται εύκολος στόχος και πολύ ευάλωτα, γι αυτό όταν αντιληφθούν την παρουσία μας φεύγουν αμέσως, αποφεύγοντας κάθε προσπάθεια σύγκρουσης μαζί μας.
Εάν ερμηνεύατε σωστά τις διαστημικές φωτογραφίες των πλανητών και του ηλίου θα βλέπατε τι επισκέψεις δέχονται και θα διαπιστώνατε ότι τα διαστρικά ταξίδια δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα συμβατικά, εφόσον βέβαια υπάρχει και η ανάλογη τεχνολογία. Η γήινη τεχνολογία υπολείπεται πολύ από την τεχνολογία των προηγμένων αστρικών κοινωνιών και κυρίως από τη δική μας. Το σημερινό τεχνολογικό επίπεδο που βρίσκονται οι επιστήμονες της Γαίας, οφείλεται στην δική μας παροχή βοήθειας.
Οι τεχνικές και επιστημονικές γνώσεις της Γαίας σχετικά με τον ήλιο, απέχουν από την πραγματικότητα και τις θεωρούμε περισσότερο σαν επικίνδυνες βλασφημίες, παρά σαν γνώση της αλήθειας όπως τη φαντάζονται  οι δικοί σας επιστήμονες».
Από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη  «Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ & Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΕΛΗΝΗ», σελ. 61-63,  εκδ. Δίον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου