Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΩΤΟ- ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ

Είναι κάποιο χρονικό διάστημα που θεωρούν οι διάφοροι «προοδευτικούληδες», «ψευτοφιλοσοφούντες», και άλλα πολλά των οποίων πιστεύω πως έχετε γνώση, που μιλούν γράφουν και υπερθεματίζουν, για μια ράτσα ή δεν ξέρω κι εγώ τι που κατοικούσε στην χώρα μας και τους έχουν βαφτίσει προ- Έλληνες. Είναι τόσο ανεκδιήγητο όσο και ο καταρριφθείς μύθος των ΙνδοΕυρωπαίων. Αυτός ο λαός φάντασμα που εξυπηρέτησε τόσο πολύ τα ανθελληνικά συμφέροντα.
Γεωλογικά η πρώτη στέρεα γή που ανεδύθη της χύδην μάζας του πλανήτη ήταν ο Όλυμπος και οι παρολύμπιες περιοχές που έχει και τα αρχαιότερα πετρώματα προσδιορισμένα στα 140.000.000 χρόνια. Φυσικό ήταν να ακολουθήσουν και άλλα τμήματα. Η ζωή δεν προέκυψε από μετεξέλιξη πρωτόζωων όπως θέλουν να πιστεύουν κάποιοι. Η τεράστια βιοποικιλότητα δεν μας επιτρέπει τέτοιες υποθέσεις. Ας συμβουλευθούμε τον πάνσοφο Ερμή τον τρισμέγιστο, ο οποίος είναι ξεκάθαρος στο ζήτημα της εξέλιξης. Τα πάντα μεταφέρθηκαν και αφέθηκαν στον «πειραματικό πλανήτη» που ζούμε να εξελιχθούν. Ειδικά για τον άνθρωπο διατυμπανίζει ότι είναι ιδιαίτερο είδος δημιουργίας, αντίγραφο του υπέρτατου όντος. Έτσι εύκολα τον χαρακτήρισε: Τολμητέον ειπείν ότι ο άνθρωπος είναι θνητός Θεός ο δε Θεός αθάνατος άνθρωπος. Είναι κάπως βέβηλη η σκέψη αλλά θέλουμε να δείξουμε το μέγεθος των πραγμάτων. Φυσικά όλα εξαρτώνται από το 80% της αχρησιμοποίητης δυνατότητας του νού μας. Κάποια στιγμή που δεν την γνωρίζουμε εμείς και θα απαιτηθεί, θα ενεργοποιηθεί αυτό που πρέπει  και όσο πρέπει.
Γράψαμε λοιπόν ότι η ευλογημένη μας χώρα υπήρξε το πρώτο στερεοποιημένο τμήμα του πλανήτη και το γεγονός αυτό δεν διέφυγε της προσοχής των επιτηρητών. Πρέπει να ήταν γύρω στα 137.000.000 χρόνια (τόσο είναι χρονολογημένα κάποια ατσάλινα καρφιά που βρέθηκαν σε πετρώματα, και 15.000.000 η ηλικία του αποτυπώματος μπότας αστροναύτη) θα είχαμε την πρώτη επίσκεψη και ενδεχομένως  την δεύτερη. Τώρα το πότε μεταφέρθηκαν άνθρωποι δεν γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά το μηριαίο οστούν της Ν. Τρίγλιας στην Χαλκιδική είναι 11.000.000 ετών. Ίσως κάπου εκεί κοντά σε αυτή την χρονολογία έχουμε τους Πρωτο-΄Ελληνες.
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη  για αυτά που θα ξεστομίσω, αλλά με πνίγει το δίκιο. Λένε ή μάλλον γράφουν οι προοδευτικούληδες για τους κατοίκους της χώρας μας που ήλθαν από την Δυτική Τουρκία!!!!! Τρομάρα τους αλλά φαίνεται να μην γνωρίζουν, ότι περίπου πρίν το 1400 η Μικρά Ασία ήταν Ελληνικότατη, ενώ η ενσαρκωμένη βαρβαρότητα τότε άρχισε να ξεμυτίζει. Επίσης δεν γνωρίζουν πως η Αιγηίδα γεφύρωνε την Δυτική Μικρά Ασία και τον ηπειρωτικό κορμό της χώρας μας. Πιθανόν να μην γνωρίζουν ότι μετακινήσεις πληθυσμών είχαμε από την αυγή της μυθιστορίας, από τα κέντρα προς την περιφέρεια και την επιστροφή τους αργότερα στην μητροπολιτική γή. Κάτι τέτοια δεν τα χωρούσε ο νούς τους και εφεύραν τους Ινδοευρωπαίους  και τις  καθόδους, Αχαιών Δωριέων κ.λ.π.
Τίποτα-τίποτα-τίποτα. Ήταν τα γνωστά πηγαινέλα των πατριών ή φυλών  για εξεύρεση τροφής των κοπαδιών ή από υπερπλήρωση (ξεχείλισμα) μιας περιοχής λόγω υπεργεννητικότητας. Οι Πελασγοί ή μάλλον οι Αιγαιοπελασγοί ήταν οι πρωτοΈλληνες οι αυτόχθονες και ανεπανάληπτοι οι οποίοι βελτιώθηκαν αργότερα από Ειδικούς απεσταλμένους (βοηθούς και ακολούθους των Θεοβασιλειάδων) από το άστρο της Αυγής τον Σείριο «ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»
Ας σταματήσουν λοιπόν αυτοί οι πληρωμένοι απάτριδες να κάνουν την ζημιά που κάνουν και να κοιτάξουν να ξεστραβωθούν. Η Ελλάδα κατοικείται από Έλληνες και περιστασιακά από άλλες φυλές οι οποίες συνήθως απορροφούνται. 
Αστερίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου