Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΑΜΑΡΤΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ;;;; (!!!)

Ερώτησις: Πάτερ πρέπει εμείς οι Ορθόδοξοι να γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας ή όχι; 
Απάντησις: Άκουσε παιδί μου γενέθλια δικαιούνται να γιορτάζουν μόνον σε όσους ο Θεός τα προανήγγειλεν όπως π.χ. η γέννησις του Χριστού, η Γέννησις της Παναγίας και του Ιωάννου του Προδρόμου. Αυτά είναι Θεάρεστα  γενέθλια. Τα των λοιπών ανθρώπων τα γενέθλια είναι αμαρτωλά, διότι κάθε παιδί συλλαμβάνεται με πορνικά παιχνίδια. Εάν τα γενέθλια δεν ήταν αμαρτωλά δεν θα βάπτιζαν τα βρέφη. Όποιοι γιορτάζουν τα γενέθλιά τους, γιορτάζουν την σαρκικήν τους αμαρτίαν. Ο Θεός θέλει, να γιορτάζωμε τα Πνευματικά μας γενέθλια και πνευματικά γεννιέται ο άνθρωπος που βαπτίζεται. Και από αμαρτωλός που ήταν γίνεται αναμάρτητος, δηλαδή ψυχικά και σωματικά καθαρός. Και καλόν είναι αυτοί που σέβονται τον Θεόν να γιορτάζουν την ονομαστικήν  τους εορτήν που λέγεται Πνευματική αναγέννησις. Όλα τα δυτικά Παπικά κράτη, που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους είναι σιχαμερά στα μάτια του Θεού, διότι γιορτάζουν τα πορνικά και αμαρτωλά παιχνίδια της συλλήψεώς των. Όταν ο Ηρώδης γιόρτασεν τα αμαρτωλά γενέθλια, βρήκεν αφορμήν ο Σατανάς και τον έβαλεν και έκοψεν το κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή, που ολόκληρος ο κόσμος ήταν κατώτερος της κεφαλής αυτής. Επειδή τα έργα των δυτικών είναι πονηρά, αρέσκονται να γιορτάζουν τα βρώμικα γενέθλιά τους. 
------------------------------------------------------------------

Σχόλιο: Τα γενέθλια είναι αμαρτωλά (;;;) Δηλαδή και μόνο που  γεννηθήκαμε, αμαρτήσαμε; Ο τρόπος που γίνεται το  υπέροχο και αδιανόητο από την ανθρώπινη νοημοσύνη θαύμα, δηλαδή η σύλληψη της ψυχής από την ύλη, κατά το χριστιανικό δόγμα είναι «πορνικό παιχνίδι»; Δηλαδή αμάρτημα; Δηλαδή λάθος; Επομένως ο τρόπος της συλλήψεως  δια του Έρωτος που η ίδια η Δημιουργία όρισε, είναι «πορνικό παιχνίδι»; Tι συμβαίνει εδώ; Εντοπίζεται λάθος στην Δημιουργία; Aφού αυτή όρισε τον τρόπο. Υπάρχει μήπως καλλίτερη πρόταση για την φυσιολογική σύλληψη της ψυχής; Βεβαίως ο λόγος που ονομάζεται έτσι η σύλληψη, είναι να ακολουθήσει η βάφτιση, η οποία «απαλλάσσει» το βρέφος από την «αμαρτία». Τώρα τι «αμαρτία» μπορεί να έχει ένα βρέφος μηνών, χωρίς συνείδηση και επίγνωση για οτιδήποτε, ρωτήστε τον εαυτό σας  με οδηγό την κοινή λογική. Η φράση «κάθε παιδί συλλαμβάνεται με «πορνικά παιχνίδια» καταλαβαίνετε τι σημαίνει για όλους τους γονείς του κόσμου και δεν θα επεκταθώ επ’ αυτού… Σχετικά με το «Όλα τα δυτικά Παπικά κράτη, που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους είναι σιχαμερά στα μάτια του Θεού» θυμίζω ότι και εδώ γιορτάζονται τα γενέθλια κανονικά και κατά κόρον… λέτε να πέσει φωτιά να μας κάψει; Επισήμανση: Δεν βρισκόμαστε στον μεσαίωνα της αμορφωσιάς. Ερώτημα: Άραγε πόση σχέση μπορούν να έχουν όλες οι θρησκείες του κόσμου ως ανθρώπινα δημιουργήματα, με την Άπειρη Δύναμη που αποκαλούμε θεό η οποία δεν χωράει στην περιορισμένη  νοημοσύνη του  ανθρώπου των τριών διαστάσεων της αγνοίας…;;;;
Σείριος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O πάτερ πού λόγω θέσεως είναι πιό ...κοντά στο θεό ας τού ζητήσει να μάς στέλλει σε όλες από ένα άγγελο μέ ένα λευκό κρίνο (έτσι να έχουν και κάτι να κάνουν οι άγγελοι τού κυρίου) αφού θέλει να αποφύγει τα πορνικά παιχνίδια. Να μη ξεχάσει την παπαδιά του. Οσον για το καταραμένο το μήλο πού μάς προκάλεσε τόση αμαρτία ας μού υποδείξει την διεύθυνση τού Γιαχβέχ και να τού στείλω ένα τόνο μήλα.
Α.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου