Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ!

Αηδία πια κατήντησε, όχι ο καθημερινός παρεμβατισμός των ολοένα πιο αποθρασυνόμενων ρασοφόρων στα πράγματα του Ελληνικού Κράτους, το οποίο θεωρούν (και ίσως τελικά είναι...) αμπελοχώραφό τους, αλλά η απερίγραπτη δουλικότητα του τελευταίου απέναντί τους, δουλικότητα απαράδεκτη για χώρα που προσπαθεί να παραστήσει (γιατί στην πραγματικότητα δεν είναι) την σύγχρονη και ευρωπαϊκή δημοκρατία. Το ήδη ξεχειλισμένο ποτήρι του επιδεικτικού κατεξευτελισμού του Ελληνικού Κράτους από τους «δεσπότες» (λέξη κι αυτή!) θεοκράτες, ξεχείλισε ακόμη περισσότερο σήμερα με την είδηση στον καθημερινό Τύπο ότι επιχειρούν μεγαλύτερη (γιατί ήδη συστηματικά κάνουν) παρέμβαση στην Πρωτοβάθμια όσο και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και συγκεκριμένα στο περιεχόμενο των ήδη απαράδεκτα βουτηγμένων σε πνεύμα θρησκοληψίας σχολικών βιβλίων! Οι βυζαντινοί, δηλαδή μεσαιωνιστές, θεοκράτες, έρχονται τώρα στα βιβλία που δουλικοί σε αυτούς άνθρωποι ήδη έχουν κατασκευάσει με τρόπο που να εξυπηρετούν αυτά τόσο την Ορθοδοξία εν γένει, όσο και την ιστορική απάτη του υποτιθέμενου «ελληνοχριστιανισμού», και θέλουν να τα «πειράξουν» ακόμη περισσότερο, επειδή λέει... έχουν εντοπίσει «σημάδια αποχριστιανοποίησης»!
Οι θεοκράτες, που δεν έχουν μάλιστα κανέναν ενδοιασμό να μας πληροφορήσουν ότι ειδική Επιτροπή τους θα ερευνήσει τα... «αποχριστιανοποιημένα» σημεία των σχολικών βιβλίων και μετά θα προβεί σε... «νουθεσίες» (διάβαζε διαταγές) προς το Υπουργείο Παιδείας, έχουν βεβαίως δίκιο και αλωνίζουν, αφού όποιος βρίσκει κάνει και αυτοί όντως βρίσκουν και κάνουν. Το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται στο Ελληνικό Κράτος και στο ίδιο το πολίτευμά μας, το οποίο ακόμα βρίσκεται σε προ-δημοκρατικό στάδιο, ελάχιστα μόλις πολιτικά βήματα μπροστά από τον... Παπουλάκο, διακοσμημένο απλώς προσφάτως με αρκετούς «εκμοντερνιστές» που αποποιούνται με ενθουσιασμό μάλιστα την ελληνικότητα την ώρα που δεν έχουν την στοιχειώδη δύναμη να βάλουν στην θέση τους τούς μαυροφόρους που ονειρεύονται επιστροφές στον μεσαίωνα ή στην ευνοϊκότατη γι' αυτούς Οθωμανοκρατία.
Καλά κάνουν οι ρασοφόροι και απαιτούν την πλήρη (γιατί την μερική, ήδη την έχουν καταφέρει) καταστροφή των μυαλών των παιδιών που αύριο θα αποτελέσουν τους πολίτες αυτής της χώρας. Καλά θα κάνουν και όταν αύριο - μεθαύριο ζητήσουν ακόμα πιο ανατριχιαστικά πράγματα. Αυτό το διαρκές έγκλημα ενάντια στην ελεύθερη σκέψη, και την Δημοκρατία εν τέλει, χρεώνεται όχι σε αυτούς, αλλά στους πολιτικούς υπηρέτες τους που παριστάνουν το υποτίθεται «Ελληνικό» Κράτος.
Χρεώνεται σε όλους αυτούς που έως τώρα δεν τόλμησαν και ούτε τολμούν να αποχριστιανοποιήσουν, να εκκοσμικεύσουν δηλαδή, επιτέλους αυτό το κράτος και να περιορίσουν το παπαδαριό στον λατρευτικό μόνον ρόλο του, απαγορεύοντάς του να υποκαθιστά το Κράτος στην κοινωνική αλληλεγγύη (που αυτοί ευτελίζουν σε «φιλανθρωπία») και την εσωτερική και εξωτερική πολιτική του.
Χρεώνεται σε όλους αυτούς που έως τώρα δεν τόλμησαν και ούτε τολμούν να βάλουν χέρι προς ενίσχυση της εθνικής μας οικονομίας στον κολοσσιαίο πλούτο που παράνομα (ναι, πα-ρά-νο-μα!) κατέχει ένα τμήμα του Κράτους (ΝΠΔΔ) που επιπρόσθετα επί δεκαετίες τσεπώνει τις εισπράξεις αλλά έχει όλα τα έξοδά του πληρωμένα από το υπόλοιπο Κράτος, δηλαδή από τα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη που μπορεί στο κάτω - κάτω της γραφής να μην είναι παπαδομανής, ούτε καν χριστιανός.
Χρεώνεται σε όλους αυτούς που έως τώρα δεν τόλμησαν και ούτε τολμούν να γκρεμίσουν όλες τις ιστορικές μπούρδες και να δείξουν στους Έλληνες το ποιοι είναι πραγματικά οι «δεσπότες» του και τι έπραξαν διαχρονικά κατά του Ελληνικού Εθνισμού από την εποχή του Κωνσταντίνου μέχρι και την επανάσταση του 1821, αλλά και, υπογείως, μέχρι σήμερα. 
Η επιχειρούμενη «Ιερά Εξέταση» στην ήδη προβληματική εκπαίδευση των παιδιών μας δεν θα περάσει. Και όχι μόνο. Θα αγωνιστούμε ώστε η νυν συστηματική εξαπάτηση και αποβλάκωσή τους κάποτε να τελειώσει οριστικά. Και τότε, ως πολίτες, σίγουρα θα έχουν πάρα πολλούς να πάρουν κυριολεκτικά με τις πέτρες. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ
Αίσχος πια .Δεν καταλαβαίνεις πως γίνεσαι το νερό στον μύλο των ανθελληνικών κύκλων .
Δεν καταλαβαίνεις πως όλοι αυτοί που το παίζουν ‘ εθνικοί’ είναι μασόνοι ,και προσπαθούν να διαλύσουν τον ελληνισμό .Δεν είναι οι αριστεροί που διαλύουν την γλωσσά μας ,που βγάζουν την ιστορία από τα σχολεία μας ? Δεν θέλουν την αρχαία Ελλάδα ,σας χρησιμοποιούν για να περάσουν τα ανθελληνικά σχέδια τους. Δεν σας λογαριάζουν ο σκοπός τους είναι να κάμψουν το μόνο πράγμα που ενώνει τον Ελληνισμό. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. Μόνο που δεν θα τους αφήσουμε ,θα πολεμήσουμε για το έθνος μας και τον ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ. Θα το διαπιστώσεις όταν έρθει η ώρα ,και δεν είναι μακριά . Μπαίνουμε στην μεγάλη σύγκρουση του πλανήτη .Ελληνισμός VS Ιουδαϊσμός. Πρόσεχε ποια πλευρά θα διαλέξεις, αλλιώς θα μείνετε στην ιστορία ως οι νέοι εφιάλτες της Ελλάδος.

Σείριος είπε...

Έχω ξαναπεί ότι είναι αναμενόμενα κάθε είδους σχόλια.
Θα συμφωνήσω απολύτως με την προτελευταία πρόταση του σχολίου. Δεν θα μπω όμως σε επιμέρους απαντήσεις για τα υπόλοιπα διότι όπως φάνηκε σε άλλες συζητήσεις, δεν λαμβάνονται υπ όψιν (ουκ ολίγα) αδιάψευστα ιστορικά γεγονότα και έτσι ότι και να ειπωθεί θα πέσει στο κενό εκατέρωθεν.

Επίσης θα μου επιτρέψεις να έχω την προσωπική μου άποψη για το τι είναι αίσχος. Άποψη η οποία δεν στηρίζεται σε θρησκευτική δογματική διδασκαλία αλλά σε ιστορικά γεγονότα που δεν διδάσκονται στα σχολεία για ευνόητους λόγους.

Οτιδήποτε άλλο και να πούμε όπως έχω ξαναπεί θα είναι ένας φαύλος κύκλος, κάτι που απεχθάνομαι.

Κλείνω λέγοντας ότι εδώ είναι ένας χώρος έκφρασης με ειδική θεματολογία και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν όλοι , ούτε είναι υποχρεωτική η ανάγνωση των κειμένων, τα οποία κατά 99% είναι αναδημοσιεύσεις.
Σε παραπέμπω λοιπόν στην πηγή.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου