Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΝΗΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ.

ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ  δήλωσε προχθές Γερμανός αξιωματούχος. 
PARTHENONΚαι βέβαια συμφωνώ να υποθηκευτούν τα Ελληνικά νησιά για να μη χάσουν οι Γερμανοί τα χρήματα που μας δανείσανε ! 
Για τις χιλιάδες αθώες ψυχές που στείλανε στον άλλο κόσμο οι πρόγονοι σου και οι συμπατριώτες της κυρίας Merkel, τι θα υποθηκεύσουμε ανιστόρητε, ανάλγητε και άρπαγα φίλε αξιωματούχε….;; 
Πόσο θα «χρέωνες» την ζωή – την ψυχή θα ταίριαζε καλύτερα -, μιας αθώας ανθρώπινης ύπαρξης, πόσο θ` αποτιμούσες την «φυγή» ενός  Έλληνα, μίας Ελληνίδας, ενός έφηβου , ενός παιδιού, ενός βρέφους , που οι μαχητές της περιβόητης VERMACHT λογχίζανε στην αγκαλιά της μάνας του;
VotsisWtowerΠόσο άραγε κοστίζει ένα έμβρυο που τόβγαζαν ξεσκίζοντας την κοιλιά μιας Ελληνίδας και το πετούσαν στα σκυλιά;; Πόσα ΕΥΡΩ στοιχίζει άραγε το ακέφαλο πτώμα τού ιερέα του Διστόμου ; Πόσο θα λογαριάζανε, οι οικονομολόγοι της πατρίδας σου, ότι κοστίζει η ομαδική δολοφονία ΟΛΩΝ των κατοίκων των Καλαβρύτων, το κάψιμο μέσα στους φούρνους του Χορτιάτη παιδιών, βρεφών και κοριτσιών;; 
( Ο πατέρας μου, ο αείμνηστος ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΩΓΟΥΣΗΣ, γνωστός  γιατρός της Θεσσαλονίκης, μετέβη την  επομένη, μαζί με άλλους 3 συναδέλφους, του στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, για την παροχή ιατρικής συνδρομής σε επιζώντες.) 
Ποιους επιζώντες κύριε αξιωματούχε;; 
ΔΙΣΤΟΜΟ 1Μέχρι σήμερα με συνοδεύει η φρίκη που γράφτηκε στο πρόσωπό του πατέρα μου, όταν γύρισε και θέλησε να μας αφηγηθεί τι είδε. Τρείς μέρες έμεινε αμίλητος, ούτε λαλιά, ούτε φαί, ούτε ύπνος!!).
Ακούς κύριε αξιωματούχε; 
Πόσο αποτιμάς αυτή την κτηνωδία των ηρωικών προγόνων σου;
Και βέβαια συμφωνώ να βάλετε υποθήκη τα νησιά μας – σάμπως αφήσαν οι καλοί μας φίλοι – σύμμαχοι Ανατολής και Δύσης – τίποτα που δεν το πήραν; 
Μας κάνουν να ντρεπόμαστε για τη σημαία, για τη γλώσσα μας, για τη θρησκεία, για το Έθνος.  
Μας κάναν να ξεχάσουμε τα ήθη και τα έθιμά μας, ν` απαρνηθούμε την καταγωγή και την πατρίδα, μέσα σε ένα δήθεν πολυπολιτισμικό παραλήρημα διεθνοποίησης και αντιρατσισμού! 
olympiaΠάρτε , λοιπόν , και τα νησιά μας τώρα ,πάρτε τον Παρθενώνα , πάρτε το Λευκό Πύργο, τους Δελφούς, το Ναύπλιο και την Κρήτη.
 
Μόνο την περηφάνια, την ψυχή και τους προγόνους δεν μπορείτε να μας πάρετε. 
Γιατί αυτή την περιουσία μόνο για μας και τα παιδιά μας την κρατάμε. 

Και τώρα… απολογηθείτε , κύριε Γερμανέ αξιωματούχε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου