Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΖΑΧΑΡΙΑ !

Toυ Μ. Καλόπουλου
Βρέθηκε ο τάφος του προφήτη Ζαχαρία! - Χαράς ευαγγέλια στο πανελλήνιο!!!
Παραληρεί από χαρά το σύνολο του ελληνο-χριστιανικού κόσμου!
Ο σεπτός και πανάγιος τάφος του μεγάλου προφήτη των Ελλήνων Ζαχαρία… βρέθηκε επιτέλους μετά από αστυνομική καταδίωξη τυμβωρύχων στην Ιερουσαλήμ! Βλέπε: 
http://my-greek.blogspot.com/2011/02/blog-post_3577.html
Η είδηση είναι συγκλονιστική, γιατί πρόκειται για έναν πραγματικά αληθινό προφήτη… τι προφήτη… προφήταρο θα έλεγα, γιατί τα άγια προφητικά του λόγια επαληθεύτηκαν στις ημέρες μας εντελώς και απολύτως! 
Είπε: «θα τεντώσω το τόξο των Eβραiων εναντίον των Ελλήνων»… και έγινε!!! Είπε: «θα ξεσηκώσω τα τέκνα της Σιώv κατά των τέκνων των Ελλήνων»… κι έγινε!!! Είπε: «ο Γιαχβέ θα πέσει πάνω στους Έλληνες σαν κεραυνού βολίδα»… κι έγινε!!! Είπε: «ο Γιαχβέ θα πορευτεί απειλητικά εναντίον των Ελλήνων»… κι έγινε!! Είπε: «τα τέκνα της Σιώv θα θάψουν τους Έλληνες κάτω από λίθους»… και έγινε!!! Είπε: «τα παιδιά της Σιώv θα καταπιούν τους Έλληνες σαν γλυκό κρασί»… και έγινε!!! Θεέ μου...  αληθινός Προφήταρος… σωστός σε όλα όσα προφήτεψε!
Σιωvιστές - Έλληνες 6-0 …!!! Αν αυτός δεν είναι προφήτης τότε ποιος; Τι απερίγραπτη χαρά! Τι αγαλλίαση ψυχής, να βλέπεις τον προφήτη που τιμά κάθε χρόνο στις 8 Φεβρουαρίου ολόκληρο το έθνος των Ελλήνων, όχι μόνο να επαληθεύεται (με τη χάρη του παναγίου πνεύματος) αλλά τι ανεκδιήγητος χαρά… να βρίσκεται επιτέλους και ο άγιος τάφος του, στην πανάγια πόλη του την Ιερουσαλήμ! Επιτέλους, ακόμα μια θαυμάσια ευκαιρία για προσκύνημα στην θεοβάδιστη πόλη της Ιερουσαλήμ! 
Άιντε ωρέ Έλληνες, για την πίστη του Γιαχβέ την αγία, και της Ιερουσαλήμ την ελευθερία, μαζευτείτε κι όλοι μαζί, με μια ψυχή, ας ξεκινήσουμε για το άγιο προσκύνημα στον τάφο του μεγάλου Προφήτη της πανάγιας πίστεώς μας! Μην ξεχνάτε… αν εμείς που γεννήσαμε τον πολιτισμό, τις αρετές και την ευσέβεια δεν προσκυνήσουμε πρώτοι τους Εβραίους αγίους… που τόσα προφήτεψαν για τον τόπο μας… ποιοι περιμένετε να το κάνουν τα βάρβαρα έθνη του κόσμου;  Και ειδικά αυτός ο προφήτης που αγαπούσε με πάθος την Ελλάδα, αφού για φαντάσου... καταδέχτηκε να αναφέρει τ’ όνομά μας και να προφητέψει την καταστροφή μας... τι συγκίνηση... θεέ μου ανατρίχιασα.
Και για τους άπιστους που δεν θέλουν να δεχθούν το άγιο προφητικό πνεύμα της Αγίας Γραφής, και νομίζουν ότι βγάζω απ’ το μυαλό μου τις αξιοθαύμαστες αυτές εκπληρωμένες προφητείες, τους παραθέτω και το εδάφιο:
«Διότι σε τέντωσα Ιούδα για τον εαυτό μου ως τόξο και σαν σπαθί μαχητού και (θα)εξεγείρω τα τέκνα σου Σιώv, κατά των τέκνων των Ελλήνων και ο Κύριος (Γιαχβέ) θα πέσει πάνω τους σαν κεραυνού βολίδα. Ο Κύριος σαλπίζοντας θα πορευθεί απειλητικά εναντίον τους. Ο Κύριος θα βοηθήσει αυτούς (τα τέκνα της Σιώv) και θα καταναλώσουν και θα θάψουν (τους Έλληνες) κάτω από λίθους σφενδόνης και σαν οίνο θα τους καταπιούν». Ζαχαρίας 9.13-15.
Μέγας είσαι Γιαχβέ μου και θαυμαστά τα έργα σου… βοήθα μας να βρούμε και τον τάφο εκείνου του άλλου ευλογημένου Εβραίου Προφήτη Ελισαίου που για χάριν της φαλάκρας του σκοτωθήκαν 42 αμαρτωλά παιδάκια! Αμήν…!
Ένας σεμνός και ανώνυμος πιστός
Μ. Καλόπουλος
Πηγή: greatlie.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου