Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ..!

Νομίζουν ότι θα τελειώσουν εύκολα με εμάς τους Έλληνες.. Ότι θα μας τσακίσουν με την κατάντια και τα δανεικά. Με 11ωρη απλήρωτη εργασία και με συντάξεις πείνας, για όσους βέβαια προλάβουν να πάρουν... Με ανεργία που σου σκοτώνει την ψυχή και με εισαγόμενη εγκληματικότητα που σε σκοτώνει στην πραγματικότητα.
Όμως περάσαμε χίλια μύρια κύματα σε αυτό το κομμάτι της γης που μας έδωσε ο Θεός. Πολέμους και οδύνες, κατοχές και πείνες. Μα πάντα γεννιόμασταν εκ του ενός, από το μυρωμένο φως της θάλασσας και του αγέρα.  Στεκόμασταν  όρθιοι στο τέλος, γιατί είχαμε αξίες, ταυτότητα, ιδανικά..  Αλλά κι αυτά κοιτάξανε να μας τα γκρεμίσουν, για μην έχουμε από πού να πιαστούμε.. Πάντα οι κυβερνήτες ευθύνονται για το πώς εκπαιδεύουν τους λαούς τους.. Αντί για Ελληνική αγωγή και ήθος, βουλιάξαμε στην ρεμούλα, την μίζα και τον ωχαδερφισμό.. Ο Έλληνας γίγαντας πιέσθηκε να χωρέσει ανάμεσα στις Συμπληγάδες του Ευρωπαϊσμού και του διεθνισμού.  Πιεσθήκαμε να φορέσουμε στο σώμα μας μοντέρνα ψευτοϊδανικά, για να περνάμε πιο ωραία.. Να, τώρα τα χάλια μας...! Απαξιώσαμε και γελοιοποιήσαμε τις πατροπαράδοτες μας αξίες, ως οπισθοδρομικές.. Αυτές όμως μας έδιναν έπαρση και κουράγιο, πνοή και δύναμη να υπάρχουμε σαν Έθνος και να δημιουργούμε θαύματα ακόμα και στο πιο πυκνό σκοτάδι.
Εμείς λοιπόν τσακίσαμε μόνοι μας τον εαυτό μας και όχι η Τρόικα. Αυτοί ήρθαν απλά να δώσουν την χαριστική βολή επί των πτωμάτων..
Νομίζουν ότι θα τελειώσουν εύκολα πλέον με μας.. Απομένει να δούμε εάν σε αυτές τις ιστορικές στιγμές που ζούμε, ο Έλληνας Άνθρωπος  θα ξεφυτρώσει από το πουθενά και θα αποτινάξει περήφανα από πάνω του την στιβαρή μπότα των νεοταξικών χρηματιστηρίων.. Δεν τελειώσαμε ακόμα..!
 Αρτ Κυδωνάκης,  Πολιτικός Επιστήμων - Αναλυτής.  http://erosellas.blogspot.gr

2 σχόλια:

Delta είπε...

Α. Την Ελλαδα την εδωσαν εις τους Ελληνες οι Θεοι του Ολυμπου και ΟΧΙ ο θεος.
Β. Αντί για Ελληνική αγωγή και ήθος, βουλιάξαμε στην ρεμούλα, την μίζα και τον εβραιοχριστιανισμο..

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΙΝ ΕΠΕΦΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ

Μετα τιμης

Σείριος είπε...

Φυσικά και οι Θεοί μας, μας έδωσαν αυτά τα ιερά χώματα, τα θεοβάδιστα. Εμείς τους γυρίσαμε την πλάτη και ασπαστήκαμε μια ξένη κοσμοθεωρία. Γι αυτό χάσαμε τον προσανατολισμό μας…
Οι επισημάνσεις σου με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο. Δεν γίνεται όμως να επέμβω σε κείμενο που δεν είναι δικό μου.
Ας κρατήσουμε την ουσία.

Όσο για τον Θεό, ο Σωκράτης κλείνει την απολογία του με τα εξής λόγια:

«Αλλά τώρα πια είναι ώρα να φύγουμε, εγώ για να πεθάνω, κι εσείς για να ζήσετε. Ποιο από τα δύο είναι το καλύτερο, είναι άγνωστο σε μας. Μόνο ο Θεός το γνωρίζει.»

Δεν χρειάζεται νομίζω να διευκρινίσουμε ποιόν Θεό εννοεί.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου