Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ: Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΙΧΝΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ!

Έστω κι αν ακόμη και σήμερα ασχολείται με την άρση βαρών στις ελεύθερες ώρες του, ο Τζόρτζιο Τσούκαλος αντιλήφθηκε γρήγορα ότι το μέλλον του δεν βρισκόταν κοντά στα αστέρια του αθλητισμού, αλλά στα αστέρια του… Διαστήματος!
Οι θεωρίες του διάσημου κατά το ήμισυ συμπατριώτη του Εριχ φον Ντένικεν για τους αρχαίους θεούς που δεν ήταν παρά εξωγήινοι επισκέπτες είχαν συναρπάσει από μικρό τον Τζόρτζιο. Με την ικανότητά του να προμοτάρει ιδέες και γεγονότα, έγινε το δεξί χέρι του Ελβετού ερευνητή και παραμένει επί σχεδόν 15 χρόνια επικεφαλής ερευνών του οργανισμού AASRA (Archaeology, Astronautics and SETI Research Association) που είχε δημιουργήσει:
«
Συλλέγουμε πληροφορίες, ενδείξεις και αναφορές σχετικά με τις επισκέψεις εξωγήινων στη Γη και τις παρουσιάζουμε σε παγκόσμια συνέδρια. Ο πλανήτης είναι γεμάτος αινιγματικά μνημεία και αντικείμενα που δείχνουν προηγμένη τεχνολογία σε εποχές όπου δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και η AASRA αναζητεί την αλήθεια γύρω από αυτά…» λέει.
 Από το 2005 ο Τζόρτζιο Τσούκαλος έχει ιδρύσει το Legendary Times, ένα έντυπο αφοσιωμένο στη θεωρία των αρχαίων αστροναυτών. Αλλά δεν αρκείται στις ξένες μαρτυρίες… Ο ίδιος έχει ταξιδέψει σε όλα τα μυστηριώδη μέρη του πλανήτη, με το διαβατήριό του να έχει σφραγίδες από 54 χώρες στις οποίες έχει κάνει επιτόπιες έρευνες! Ωστόσο έχει δημιουργήσει μερικές πραγματικά ανατρεπτικές θεωρίες σε σχέση με τους υπόλοιπους οπαδούς των «αρχαίων αστροναυτών»:
«
Πιστεύω ότι οι εξωγήινοι ενέπνευσαν τους γήινους να χτίσουν γιγάντια μνημεία, αλλά δεν τα έχτισαν οι ίδιοι! Ίσως έχτισαν μόνο την Pumapunku στη Βολιβία» υποστηρίζει αναφερόμενος σε ένα γεωμετρικής κατασκευής συγκρότημα κτιρίων ηλικίας περίπου 12.000 ετών (!) κοντά στην Τιουανάκου, που αποτελείται από τεραστίων διαστάσεων γρανιτένια μπλοκ τα οποία φέρεται ότι μεταφέρθηκαν από απόσταση έως και 100 χιλιομέτρων -άγνωστο πώς- και τοποθετήθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο σε τρόπο που να μη χωρά να περάσει ανάμεσά του ούτε ένα λεπτό φύλλο χαρτί!
Ο Τσούκαλος υποστηρίζει με σθένος ότι εξωγήινοι επισκέπτες λατρεύτηκαν σαν θεοί από λαούς που ούτε την τεχνογνωσία τους διέθεταν, αλλά ούτε και το κατάλληλο λεξιλόγιο για να περιγράψουν αυτά που έβλεπαν. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην Ελλάδα: «Οι θεοί της μυθολογίας ήταν διαστημικοί ταξιδιώτες οι οποίοι δημιούργησαν γενετικά μεταλλαγμένα όντα, όπως οι Κύκλωπες και οι Κένταυροι ή ρομπότ όπως ο Τάλως και κινούνταν με ιπτάμενες μηχανές» υποστηρίζει.
Μια άλλη θεωρία που έχει αναπτύξει ο Eλληνικής καταγωγής ερευνητής είναι ότι η Ατλαντίδα δεν ήταν ήπειρος που βυθίστηκε, αλλά ένα… μητρικό διαστημικό σκάφος που χάθηκε στον ουρανό!
Ο σταρ με το περίεργο χτένισμα
 Το «άστρο» του Τζόρτζιο Τσούκαλος εκτοξεύτηκε από το 2010, όταν έγινε ο υπ' αριθμόν ένα σταρ της επιτυχημένης σειράς «Ancient Aliens» στο History Channel, όπου εμφανίζεται μεταξύ άλλων γνωστών ερευνητών και ο μέντοράς του Εριχ φον Ντένικεν.
Η επικοινωνιακή δυναμική του και το ασυνήθιστο… χτένισμά του τον έκαναν παγκοσμίως γνωστό. Ακολούθησαν δεκάδες εμφανίσεις του σε εκπομπές του Travel Channel, του National Geographic και του Sci-Fi Channel, αλλά και ραδιοφωνικές παρουσίες σε εκπομπές του διάσημου για τις θεωρίες συνωμοσίας που αναπτύσσει αμερικανικού Coast to Coast.
Είναι μάλιστα τόσο αναρίθμητοι οι θαυμαστές του Έλληνα ερευνητή, που έφτασε στο σημείο να βγάλει… μπλουζάκια με το πρόσωπό του και τον όρο tsoukalicious, τα οποία έγιναν ανάρπαστα! Ωστόσο στην προσωπική του ζωή προτιμά να απολαμβάνει ένα καλό γεύμα με στενούς φίλους ή να παρακολουθεί μια ταινία, να ακούει τζαζ και όπερα και να κάνει ιστιοπλοΐα και μακροβούτια στη θάλασσα.
Όλα αυτά, βέβαια, αν δεν βρίσκεται στο club των Legendary Times για να ανταλλάσσει απόψεις με μέλη της AASRA απ’ όλο τον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου