Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ THE STARTERS ΤΟΥ NBA.COM ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΟΓΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ TAS MELAS

Ελληνικό χρώμα είχε η αγωνιστική ημέρα για το ΝΒΑ καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο τέθηκαν αντιμέτωποι τρεις Έλληνες καλαθοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα, οι Κώστας Κουφός και Νικ Καλάθης βρέθηκαν απέναντι στο next big thing του Ελληνικού μπάσκετ, Γιάννη Αντετοκούνμπο προκαλώντας την ενθουσιώδη αντίδραση του Ελληνοαμερικανού δημοσιογράφου Τας Μελάς.
Ο Τας Μελάς σε εκπομπή αφιερωμένη στο ΝΒΑ, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αναμέτρηση Μιλγουόκι Μπακς-Μέμφις Γκρίζλις και τις «γαλανόλευκες» διαστάσεις της, δεν δίστασε όρθιος, να σκορπίσει ρίγη συγκινήσεως,.!
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ THE STARTERS ΤΟΥ NBA.COM ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΟΓΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ TAS MELAS.
 Όταν μάλιστα οι συνεργάτες του πήγαν να κάνουν χιούμορ με την φωνή του, τους είπε «σκάστε».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kάθε πουλί με την φωνή του...μπορεί η φωνή του να μην είναι ωραία, να τραγουδά φάλτσα όμως ό σεβασμός του και η αγάπη του προς την πατρίδα είναι τεράστια. Μόνα αυτά βλεπει κάποιος όταν τον κοιτάζει. Είναι συγκινητικό.
Α.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου