Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΩΑ/ΕΦΕΣΤΙΑ/ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Αν μου ζητούσε κάποιος να αναπαραστήσω το τι θα συμβεί αν γίνει πραγματικότητα ο τίτλος του κειμένου θα έλεγα πως μόνο ένας εκ της Φύσεως δημιουργημένος κατακλυσμός τεράστιας ισχύος θα μπορούσε να αναπαραστήσει ως φαινόμενο το γεγονός!
Οι δε επιπτώσεις και οι τεράστιες αλλαγές που θα δημιουργούσε στο ελλαδικό κράτος και στην ελλαδική κοινωνία θα μπορούσαν να αναπαρασταθούν μόνο με το οστικό κύμα ενός εκ της Φύσεως δημιουργημένου κατακλυσμιαίου γιγάντιου τσουνάμι, καθώς ορθώνεται και ισοπεδώνει στο διάβα του τα πάντα!
Και εξηγώ :
Αν η πατρώα θρησκεία των Ελλήνων αναγνωριστεί ως νόμιμα κατοχυρωμένη από το Ελλαδικό κράτος, αυτό θα σημαίνει αυτομάτως πως η μικρή αυτή κοινωνία ανθρώπων που σήμερα – όντας πραγματικοί Έλληνες κατά τον ορισμό τον ίδιων των “αρχαίων Ελλήνων” – λατρεύουν τους Θεούς (των “αρχαίων” Ελλήνων), που δεν ξεπερνά το 1% των ανθρώπων της Ελλαδικής επικράτειας, θα αποκτήσει πρωταρχικό ρόλο – σε όλα τα επίπεδα – έναντι του υπόλοιπου 99% των χριστιανών πολιτών.
Ο λόγος είναι απλός, θα είναι οι πλέον άμεσα συνδεδεμένοι ως ύπαρξη, θρησκεία και τρόπο ζωής, με τους Αρχαίους Έλληνες.
“….τὸ Ἑλληνικόν, ἐὸν ὅμαιμόν τε καὶ ὁμόγλωσσον, καὶ θεῶν ἱδρύματά τε κοινὰ καὶ θυσίαι ἤθεά τε ὁμότροπα…”
Δηλ. «…οι Έλληνες έχουν το ίδιο αίμα, την ίδια γλώσσα, καθώς και κοινούς Θεών ναούς, κοινές θυσίες προς αυτούς και όμοια ήθη….»
Τουτέστιν :
Καταρρέει σύσσωμο το κατασκευασμένο ελληνοχριστιανικό έκτρωμα που έχει κατασκευάσει η Χ.Ο. εκκλησία από τότε που υπάρχει μέχρι σήμερα, σε όλα τα επίπεδα : ως εθνολογικός προσδιορισμός και τρόπος ζωής παύει να έχει νόημα πρωταρχικό.
 Μιας και στηρίζεται και μπορεί να υπάρχει γιατί δεν υπάρχει θρησκευτικός συνεχιστής των “αρχαίων” Ελλήνων.
Εξ ου και ο γενικός γραμματέας θρησκευμάτων του σύγχρονου ελλαδικού κράτους, κ. Γιώργος Καλατζής, ανέφερε πριν λίγες ημέρες σε σχετική ερώτηση του Vice  (βλέπε το video του Vice από το 11-ον και μετά λεπτό), ούτε λίγο ούτε πολύ, πως το σύγχρονο (μ.Χ.) ελλαδικό κράτος (και φυσικά το 99% των πολιτών του) είναι συνδεμένο με την θρησκευτική παράδοση της ανατολικής εκκλησίας του Χριστού και ως εκ τούτου δεν γίνεται και δεν θα παραχωρηθεί ποτέ σε σύγχρονους θρησκευτές της πατρώας θρησκευτικής παραδόσεως των Ελλήνων άδεια εισόδου για λατρευτικούς σκοπούς από το σύγχρονο ελλαδικό κράτος σε αρχαίους χώρους λατρείας, πχ Παρθενώνας!
Αυτομάτως καταρρέει ο τεχνητά κατασκευασμένος όρος (αρχαίος) Ελληνικός πολιτισμός.
Διότι ο όρος δεν υφίσταται όταν υπάρχουν Έλληνες και μάλιστα άμεσα και καθολικά συνεχιστές των “αρχαίων” Ελλήνων μέσα στην ιστορία.
Πολιτισμό έχουν μόνο οι νεκροί λαοί, οι λαοί που δεν υπάρχουν πλέον βιολογικά ή που καθολικά ο λαός έχει ασπαστεί μια άλλη κοσμοαντίληψη και θρησκεία.
Πχ πολισμός των Ίνκας ή των Μάγιας
Για αυτό και η αβραμαϊκή θρησκεία που αυτό-ονομάζεται «Χριστιανισμός», μιας θρησκεία που οι νεοπλατωνικοί, ιδικά της αθηναϊκής σχολής, όχι αδίκως χαρακτήριζαν ως «μεγάλη σύγχυση», προσπαθεί διακαώς να εμφανίσει την οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται στην σύγχρονη εποχή, αλλά και σε παλαιότερες εποχές, ως μια καινούρια, μια νέα θρησκεία.
Για να μπορεί να αυτό-παρουσιάζεται ο “ελληνοχριστιανισμός” όχι μόνον ως κάτι υπαρκτό αλλά και ως συνέχεια των αρχαίων Ελλήνων.
Καταρρέει το γελοίο παραμύθι της “παγκόσμιας” πολιτισμικής κληρονομιάς.
Διότι όταν υφίσταται ζώσα και εν λειτουργία πατρώα θρησκεία Ελλήνων ως άμεσος και καθολικός συνεχιστής των «αρχαίων» οι αρχαιολογικοί χώροι και ΟΛΑ τα εντός αυτών κτήρια και αντικείμενα ΔΕΝ μπορεί κανείς να τα χαρακτηρίζει ως κάποια παγκόσμια κληρονομιά αποτελούμενη από κάποια υποτιθέμενα έργα τέχνης που αναπαριστούν κάποια υποτιθέμενη τελειότητα ως έργα τέχνης!
Αυτομάτως μειώνεται πάρα πολύ η δραστηριότητα της αρχαιολογίας και της αρχαιολογικής σκαπάνης.
Διότι όταν υφίσταται ζώσα και εν λειτουργία πατρώα θρησκεία Ελλήνων – ως άμεσος και καθολικός συνεχιστής των «αρχαίων» Ελλήνων – δεν μπορείς να ανασκάπτεις τα ιερά, τους ναούς και τους βωμούς της κτλ!
Παύουν να υπάρχουν μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι – ιδικά όσο αφορά τα θρησκευτικά αντικείμενα που υπάρχουν ή έχουν βρεθεί σε θρησκευτικούς χώρους (Ναοί, βωμοί κτλ).
Όταν υπάρχει ζώσα και εν λειτουργία πατρώα θρησκεία Ελλήνων δεν μπορεί να υπάρχει χρησιμοποίηση  των ιερών θρησκευτικών χώρων και τόπων ως οικονομικός πόρος δια των εισιτηρίων από το ελλαδικό κράτος.
Δεν μπορεί κανείς – πόσο μάλλον το ελλαδικό κράτος (και φυσικά το 99% των πολιτών του) που κατά ομολογία του γενικού γραμματέα θρησκευμάτων του σύγχρονου ελλαδικού κράτους, κ. Γιώργος Καλατζής, είναι συνδεμένο με την θρησκευτική παράδοση της ανατολικής εκκλησίας του Χριστού – τα “ζωντανά” θρησκευτικά αντικείμενα και μέρη των ναών και βωμών (κτλ) μιας άλλης, της Ελληνικής, υπαρκτής και ζώσας θρησκεία να τα κρατά ως νεκρές αντίκες και μούμιες μουσείου, και να τα παρουσιάζει ως δική του πολιτισμική κληρονομιά – ανεξάρτητα αν είναι θρησκευτικά αντικείμενα μιας διαφορετικής και παντελώς ξένης από την δική του θρησκευτικής παραδόσεως, θεωρώντας ότι είναι δικά του ως πολιτισμικό κομμάτι του δικού του πολιτισμού – αναφέρομαι στους Χριστιανούς κάτοικους της Ελλάδας.
Παύει ο ρατσιστικός τρόπος με τον οποίο φέρεται η κοινωνία των Χ.Ο. σε όποιων τολμά να λέει ότι δεν είναι πιστός της αβραμαϊκής θρησκείας που αυτό-ονομάζεται «Χριστιανισμός».
Αυτόματος παύει το μάθημα θρησκευτικών στα ελληνικά σχολεία – στην ουσία η κατήχηση στην αβραμαϊκή θρησκεία που αυτό-ονομάζεται «Χριστιανισμός» στα ελληνικά σχολεία.
 Μιας και η αβραμαϊκή θρησκείας που αυτό-ονομάζεται «Χριστιανισμός» δεν θα μπορεί να έχει την πρώτη θέση όταν πλέον υφίσταται καθολικά συσχετιζόμενος συνεχιστής των αρχαίων Ελλήνων.
Ο κατάλογος τέτοιων πραγμάτων είναι πάρα πολύ μεγάλος.
Όμως δεν σταματά εδώ. Προχωρά και εκτός συνόρων.
Όταν υπάρχει ζώσα θρησκεία μπορείς να απαιτήσεις ως χώρα το οτιδήποτε έχει κλαπεί ή βρίσκεται με κάποιο τρόπο σε αλλοδαπά μουσεία να επιστρέψει άμεσα εντός Ελλάδος.
Διότι όταν υπάρχει ζώσα και εν λειτουργία πατρώα θρησκεία Ελλήνων δεν μπορεί μια άλλη χώρα να κρατά τα θρησκευτικά (μας) αντικείμενα στα μουσεία της ως τάχα μου “παγκόσμια πολιτισμική κληρονομιά”!
Για να υπάρξουν όμως όλα αυτά πρέπει να υπάρξει αφενός ενότητα ανάμεσα στην κοινωνία των κατά τα πάτρια λατρευτών αφετέρου ΓΝΩΣΗ, και αυτό το τελευταίο απαιτεί ανθρώπους που θα κάτσουν οι ίδιοι ως μονάδες μέσα από μία πολύ κοπιαστική και πολύ χρονοβόρα διαδικασία αυτογνωσίας να φτάσουν σε επίπεδα γνώσης ικανά όχι μόνο να δημιουργήσουν ξανά έστω και κάτι λίγο από αυτή την παράδοση που υπήρχε κάποτε αλλά και να μπορέσουν να το κάνουν να επιβιώσει μέσα στο ρου της ιστορίας.
Εδώ σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε πως θα πρέπει να δοθεί πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στις προσπάθειες της Χ.Ο. Εκκλησίας της Ελλάδος, δια μέσου του ελλαδικού κράτους, να παγιδεύσει ή να φέρει στα μέτρα της την όποια προσπάθεια γίνεται σε οδό νομιμοποίησης της πατρώας θρησκείας των Ελλήνων.
Δεν πρέπει ουδείς εκ των λατρευτών της πατρώας των Ελλήνων θρησκείας να πέσει στην παγίδα να πάψει να ζητά εκ του ελλαδικού κράτους την αποδοχή του ως καθολικά συνεχιστή της αρχαίας θρησκευτικής παραδόσεως ως κυρίαρχου – αν όχι μόνου – και πραγματικού εθνολογικού χαρακτηρισμού. Προσοχή μεγάλη στο «σύμβολο πίστεως» που ζητά το κράτος να ορισθεί εκ των λατρευτών της πατρώας των Ελλήνων θρησκείας (ως τρόπος αυτο-ορισμούς τους), διότι με πολύ μεγάλη πιθανότητα μέσου αυτού να ορισθεί η πατρώα θρησκεία ως κάτι νέο – κάτι που θα ήταν απείρως καταστροφικό!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπερβολή το99%. Ίσος μόνο στα χαρτιά και από συνήθεια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου