Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ 2014

Χώρος εκδηλώσεων: Άλσος Προμηθέως, Όλυμπος
Διοργάνωση: Επιτροπή Προμηθείων 2014
Τα ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ αποτελούν υπόθεση όλων των Ελλήνων
Στα ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2014 συμμετέχουν ενεργώς και με ανάληψη συγκεκριμένου έργου οι εξής ελληνοπρεπείς φορείς: Ο Πολιτιστ. Σύλλογος “Προμηθεύς Πυρφόρος”, η Λατρευτική Κοινότητα ΛΑΒΡΥΣ, η Φιλοσοφική Σχολή ΟΡΦΕΥΣ, η Ομάδα Θρακών, η Κοινότης ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ, η Ομάδα Φίλων Επικούρειας Φιλοσοφίας “Κήπος της Θεσσαλονίκης”, η Ομάδα Φίλων Επικούρειας Φιλοσοφίας “Κήπος της Αθήνας”, η Ομάδα “Ε” Ελλήνων, ο Σύλλογος Νέα Ακαδήμεια.
Νομική ευθύνη και οργανωτική διαχείριση: Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ
Οδηγίες προς Προμηθειείς
• Για να έρθετε στο Άλσος Προμηθέως με ΙΧ αυτοκίνητο ή άλλο μέσον, έρχεστε πρώτα στο Λιτόχωρο. Κατόπιν, ανεβαίνοντας στην έξοδο του Λιτοχώρου, παίρνετε την αριστερή κατεύθυνση προς Όλυμπο. Η απόσταση Λιτοχώρου – Άλσους είναι γύρω στα 5 χλμ.
• Παράκληση να σέβεστε τις οδηγίες των διοργανωτών κατά τη στάθμευσή των αυτοκινήτων σας στην περιοχή του Άλσους για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των οχημάτων της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.
• Η ενδυμασία σας να είναι απλή εκδρομής για να μπορείτε να κάθεστε στο γρασίδι.
• Στο χώρο κατασκηνωτών του Άλσους Προμηθέως, οι κατά τόπους εστίες φωτιάς (για ψησίματα κλπ) απαγορεύονται τελείως για την πρόληψη των πυρκαγιών. Έχει προβλεφθεί κεντρικός ελεγχόμενος χώρος του άλσους για την κάλυψη τέτοιου είδους αναγκών.
• Αν παίζετε κάποιο μουσικό όργανο πάρτε το μαζί σας.
• Αν θέλετε προμηθευτείτε κάτι για να κάθεστε (κουβέρτα, καρεκλάκι κλπ), και οπωσδήποτε φακό (για να βρίσκετε τη θέση σας στο πάρκινγκ).
• Όσοι εκ των φίλων Προμηθειέων (επισκεπτών και εκδρομέων) διαθέτουν χιτώνες και αρχαιοπρεπείς ενδυμασίες, είναι ευπρόσδεκτο να τις φέρουν για τη συμμετοχή τους στα αρχαϊκά δρώμενα.
• Στο χώρο του Άλσους Προμηθέως υπάρχει πηγή, τρεχούμενο νερό και εγκαταστάσεις W.C. με φροντίδα του Δήμου Ολύμπου-Δίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου