Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

«ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ»

O διάλογος καταγράφηκε μετά από συνέντευξη που παραχώρησε ο Μεντβέντεφ σε τηλεοπτικό σταθμό, σε off-air σχόλια, που έγιναν και ενώ τα μικρόφωνα ήταν ακόμα ανοιχτά, ήταν λιγότερο επιφυλακτικός στις απαντήσεις του.
Κανένας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς δεν μετάδωσε τα off-air σχόλια από την συνέντευξη του κ. Μεντβέντεφ αλλά παραδόθηκαν από το Reuters, και ορισμένα εμφανίζονται στο YouTube.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Γνώμη μου είναι ότι : Εκείνο που λησμόνησε (; ) να πεί ο κύριος Μεντβέντεφ είναι το ότι στο σύμπαν υπάρχει «αστυνόμευση» απο ανώτερους και προηγμένους πνευματικά πολιτισμούς και το ότι πολιτισμοί όπως ο δικός μας, που εκτός από τεχνολογική πρόοδο δεν έχουν να επιδείξουν άλλο τι, αποτρέπονται από το να «σουλατσάρουν» ελεύθερα στα ηλιακά συστήματα κάνοντας παρεμβάσεις, είτε στα διάφορα οικοσυστήματα (ψάχνοντας για ενέργεια και πρώτες ύλες) είτε σε κατώτερους τεχνολογικά πολιτισμούς. Μη ξεχνάμε πως μετά από σαράντα χρόνια θα έπρεπε το ταξίδι από την Γή στην Σελήνη να είναι καθημερινότητα.(Θυμηθείτε το πέρασμα του Λήντμπεργκ πάνω από τον Ατλαντικό το 1927 και πόσο γρήγορο και ευκολότερο έγινε σαράντα χρόνια μετά στην δεκαετία του εξήντα). Είναι βέβαιο πλέον πως τους έχει απαγορευτεί η έξοδος παρά μόνον για φωτογράφιση και επιστημονική μελέτη. Προσπάθησαν με την «Μυθωδία» αλλά…Αυτά έχουν εμπεδωθεί απο τους εξουσιαστές του πλανήτη μας τις τελευταίες δεκαετίες (τουλάχιστον) γι΄αυτό και έχουν αρχίσει να πέφτουν οι τιτανικές μάσκες και όσο περνά ο χρόνος οι κινήσεις τους δείχνουν πανικό. Γνωρίζουν τι τους περιμένει…Αρκεί να δούν οι νεώτεροι και να ξαναδούν οι παλαιότεροι την τριλογία του «STAR WARS» για να κάνουν τις απαιτούμενες συνάψεις στο μυαλό τους. Να κατανοήσουν γιατί οι τζεντάι - τζουντάι υποστηρίζουν τους «επαναστάτες» ενάντια στην Διαγαλαξιακή Αυτοκρατορία. Πως το άσπρο γίνεται μαύρο! Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Σείριος είπε...

Σαφέστατος!
Κι εγώ ευχαριστώ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου