Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ "ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ" ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ !!!

Φίλες και φίλοι της σελίδας Εννέα Έτη Φωτός.
Σας εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά, καλή χρονιά, υγεία και αγάπη.
Πολλές ευχές σε όλες και όλους σας. Σε όλον τον κόσμο!!!
Πολλές ευχές στους τακτικούς επισκέπτες, και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πολλές ευχές και σε αυτούς που μπήκαν κατά τύχη στο μπλοκ. Πολλές ευχές και σε όσους καμιά φορά δυσαρέστησα με κάποια θέματα μου, αλλά αλλοίμονο αν συμφωνούσαμε όλοι με όλα. Δεν θα υπήρχε ενδιαφέρον, έτσι δεν είναι;
Με την ανάρτηση  αυτή και με πολλές ευχές κλείνει το (συμβατικό = συμπεφωνημένο) έτος, 2014.
Για την νέα χρονιά ας έχουμε όλοι δύναμη και αισιοδοξία. Ας αφήσουμε πίσω και ας ξεχάσουμε τα δυσάρεστα. Και ας οπλιστούμε με γνώση και κριτική σκέψη. Να θυμάστε. Θαύματα δεν γίνονται. Και όπως λέει ο Βάρναλης, «Αλλοίμονο στον αυτόδουλο πολίτη, πού φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας, παραδίνεται για να σωθεί, στο έλεος του θεού, και στους νόμους των κλεφτών» kostas-varnalis-poiimata.blogspot.gr/
Η φαρέτρα του Ελληνικού Φωτός είναι γεμάτη και αστείρευτη. Η γνώση που μας άφησαν οι πρόγονοι μας, αν και γλύτωσε από την πυρά και έφτασε σε εμάς μόνο το 1%, και πάλι μια ζωή δεν φτάνει για να μελετηθεί. Είναι δική μας. Μη την αγνοούμε. Έχει τις απαντήσεις και τις λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα. Προβλήματα που έχουμε εμείς σήμερα, οι αρχαίοι παππούδες μας, τα είχαν λύσει. Με γνώση, μέτρο, λογική, κριτική σκέψη, και αδογμάτιστη φιλοσοφία.
Μόνο με αρωγό το Απολλώνιο και Ανέσπερο Φως του Ελληνισμού μπορούμε να ξαναπάρουμε αυτά που μας ανήκουν. Την γνώση και την χαμένη μας υπερηφάνεια.
Σταματώ εδώ και μαζί με τις ευχές μου σας χαρίζω και ένα οπτικοακουστικό, χάρμα αυτιών και οφθαλμών που έχει τον τίτλο Victory. Δικό σας και χρόνια πολλά με υγεία!!!
Σείριος
Victory - Andre Rieu & BOND

2 σχόλια:

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ είπε...

Χρόνια Πολλά στο Εννέα Έτη Φωτός και στο Άστρο που μας φιλοξενεί!
Καλή, Δυναμική και Δημιουργική Χρόνια στ' αχνάρια και τα νάματα τα Ελληνικά!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για τις ευχές, τις ανταποδίδουμε και ευχόμαστε στα Εννέα Ετη Φωτός Χρόνια Πολλά και στον δημιουργό τους και κάθε ευτυχία.
Α.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου