Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ - ΚΑΛΟ ΤΡΙΕΣΠΕΡΟ

ΤΟ «ΤΡΙΕΣΠΕΡΟΝ» ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗ ΝΥΚΤΑ ΤΗΣ 21ης ΠΡΟΣ ΤΗΝ 22α ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΥΚΤΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΔΟΤΗ ΗΛΙΟΥ ΤΗ ΝΥΚΤΑ ΤΗΣ 24ης ΠΡΟΣ 25η, ΟΤΑΝ Η ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΕΙΝΕΙ «ΣΤΑΣΙΜΗ» ΕΠΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΠΟ ΙΧΩΡ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ, ΠΙΕΙΤΕ ΔΡΟΣΕΡΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ. Η ΜΑΚΡΑΙΩΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΕΛΗΞΕ...!!!
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ !!!
"ΟΥΛΕ ΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑ ΧΑΙΡΕ, ΘΕΟΙ ΔΕ ΤΟΙ ΟΛΒΙΑ ΔΟΙΕΝ !!!" ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΟΙ ΔΕ ΘΕΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΔΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΑ.
Γήινος και θεϊκός, ανθρώπινος και ουράνιος, φιλότιμος και αλτρουιστής, παγκόσμια μοναδικότητα, παράδοξο φαινόμενο, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
Αυτή η παγκόσμια μοναδικότητα ο υπέροχος και γελαστός Έλληνας ο εντολοδόχος του ΔΙΑ και των θεών έχει στο αίμα του το Ιερό Πυρ του Υπέρτατου Όντος με την Θεϊκή ουσία ΙΧΩΡ που τον ΔΙΑ-ποτίζει ολόκληρο και τον μετουσιώνει σε θεό.
Ταξιδιώτης του διαστήματος, φέρει μέσα του τους νόμους των άστρων που διέπουν το Σύμπαν, ορατό και αόρατο, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ.
Στόχος του είναι να ανοίξει την σκέψη, τον νου και την κάρδια  και να την διαφυλάξει από τις προκαταλήψεις.
Αυτό το παράδοξο φαινόμενο που λέγεται Έλληνας γήινος και θεϊκός, ανθρώπινος και ουράνιος, φιλότιμος και αλτρουιστής, συμπαραστέκεται στον συνάνθρωπο  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ  ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου