Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Η Σημερινή Μετάλλαξη του Κώδικα Γενετικής (DNA)

Οι κοσμικές αλλαγές δεν γίνονται γνωστές στο κοινό, επειδή η επιστημονική κοινότητα πιστεύει ότι θα τρομάξει τον κόσμο, αν και οι περισσότεροι εκτιμούν ότι θα υπάρξει θετική μετάλλαξη στο ανθρώπινο DNA.
Η γιατρός φυσιολογίας και εναλλακτικής ιατρικής Dr. Brenda Fox, του κέντρου ΑνaΙοn Wellness στο όρος Σάστα της Καλιφόρνιας, ως συνεργάτης στο τηλεοπτικό κανάλι FOX των ΗΠΑ, παρουσίαζε εκτός από προγράμματα ιατρικής φύσεως και θέματα αναφερόμενα σε εξωγήινους και τον ρόλο που παίζουν αυτοί σε όλα όσα συμβαίνουν στο ανθρώπινο γένος σήμερα.
Οι έρευνές της εστιαζόταν στις αλλαγές που παρατηρούνται αυτή την εποχή στα ανθρώπινα κύτταρα και DNA.
Στο παγκόσμιο συνέδριο γενετιστών που έγινε το έτος 2008 στο Μεξικό, με συμμετοχή επιστημόνων απ’ όλον τον κόσμο και αρχικό θέμα “Η αλλαγή του DNΑ”, η Dr. Brenda Fox τόνισε: “Ζούμε μια επαναστατική αλλαγή, αν και δε γνωρίζουμε σε τι πραγματικά αλλάζουμε”. Στη συνέχεια παρουσίασε μια εκτεταμένη, σειρά εργαστηριακών αναλύσεων αίματος, πολυετών ερευνών, με τις οποίες διαπίστωσε ότι συντελούνται αλλαγές, τροποποιήσεις μεταλλάξεις και ανάπτυξη νέων ελίκων στο ανθρώπινο DNA.
Σε γενικές γραμμές αναφέρθηκαν τα εξής σημαντικά όπως αυτά δημοσιεύτηκαν από την δημοσιογράφο Patricίa Resh σε ένα άρθρο της το 2009, μετά από συνέντευξη που πήρε από τη γιατρό: “Παρατηρήθηκε ότι στο DNA σχηματίζονται και νέοι κλώνοι, εκτός των δύο που υπάρχουν και θα αναπτυχθούν και άλλοι κλώνοι μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός δώδεκα. Το φαινόμενο αυτό άρχισε πριν 5-10 χρόνια. Είναι γεγονός ότι μεταλλασσόμαστε και αλλάζουν τα κύτταρα μας προς κάτι που ακόμα μας είναι άγνωστο”.
- “Ο κάθε ένας από εμάς έχει μια διπλή έλικα DNA. Εκείνο το οποίο βλέπουμε να συμβαίνει είναι πως σχηματίζονται και άλλες έλικες. Στη διπλή έλικα υπάρχουν αλυσίδες ή κλώνοι σε σχήμα σπείρας. Εκείνο που κατανοώ είναι πως θα αναπτυχθούν 12 κλώνοι”.
- “Αυτό το διάστημα εργάζομαι με τρία παιδιά που έχουν τρείς έλικες στο DNA τους. Γνωρίζουμε πως πρόκειται για μια θετική μετάλλαξη - αλλαγή, τόσο σωματική όσο και νοητική και συναισθηματική. Αυτό μπορεί παρεξηγηθεί και να προκαλέσει ακόμη και ανησυχία.
Πρόκειται για παιδιά που μπορούν να μετακινήσουν αντικείμενα με τη σκέψη ή ακόμα και να πάρουν ένα ποτήρι νερό κοιτάζοντας το μονάχα. Πρόκειται για τηλεπαθητικά παιδιά. Κοιτάζοντας τα μπορείς να σκεφτείς πως πρόκειται για υπεράνθρωπους ή κατά κάποιον τρόπο αγγελικά όντα, αλλά δεν είναι έτσι. Κατά την ταπεινή μου γνώμη έτσι θα είμαστε και εμείς στις επόμενες δεκαετίες. Τα συστήματα του σώματός μας, ανοσοποιητικό και ενδοκρινολογικό, παρουσιάζουν πολλά σημεία αυτής της αλλαγής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργάζομαι στον ερευνητικό τομέα με αποδείξεις και θεραπείες. Η γνώμη μου είναι πως η Γη και οι κάτοικοι της ανεβάζουν τη δόνησή τους. Πολλοί που γεννήθηκαν τα τελευταία χρόνια έχουν εντόνως φωτεινά σώματα”.
- «Πολλοί άνθρωποι που γεννήθηκαν τα τελευταία χρόνια έχουν νέα βιολογική δομή σώματος με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο υγιείς. Η δομή αυτή Θα επιτρέψει να ζήσουν οι επόμενες ανθρώπινες γενιές με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης».
- “Ο σημερινοί άνθρωποι στο εγγύς μέλλον, θα είναι οι πρόδρομοι ενός νέου είδους ζωής”.
Είτε το αντιλαμβανόμαστε είτε όχι είτε το πιστεύουμε είτε όχι, η ανθρωπότητα για να μην καταρρεύσει βοηθιέται συνεχώς από ουράνιους διδασκάλους, από εξωγήινους και από υπερβατικές οντότητες, οι οποίες προσπαθούν να κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται καλύτερα χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει”.
Μετά από τη συνέντευξη αυτή, τόσο η δημοσιογράφος όσο και η γιατρός δέχτηκαν καταιγισμό ύβρεων και χαρακτηρισμών από το σύστημα, που μιλά για απάτες βλακείες και άλλα παρόμοια. Αυτή είναι η γνωστή αντίδραση σε κάθε νέα επιστημονική ανακοίνωση. Θεωρούν επικίνδυνη την ανακοίνωση γιατί πιστεύουν πως αυτό θα τάραζε την κοινή γνώμη. Τι το τρομακτικό έχει και δε φαίνεται;
Το DNA έχει μια συγκεκριμένη δόνηση φωτός που έρχεται από τον ήλιο και γίνεται ύλη. Κάθε είδος ζωής πάνω στον πλανήτη γη, από τη λεγόμενη νεκρή ύλη μέχρι τους ανθρώπους, από τα ζώα και τα φυτά μέχρι τους ιούς και τα βακτηρίδια, έχουν αυτή τη συγκεκριμένη δόνηση που συμπυκνώνεται από τη Γη και η πληροφορία που μεταφέρεται μέσα στο φως γίνεται ύλη. Κάθε μεταβολή στο ηλιακό φως προκαλεί και ανάλογη μεταβολή στη λειτουργία του DNA.
Το DNA έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τις πληροφορίες και να κάνει ενσυνείδητα αλλαγές στη δομή του. Μπορεί δηλαδή να κατευθύνει συνειδητά τη διαδικασία της μετάλλαξης, μεταμορφώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τα είδη.
H μετάλλαξη έχει διάφορα ονόματα. Τη γνωρίζουμε σαν ΑΦΥΠΝΙΣΗ ή σαν ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΝΑΛΗΨΗΣ. Η διαδικασία της αφύπνισης απαιτεί να αρχίσουμε να λειτουργούμε ως όντα φωτός. Είμαστε δυναμικά όντα φωτός ικανά να ρυθμίσουμε την ενέργεια που ρέει στα συστήματά μας, με τις σκέψεις και τις προθέσεις μας.
Από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη, “Ο ΘΕΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ”, σελ. 205 – 208, εκδόσεις Δίον
Οπτικοακουστικό: vasoula2908asteria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου