Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΨΥΧΗΣ - ΘΩΡΑΚΑΣ ΦΩΤΟΣ

Ο ενεργειακός στρόβιλος της ψυχής του ανθρώπου συντηρείται από την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια της καρδιάς, η οποία μεταφέρεται σε όλο το σώμα με το δίκτυο των αρτηριών, των νεύρων, των ιστών και των κυττάρων, που συνθέτουν ολόκληρο το ενεργειακό πλέγμα των γνωστών και αγνώστων λειτουργιών του σώματος, του πνεύματος και της νόησης, συντηρούν δε τον Ενεργειακό Στρόβιλο Ψυχής και δημιουργούν τον Θώρακα Φωτός.
«Ο Ενεργειακός Στρόβιλος Ψυχής κάθε ανθρώπου, είναι ανάλογος με το επίπεδο φωτός στο οποίο βρίσκεται το άτομο. Παράγεται από την ψυχική δύναμη, συντηρείται από την καρδιά και εστιάζεται στο κέντρο της φαιάς ουσίας του εγκεφάλου, τον οποίον ενισχύει, και μέσω αυτού υποστηρίζει όλες τις ψυχικές λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος. Γίνεται αντιληπτός από τους μύστες και από υπερευαίσθητα άτομα που γνωρίζουν την ύπαρξη του. Ενισχύεται, δυναμώνει και γίνεται εντονότερος όταν ο άνθρωπος βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και η καρδιά του είναι πλημμυρισμένη από αισθήματα αγάπης και αλτρουισμού. Τότε είναι η καταλληλότερη στιγμή για ψυχικές αναζητήσεις
Όσοι επικαλούνται προσευχόμενοι τις Ολύμπιες οντότητες και έχουν την κατάλληλη προετοιμασία, ο στρόβιλος της ψυχής τους αρχίζει να πάλλεται σε υψηλές συχνότητες και δημιουργεί κραδασμούς. Όταν οι κραδασμοί του ανθρώπου συντονιστούν με τους κραδασμούς της οντότητας την οποία επικαλείται, ο ανθρώπινος οργανισμός που μοιάζει με σκοτεινή σκιά από τις αρνητικές πράξεις του ή από επηρεασμούς αποστατών, αρχίζει να απορρίπτει την αρνητική δύσμορφη ενέργεια που έχει συλλέξει και σταδιακά μεταμορφώνεται σε φωτεινή οντότητα. Η αρνητική ενέργεια που αποβάλλει ο άνθρωπος εκτοξεύεται προς κάθε κατεύθυνση. Ανεβαίνοντας προς τα πάνω συναντά το κέλυφος του εξαγνιστικού πυρός που έχουμε δημιουργήσει, εξαγνίζεται, μετατρέπεται σε θετική ενέργεια, ενισχύεται και αποστέλλεται πίσω στον προσευχόμενο, ο οποίος σταδιακά μεταβάλλεται από σκοτεινή σε φωτεινή οντότητα.
Αντίθετα όταν το άτομο κατέχεται από αρνητικές σκέψεις, ο ψυχικός στρόβιλος ατονεί και παραμένει σκοτεινός.»
Ο θώρακας φωτός είναι η γνωστή σε όλους έγχρωμη αύρα ή - κατά τους αποκρυφιστές- το αστρικό πεδίο που περιβάλλει το ανθρώπινο σώμα, το οποίο μεταβάλλει χρωματισμούς και ένταση, ανάλογα με την υγεία, τα συναισθήματα και την ψυχολογική διάθεση του ανθρώπου.
Η αύρα παράγεται από τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του εγκεφάλου και συντηρείται από τον αιθέρα [Οργόνη] του σύμπαντος. Βρίσκεται σε διαρκή δόνηση, η οποία μεγιστοποιείται ανάλογα με τις μεταβολές της συνειδήσεως. Η αύρα μορφοποιείται ανάλογα με τη σκέψη του ανθρώπου και αλλάζει συνεχώς μορφή.
«Όταν ο άνθρωπος καταγίνεται με αρνητικές πράξεις, κατέχεται από αρνητικές σκέψεις και υποτάσσεται εύκολα στις υλικές επιθυμίες, τις οποίες ταυτίζει με την ευτυχία, τότε η αύρα εξασθενίζει, χάνει την ένταση της και γίνεται ο οργανισμός ευάλωτος στους εξωτερικούς ψυχοπνευματικούς επηρεασμούς. Ανοίγονται οι πύλες μολύνσεως του σώματος, γιατί η αύρα δεν μπορεί να απωθήσει και να εξουδετερώσει τους ιούς, τα μικρόβια και τα βακτηρίδια.
Η δυστυχία στον άνθρωπο είναι αποτέλεσμα των σκιερών νεφών που παράγονται από την αρνητικότητα των πράξεων και των σκέψεων του. Τα σκιερά αυτά νέφη επικάθονται στην αύρα του ανθρώπινου σώματος και τη μολύνουν.
Οι φωτεινές οντότητες καταυγάζουν φως, το οποίο αραιώνει και διαλύει τα νέφη αυτά και έτσι ενισχύεται η αύρα του ανθρώπινου σώματος
Μέχρι χθες η επιστήμη απέρριπτε κάθε συζήτηση για την ύπαρξη της αύρας και των άλλων ενεργειακών συνόλων του ανθρώπινου σώματος. Η φωτογράφηση της αύρας με τις μηχανές Κίρλιαν τους υποχρέωσε να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους και να ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωση αυτή.
Γεράσιμος Καλογεράκης «Η Υπέρτατη Μύηση» σελ. 133-135 εκδ. Δίον
------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου