Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ Μ901 ITV!!!

Το βίντεο του "Περί Πάτρης" που παρουσιάζει σήμερα ο "Στόχος" έχει στο τιμόνι του μιά έκπληξη. Το σύστημα Μ901 ITV που θα δείτε, αποτελεί τον κορμό των αυτοκινούμενων αντιαρματικών δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, αφού ο αριθμός τους σε υπηρεσία φτάνεις τις 290 μονάδες.
Το σύστημα αποτελείται από το όχημα Μ133 επί του οποίου έχει τοποθετηθεί ένας υδραυλικά ελεγχόμενος πύργος στον οποίο έχουν εγκατασταθεί δύο εκτοξευτές τύπου Μ220 TOW πύργος μπορεί να κινηθεί 360 μοίρες στο αζιμούθιο και +35 με −30 στην ανύψωση. Στις εικόνες που θα δείτε να οδηγεί η λεβάντισσα ελληνίδα ο πύργος είναι καλυμένος...
Το σύστημα σκόπευσης των βλημάτων είναι τοποθετημένο στον πτυσσόμενο πύργο και αποτελείται από κάμερα ημέρας και την θερμική κάμερα AN/TAS-4 της εταιρείας Texas Instruments.
Το βλήμα που χρησιμοποιείται είναι το γνωστό BGM-71 TOW το οποίο κατευθύνεται προς το στόχο με καλώδιο και μπορεί να πλήξει στόχο σε απόσταση 3750 μέτρων. Το όχημα μπορεί να μεταφέρει 10 βλήματα εκτός από τα δύο που βρίσκονται ήδη στον εκτοξευτή.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου