Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Η ΖΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ

Από τους 25 μεγάλους αστεροειδείς οι 23 έχουν Ελληνικά ονόματα, Θεών, θεοτήτων και Μουσών. Δήμητρα, Σέρες, Παλλάς, Ήρα, Εστία, Αστραία, Ήβη, Ίρις, Φλώρα, Μήτις, Υγεία, Παρθενόπη, Ηγερία, Ειρήνη, Ευνομία, Ψυχή, Θέτις, Μελπομένη, Τύχη, Καλλιόπη, Θάλεια, Θέμις, Φώκαια. Υπάρχουν και οι Τρωικοί αστεροειδείς που έχουν και οι 15 ονόματα ηρώων του τρωικού πολέμου: Αχιλλέας, Έκτωρ, Νέστωρ, Αγαμέμνων, Οδυσσεύς, Αίας, Διομήδης, Αντίλοχος, Μενέλαος, Τελαμών, Πάτροκλος, Πρίαμος, Αινείας, Αγχίσης, Τρωίλος.
Η ζώνη των Αστεροειδών πλάτους 4.827 χιλιομέτρων βρίσκεται μεταξύ του Αρη και του Δία, μια ζώνη που προήλθε από τον κατακερματισμό του πλανήτη «Φαέθων» όπως ονομάστηκε από τον Ρώσο ακαδημαϊκό Σεργκέι Ορλόφ. Τα στοιχεία που μας έδωσε η επιστήμη για τον τεχνητό τρόπο καταστροφής του είναι τα εξής: «Υπολείμματα του κατεστραμμένου πλανήτη εκτινάχτηκαν στη Γη με μορφή τηκτιτών, δηλαδή υαλοποιημένα πετρώματα γνωστών μετάλλων και βηρυλλίου που έχουν μετατραπεί σε πυριτικό οξύ όταν εκτέθηκαν σε θερμοκρασία που έφθασε απότομα στα 100.000.000Χ» μας λέγει η Ακαδημία της Μόσχας. Τικτήτες από τη σύγκρουση αυτή εκτινάχτηκαν προς τη Γη και έχουν βρεθεί στις περιοχές της Κασπίας, στην Αυστραλία, τις Φιλιππίνες και την Τσεχοσλοβακία.
Ο Ρώσος αστροφυσικός Γιεβγκένι Κρινόφ πρόεδρος της Σοβιετικής Επιτροπής της Ακαδημίας της Μόσχας για τη μελέτη των Μετεωριτών, ασχολήθηκε αποκλειστικά με τον χαμένο πλανήτη και κατέληξε στα εξής:
- Ήταν ένας πλανήτης αντίγραφο της Γης και μεγαλύτερος του Αρη. Είχε βιόσφαιρα και υδρόσφαιρα, ήταν κατοικημένος από όντα που προπορευόταν κατά εκατομμύρια χρόνια του γήινου πολιτισμού. Πολλοί από τους κατοίκους του διασώθηκαν με αστροπολιτείες, πολλές των οποίων ήρθαν και στη Γη.
-Ο πλανήτης διαλύθηκε από έκρηξη και άλλα κομμάτια του χάθηκαν στο διάστημα, άλλα έπεσαν στους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και ένα μεγάλο μέρος περιφέρεται στη γνωστή ζώνη των αστεροειδών που παρουσιάζει αυξημένα ποσά ραδιενέργειας.
-Αν η καταστροφή ήταν φυσική θα είχαμε ομοιόμορφη κατανομή θραυσμάτων.
-Αν η καταστροφή προερχόταν από σύγκρουση με άλλο ουράνιο σώμα δεν θα ήταν η τροχιά του στη σημερινή τους θέση.
-Η όλη εικόνα δίνει την αίσθηση ότι θρυμματίσθηκε από θερμοπυρηνική έκρηξη επιφανείας, ακολούθησε αλυσωτή αντίδραση εκρήξεων και άλλων πηγών θερμοπυρηνικών δυνάμεων, κατόπιν ακολούθησε η έκρηξη των ωκεανών και όλος ο πλανήτης αφανίστηκε. Έτσι εξηγείται και η ύπαρξη αυξημένης ραδιενέργειας που προανέφερα.
Το γεγονός αυτό συνδυαζόμενο και με τη Θεογονία του Ησιόδου αλλά και την πληροφορία των Ολύμπιων φαίνεται περίτρανα ότι ο πλανήτης καταστράφηκε από τον Δία στην Τιτανομαχία. Το μεγαλύτερο κομμάτι των αστεροειδών έχει διάμετρο 722 χιλιόμετρα και ονομάζεται Σέρες, εκ του Σειρίου. Το 1957 στο περιοδικό «Μηνιαίος Ατλαντικός» έγραφε για τον χαμένο πλανήτη «Πιθανόν να ήταν κατοικήσιμος». Εκείνο που είναι βέβαιο, είναι ότι ή συμμάχησε με τον Κρόνο ή τον είχε καταλάβει ο Κρόνος. Στις μέρες μας οι επιστήμονες βρίσκουν ότι η ζώνη των αστεροειδών είναι η πλέον κατάλληλη περιοχή να έχει εποικιστεί από εξωγήινους.
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, «Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΝ ΘΕΩΝ Συμπαντική νομοτέλεια ή θεία βούληση;», σελ. 116 και 197, εκδ. Δίον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου