Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ή ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Η σκέψη μεταδίδεται ακαριαία και σε συσχετισμό με την ταχύτητα του φωτός είναι απείρως μεγαλύτερη. Οι επιστήμονες υποψιάζονται ότι η σκέψη μεταδίδεται με άγνωστα σωμάτια που τα ονόμασαν νιόνια και ταξιδεύουν με την ταχύτητα του φωτός επί δέκα εις την άπειρον δύναμιν (C.10°°) και όταν ενεργοποιείται η σκέψη εκπέμπεται η άγνωστη σ' εμάς μορφή ακτινοβολίας την οποίαν οι Ουράνιοι έχουν την δυνατότητα ελέγχου της.
Γίνεται εγκλωβισμός και συμπύκνωση σε ειδικούς «Ομφαλούς» συμπυκνώσεως και η τεράστια δύναμη της σκέψης έχει την δυνατότητα να μεταφέρει τα μηνύματα του ανθρώπου στη βάση της δημιουργίας και να επικοινωνεί με το Όλον Φως. Ο λόγος συγκέντρωσης των πιστών στα ιερά έχει σκοπό την συγκέντρωση μια τεράστιας ποσότητας ενεργείας της σκέψεως που εκπέμπεται προς μίαν κατεύθυνση που είναι το θείον. Επειδή τα ιερά ως επί το πλείστον ήταν κτισμένα πάνω σε ενεργειακούς χώρους τα μηνύματα των πιστών έφθαναν στο Υπέρτατο Ον το οποίο υλοποιούσε τις δεήσεις τους με κάποια υπερβατική οντότητα στο σημείο προσευχής - Περίπτωση Θαύματος - για να μεταφέρει τα μηνύματά του. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότερες χριστιανικές εκκλησίες έχουν χτισθεί πάνω σε Ελληνικά ιερά που έχουν κατεδαφίσει.
Οι Ουράνιοι ταξιδεύουν με ταχύτητες όμοιες με αυτές της σκέψης σε συνδυασμό με την Οργόνη και τα ταχυόνια, που θα αναπτυχθούν στη συνέχεια, και καλύπτουν τις γνωστές διαστάσεις του σύμπαντος σε πολύ λίγο χρόνο.
Φως
Οι επιστήμονες δέχονται και οι Ουράνιοι το επιβεβαίωσαν, ότι το φως είναι διπλής φύσεως, κυματικής και σωματιδιακής. Η άποψη της επιστήμης ότι το φωτόνιο δεν έχει μάζα έρχεται σε αντίθεση με την άλλη παραδοχή της ότι αυτό το χωρίς μάζα φωτόνιο όταν περνά από μαγνητικό πεδίο έλκεται. Ο μαγνητισμός όμως ασκείται επί μάζης. Όλη αυτή η θεωρεία μοιάζει με εκείνη της επίπεδης γης. Αν ένα φωτόνιο με μεγάλη ενέργεια περάσει κοντά σε πυρήνα με μεγάλο ατομικό αριθμό σχηματίζονται ένα ηλεκτρόνιο και ένα ποζιτρόνιο. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται υλοποίηση ενεργείας ή Δίδυμη Γένεση. Όταν ένα ποζιτρόνιο περνάει μέσα από την ύλη και συναντηθεί μ' ένα ηλεκτρόνιο τότε τα δύο σωματίδια εξαφανίζονται και ταυτόχρονα εμφανίζονται δύο όμοια φωτόνια. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται Εξαΰλωση.
Γεράσιμος Καλογεράκης- Η Επιστροφή Των Θεών- εκδ. Δίον
«ΠΕΤΑΞΤΕ» ΑΙΘΕΡΟΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ  ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟΙ ΚΟΣΜΟΙ - ΠΕΡΙ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΒΙΒΛΙΟ ΙΙ 1090-1105 29ο Απόσπασμα: Τίτος Λουκρήτιος Κάρος - Επικούρειος - Υπάρχουν άπειροι κόσμοι.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Δηλαδή η εξαυλωση είναι ο τροπος για να επιτύχουμε ταχύτητες ίσες με του φωτός και μετά να υλοποιηθουμε πάλι μέσω προγραμματισμένης δίδυμης γένεσης;;!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου