Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ - Η ΝΕΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ

Στο δημοσίευμα «Ο κόσμος μετά την κβαντική μετάβαση - Θεϊκός Κόσμος» της Ρωσίδας βιοφυσικού Βαλεντίνας Μιρόνοβας, αναφέρεται: «Μετά την 21.12.2012 το ηλιακό μας σύστημα διανύει μια περιοχή του σύμπαντος διαφορετικότητας χωροχρόνου, στην οποία όχι μόνο οι χωροχρονικές αλλά και οι βαρυτικές συνθήκες διαφέρουν σημαντικά από την περιοχή που ζούσαμε μέχρι τώρα. Ακόμα βέβαια, δε γνωρίζουμε τις τελικές συνθήκες που θα επικρατήσουν».
Ο άνθρωπος είναι έτοιμος να ακούσει, να δει και να κατανοήσει όλες τις απόρρητες κοσμικές πληροφορίες που τον αφορούν; Μπήκαμε χωρίς να το καταλάβουμε σε κάποιον άλλο κόσμο που μας φέρνει πιο κοντά στη συμπαντική πραγματικότητα; Είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε το συμπαντικό κάλεσμα;  Όλα αυτά αποτελούν σοβαρά ερωτήματα στα οποία καλείται η επιστήμη να απαντήσει στο άμεσο μέλλον.
Αναφέρει επίσης ότι: «Οι συχνότητες του ηλιακού φωτός έχουν αλλάξει και κατά συνέπεια και οι δονήσεις των οργανικών ενώσεων έχουν αλλάξει. Αυτό δεν πρέπει να μας τρομάζει με οποιοδήποτε τρόπο. Οι οργανισμοί μας εξελίσσονται με το δικό τους ρυθμό που έχει καθορίσει το σύμπαν. Η θεωρία ότι: «Όλη η ύλη είναι συμπυκνωμένο φως και ελέγχεται από τον ανθρώπινο νου, που εκπέμπει φως, με αποτέλεσμα να μπορεί να την επηρεάσει», είναι μια επιβεβαίωση όλων των συγχρόνων θεωριών της κβαντοφυσικής αλλά και των Αρχαίων Ελληνικών Μυστηρίων».
«Ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει εξελιχθεί και πολλοί από εμάς άρχισαν να βλέπουν τον πολυδιάστατο κόσμο. Ο κόσμος αυτός από μόνος του, είναι σε υψηλή αρμονική δόνηση με το σύμπαν. Την δόνηση αυτή την ονομάζουμε τέχνη του σύμπαντος, τέχνη των αλλαγών της συνείδησης και της έμπνευσης»
(Βαλεντίνα  Μιρόνοβα).
Η νεότερη διαπίστωση ήταν ότι μετά τον Ιανουάριο του 2013, άλλαξε το πλάτος της σκοτεινής και της Φωτεινής περιοχής του εγκεφάλου. Η σκοτεινή περιοχή μέχρι το 2012 «ήταν υπεύθυνη» για την καταστολή του εγκεφάλου - για το σκληρό άκαμπτο μαγνητικό πεδίο του σώματος, για το τυφλό σημείο του ματιού, για την απενεργοποίηση του DΝΑ και του θύμου αδένα. Οι νευρώνες της μπλε κηλίδας του εγκεφάλου είναι πολύ διαφορετικοί. Τον Αύγουστο του 2014, στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, έγινε το 12ο  διεθνές συνέδριο των νευροεπιστημόνων, όπου ανακοινώθηκε ότι αυτή η περιοχή του εγκεφάλου ΔΕΝ ΓΕΡΝΑΕΙ και παραμένει γεμάτη ζωντάνια, από τη μικρή βρεφική ηλικία μέχρι και την αναχώρηση του ανθρώπου από τη ζωή. Αυτό αποτέλεσε μια νέα πρόκληση για την επιστημονική αναζήτηση της κυτταρικής αθανασίας. Οι νευρώνες της μπλε κηλίδας και της ζώνης αθανασίας στον εγκέφαλο έχουν μεγάλη εξάρτηση μεταξύ τους. Για τον άνθρωπο, η εύρυθμη λειτουργία τους αποκαθιστά μια συνειδητή ενεργή και ισορροπημένη συμπεριφορά στην καθημερινή ζωή.
Το Υγρό πεδίο του «magnetar» και το «αιθερικό» πεδίο του πλανήτη, επαναφέρουν την μαγνητική ανθρώπινη αντίληψη και διεγείρουν τη δραστηριότητα της ζώνης αθανασίας. [Τα «magnetar» είναι εντόνως ελλειψοειδή άστρα νετρονίων, μέσης διαμέτρου. Περιστρέφονται γύρω από τον άξονα τους ταχύτατα, εκτελώντας μια πλήρη περιστροφή από ένα έως δέκα δευτερόλεπτα και δημιουργούν μαγνητικό πεδίο, ασύλληπτης εντάσεως.] Ως αποτέλεσμα αυτού είναι οι αλλαγές που προκαλούνται στο ενεργειακό σύστημα του ανθρώπινου σώματος, που έχει αλλάξει ουσιαστικά.
Παρατηρείται πως έχει διαφοροποιηθεί ο τρόπος σκέψεως, έχει ενεργοποιηθεί περισσότερο η αύρα και επιπλέον έχουν εξελιχθεί οι μεταφυσικές ικανότητες του ανθρώπου γενικότερα.
Ο θάνατος είναι μετάβαση της συνείδησης σε μια άλλη πραγματικότητα, σε έναν αόρατο για μας κόσμο, σε έναν άλλο γαλαξία, σε ένα άλλο σύμπαν. Πρέπει όμως να πεθάνουμε για να δούμε αυτόν τον άλλο η κόσμο; Όχι Φυσικά. Αν ήταν έτσι, ο Πλάτων, ο Πυθαγόρας και τόσοι άλλοι, δε θα μπορούσαν ποτέ να τον αντιληφθούν και να τον περιγράψουν. Αλλά το πέτυχαν με τη μύηση τους στα Μυστήρια. Αυτή η μύηση ήταν η πρόσβαση στη φυσική αθανασία ή τουλάχιστον στη μεγάλη μακροζωία. Αλλά το πιο σημαντικό της κβαντικής μετάβασης είναι ο προσανατολισμός προς ένα πολυδιάστατο κόσμο, στον οποίο έχουμε εισέλθει ήδη από το 2013 και αρχίσαμε να το συνειδητοποιούμε από το 2014, με την αλλαγή φυσιολογίας των βιοφυσικών και βιοχημικών λειτουργιών του ανθρώπινου οργανισμού. Πλέον ήρθε η στιγμή που πρέπει να αναζητήσουμε τη βιολογική αθανασία και όχι τη μυστηριακή ή τη Φιλοσοφική.
«Ο ανθρώπινος εγκέφαλος μετά την 21.12.2012 έχει αρχίσει να αλλάζει. Τα δύο ημισφαίρια παρουσιάζουν τάσεις συγχώνευσης σε ένα. Ο Μαίανδρος της επιφανείας του εγκεφάλου ξεκινά από το ένα μισό και πηγαίνει στο άλλο μισό. Οι αλλαγές αυτές του εγκεφάλου δίνουν στους επιστήμονες την αίσθηση σχηματισμού ενός άλλου εγκεφάλου, ο οποίος φωτίζεται από ένα ουράνιο τόξο χρωματισμών που δίνει μια ιριδίζουσα λάμψη γύρω από το κεφάλι. Αυτό φαίνεται πλέον πολύ καθαρά σε φωτογραφίες της αύρας του ανθρώπινου σώματος».
Μετά την 21.12.2012 στη νέα κοσμική θέση που βρέθηκε ο πλανήτης μας, διαπιστώθηκε ότι άρχισε: να λειτουργεί ο εγκέφαλος της καρδιάς, γιατί η καρδιά έχει τον δικό της εγκέφαλο λειτουργίας. Και δεν είναι ο μόνος, υπάρχουν τρεις εγκέφαλοι στο ανθρώπινο σώμα. Ο εγκέφαλος του κεφαλιού, της καρδιάς και της κοιλιάς. Γνώσεις που πλέον χρησιμοποιούν πολλοί γιατροί, όταν τα φάρμακά δε βοηθούν στην αποκατάσταση της υγείας. Υπάρχουν βιολογικοί κώδικες που συνδέουν αυτούς τους τρεις εγκεφάλους, της κεφαλής, της καρδιάς και της κοιλιάς. Ο εγκέφαλος της κεφαλής ανταποκρίνεται στην υψηλότερη δόνηση του σύμπαντος, την οποία μεταφέρει και στους άλλους δύο. Ο εγκέφαλος της καρδιάς και της κοιλιάς λειτουργούν κανονικά όταν ο εγκέφαλος του σώματος έχει νεκρωθεί. Το έντονο μαγνητικό πεδίο και το μπλε χρώμα των «magnetars», σε συνδυασμό με το νέο υδρογόνο (σ.σ.: για το νέο υδρογόνο, αναλυτικά σε επόμενη ανάρτηση), έχουν ενεργοποιήσει ζωτικές περιοχές λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος: Με μπλέ χρώμα λειτουργεί το DΝΑ, το οποίο αποτελείται από ατελείωτα δίκτυα γονιδιώματος, καθένα από τα οποία ανοίγει την πόρτα σε ένα δικό του σύμπαν με τη συνείδηση. Ως εκ τούτου, το DΝΑ και η συνείδηση είναι ένα. Η συνείδηση είναι η ασυνήθιστη αντιληπτή πραγματικότητα και η αντίληψη πρέπει να είναι ασυνήθιστη, επειδή ο κόσμος έχει πάψει να είναι ο ίδιος. Επίσης το DΝΑ παύει να είναι ευπαθές σε ψυχολογικό στρες (έτσι λειτουργούσε στο παρελθόν).
 -Και Φυσικά, το DΝΑ αποκαλύπτει πλήρως την άλλη πλευρά του. Ότι πριν τα πιστεύαμε ως σκουπίδια, ξαφνικά, μας φανερώνουν την πολυδιάστατη πλευρά τους. Όταν ένα άτομο γίνεται ευαίσθητο, ενεργοποιεί το άχρηστο δήθεν DΝΑ και μπορεί να θυμάται τις προηγούμενες ενσαρκώσεις του, σαν χθες. Όχι γιατί αυτή η ανάμνηση είναι τόσο σπουδαία, αλλά απλά επειδή ο κάθε άνθρωπος υπήρξε και σε άλλες ζωές.
 -Το κόκκινο αίμα ακτινοβολεί ΜΠΛΕ ΦΩΣ. Το μπλε χρώμα αυξάνει επίσης τη διαφάνεια του φακού του ματιού.Τα μάτια είναι μέρος του εγκεφάλου. Όλα μαζί υποβοηθούν την ανθρώπινη συνείδηση.
«Το νέο μαγνητικό πεδίο που περιβάλλει τη γη άρχισε να λάμπει σαν φωτεινό φωτοστέφανο. Το παλιό μαγνητικό πεδίο ήταν πιο μουντό και παρεμπόδιζε την ομαλή γενετική δομή μας, τώρα έχει γίνει διαφορετικό, πολύ ισχυρότερο και τη διευκολύνει».
«Μετά την 21.12.2012 έχουμε άλλα μάτια, έχουμε πάψει να βλέπουμε σε τρεις διαστάσεις. Επί 26.000 χρόνια είχαμε στα μάτια μας το λεγόμενο τυφλό σημείο. Το τυφλό σημείο, είναι γνωστό στην ιατρική επιστήμη ως «σκότωμα». Είναι ένα κενό στο οπτικό νεύρο, από το οποίο απουσιάζουν φωτοευαίσθητα κύτταρα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα κενό στο οπτικό πεδίο. Ο εγκέφαλος συμπληρώνει αυτό το κενό με πληροφορίες από το υπόλοιπο μάτι κι έτσι το κενό αυτό δε γίνεται αντιληπτό σε κανονικές συνθήκες. Αυτό το τυφλό σημείο είχε αποκλείσει τα τρία τέταρτα της σφαιρικότητας της οράσεως μας. Μας εμπόδιζε να βλέπουμε με όλα τα επίπεδα του εγκεφάλου των διαφορετικών αποχρώσεων, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η ψευδαίσθηση της οφθαλμαπάτης».
«Παρόλα αυτά, η παρουσία του τυφλού σημείου, μας επέτρεψε να ζούμε σε ένα τρισδιάστατο χώρο, περιορίζοντας σημαντικά την ορατότητά μας. Τώρα που έχουμε μετακινηθεί προς το φως και συντονίστηκαν οι κραδασμοί του σώματος με το «magnetar», το τυφλό αυτό σημείο άρχισε να εξαφανίζεται σταδιακά από το μάτι και δημιουργείται μια νέα πολυδιάστατη όραση.
Αυτή η ανακάλυψη είναι πλανητικής κλίμακας και έχει παρατηρηθεί από επιστήμονες πολλών χωρών»
(Από τη δημοσιευμένη εργασία «Θεϊκός Κόσμος» της Βαλεντίνας Μιρόνοβα).
Επίσης σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα αλλάζει και ο αμφιβληστροειδής χιτώνας του ματιού, ο οποίος προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες. Στον αμφιβληστροειδή χιτώνα υπάρχουν νέες συνδυαστικές πρωτεΐνες, τα κρυπτοχρώματα, (είναι αυτά που βοηθούν τα πουλιά να βλέπουν τα μαγνητικά πεδία) που καλύπτουν το πίσω μέρος του ματιού και μετατρέπουν το οπτικό σήμα σε ηλεκτρικό, το οποίο το επεξεργάζεται ο εγκέφαλος και το μετατρέπει σε εικόνα.
Στη νέα ενεργειακή θέση του πλανήτη μας, μετά την καταλυτική ημερομηνία της 21.12.2012, άλλαξε και ο θύμος αδένας του ανθρώπινου σώματος, που βρίσκεται στην κορυφή και πίσω από το στέρνο και παίζει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπινου οργανισμού. Το ανοσοποιητικό σύστημα επιτήρησης έχει αλλάξει και παρακολουθεί κάθε ανθρώπινη σκέψη μέσω του θύμου αδένα, ο οποίος έχει γίνει πλέον τόσο σημαντικός, ώστε μπορεί να προστατέψει τον οργανισμό από διάφορες μορφές καρκίνου. Μέχρι την καταλυτική ημερομηνία της 21.12.2012 ήμασταν υπόλογοι για τις πράξεις μας, από εκεί και μετά είμαστε υπεύθυνοι για τις σκέψεις μας!
Κάτω από το νύχι του ανθρώπου υπάρχει μια πρωτεΐνη που εμπλέκεται στο μεγάλωμα μόνο των νυχιών. Από τον Νοέμβριο του 2013, ξαφνικά άρχισε να μην εντοπίζετε πουθενά σε όλο το σώμα και εμφανίστηκε μια νέα πρωτεΐνη στο στομάχι του ανθρώπου, η οποία αποδείχθηκε ότι ανήκε σε ένα πολύ μοναδικό σύνολο αρχαίου κώδικα της γενετικής δομής του ανθρώπου που ενίσχυε τη δυνατότητα της αυτοίασης.  Εν ολίγοις, κάτι σαν ένα μαγικό ραβδί θεραπείας των ασθενειών.
Βάση επίσης τελευταίων ερευνών, κάποιοι επιστήμονες δηλώνουν ότι η μύτη, μπορεί να αισθανθεί όχι μόνο τη μυρωδιά, αλλά και το σχήμα της μυρωδιάς η και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αισθανθεί ακόμα και το φως!
Κάθε νέα ιδέα στην αρχή μοιάζει με δειλή φαντασία. Σήμερα όμως ανέτειλε θαρραλέα η φανταστική πραγματικότητα, η οποία παλαιότερα εμφανιζόταν διστακτικά και σε μεμονωμένες περιπτώσεις, ενώ τώρα λειτουργεί σαν μια «χιονοστιβάδα» επιστήμης, η οποία μας βεβαιώνει ότι ο άνθρωπος άρχισε να μεταστοιχειώνεται σε ανώτερο βιολογικό ον. Μπορούμε να εκδηλώνουμε τις προθέσεις μας και το σύμπαν ν’ αρχίζει τις διαδικασίες εκπλήρωσης των επιθυμιών μας.
Από το βιβλίο «Το Κάλεσμα Των Άστρων» του  Γεράσιμου Καλογεράκη, σελ.  «64-71, εκδ. Δίον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου