Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ (ΙΕΡΑ) ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ - ΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Στο βιβλίο του Γάλλου ιστορικού Αμεντέ Τιερύ «Ιστορία των Γαλατών» αναφέρεται πως ο Διόδωρος Σικελιώτης και ο Παυσανίας (Χ 24,4) γράφουν ότι το - 279 ο Βρέννος οδήγησε στρατιά 29.000 ανδρών, Γαλατών και Κιμρίων, στους Δελφούς για την αρπαγή των θησαυρών και την καταστροφή του μαντείου.
Όταν οι Γαλάτες πορεύονταν προς τους Δελφούς, γίνονταν δυνατοί σεισμοί πολλές φορές την ημέρα, ακούγονταν ισχυρές βροντές στο στρατόπεδό τους και κεραυνοί από τον ουρανό έπεφταν πάνω σε αυτούς και τους φόνευαν. Κατόπιν ξέσπασε τρομερή θύελλα από τεράστιο χαλάζι, και ακολούθησε τρομερό ψύχος και χιονόπτωση, ενώ τεράστιοι βράχοι αποκόπτονταν από τον Παρνασσό και σκότωναν τους βαρβάρους. Την επομένη ημέρα δέχθηκαν φονική επίθεση από τους Έλληνες.
Όταν έφθασε στο ύψος του ναού της Προναίας Αθηνάς, παρουσιάστηκαν στον αέρα μπροστά στους Γαλάτες οι μορφές των ηρώων Υπέροχου, Πύρου, Λαοδόκου και του Φύλακου που πετούσαν στον αέρα, αλλά και του Απόλλωνα που εμφανίσθηκε ως «Υπερμεγέθης νέος εκπάγλου ωραιότητας, ακολουθούμενος από δύο ένοπλες Παρθένες» και παρακολουθούσαν από τον αέρα την εξόντωση των βαρβάρων (σήμερα θα τα ονομάζαμε ολογραφικά είδωλα λέιζερ ή θαύματα).
Μετά το θάνατο του Βρέννου, ο Ακιχώριος που ανέλαβε αρχηγός επιτέθηκε κατά των Δελφών· και σε αυτόν εμφανίστηκαν δύο λευκές κόρες στον αέρα· ήταν οι δύο Μοίρες, αγάλματα των οποίων βρίσκονταν στο μεγάλο ναό του Απόλλωνα (Ηρόδοτος, Ιστορίαι, 8,36) (Παυσανίας, Αττικά, 4,4)
Το Ιερό των Δελφών διεφυλάχθει σώο κατά την εισβολή των Περσών. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΟΥ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΓΑΛΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (-279) ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ. 
Ο εκδοτικός οίκος «ARES PUBLISHERS INC» των ΗΠΑ δημοσίευσε, το 1980, την εργασία δύο Δανών αρχαιολόγων με τίτλο «Τιμαχίδα (Αθηνά) της Λίνδου» της Ρόδου και έλεγε τα εξής«Ο βασιλιάς της Περσίας Δαρείος έστειλε στρατεύματα για να σκλαβώσουν την Ελλάδα και το πρώτο νησί στο οποίο έφθασαν ήταν η Ρόδος.
Οι κάτοικοι του νησιού συγκεντρώθηκαν στην ακρόπολη της Λίνδου. Μετά από αρκετές ημέρες αποφάσισαν να παραδοθούν, επειδή από την πολυήμερη πολιορκία τελείωσε το νερό.
Η Αθηνά τότε παρουσιάστηκε στο όνειρο ενός άρχοντα και τον ενθάρρυνε να μην παραδοθούν μέχρι που να επιστρέψει, γιατί θα πήγαινε στον Δία να τον παρακαλέσει για τη σωτηρία των κατοίκων. Είχαν αποθέματα νερού μέχρι την επιστροφή της θεάς.
Οι Λίνδιοι ζήτησαν από το ναύαρχο των Περσών, τον Δάτη, προθεσμία μέχρι να τους στείλει η Αθηνά νερό, αλλιώς θα παρέδιδαν την πόλη.
Ο Δάτης γέλασε και δέχθηκε την πρόταση των Λινδίων.
Την επομένη μέγα σκότος σκέπασε την ακρόπολη της Λίνδου και καταρρακτώδης βροχή ξέσπασε μόνο σε αυτή, ενώ δεν έβρεχε ούτε σταγόνα στο στρατόπεδο των Περσών.
Ο Δάτης έκπληκτος έκανε συνθήκη φιλίας, έλυσε την πολιορκία, διέλυσε το στρατόπεδό του και ανήγγειλε ότι οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονταν κάτω από την προστασία των θεών.
Μάλιστα ο ίδιος ο Δάτης έστειλε δωρεά στην πόλη (ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ) τα κοσμήματά του, την επίσημη ενδυμασία του, τα περιβραχιόνια, την τιάρα, το σπαθί του και τη σκεπαστή αμαξά του, που κάηκαν όταν έπιασε φωτιά ο ναός.
ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΥΚΛΕΥΣ – ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΑΝΑΚΤΑ ».
Ας μην ξεχνούμε τον Έλληνα ήρωα Εχετλαίο που με συσκευή (λέιζερ;;;) που έμοιαζε με άροτρο, τύφλωνε και εξόντωνε μαζικά τους Πέρσες στην μάχη του Μαραθώνα.
Στη Σαλαμίνα τα ελληνικά πλοία τα κάλυψε ομίχλη που έστειλε η θεά Αθηνά και τα προστάτευε από τις φλόγες που έπεφταν από τον ουρανό και κατέκαιγαν τα πλοία των Περσών.
Για τον ΜΥΣΤΙΚO ΙΑΚΧΟ: «Στο Θριάσιο Πεδίο είδαν κονιορτό που ερχόταν από την Ελευσίνα, σαν να βάδιζαν 30.000 άνθρωποι. Ενώ αυτοί εθαύμαζαν για τον κονιορτό, άκουσαν μια φωνή, που έμοιαζε με εκείνη του μυστικού Ιάκχου.» Ηρόδοτος
«Καθ΄ον δε χρόνον ο αγών ευρίσκετο εις ταύτην την (κρίσιμον) φάσιν, λέγουν ότι ανεπήδησεν από την Ελευσίνα μέγα λαμπρόν φως, εις το Θριάσιον δε πεδίον εξηπλώθη κάποιος ισχυρός ήχος και μία δυνατή φωνή, ακουόμενα μέχρι της θαλάσσης, ωσάν να προήρχετο από πολλούς μαζί ανθρώπους, οι οποίοι ελάμβανον μέρος εις την πομπήν του μυστικού Ιάκχου. Και εφάνη ότι από το πλήθος των ανθρώπων, οι οποίοι εκραύγαζον, ανέβαινε σιγά- σιγά από την γην ένα σύννεφον, το οποίον πάλι υπεχώρει και επέπιπτεν πάνω εις τα πλοία. Άλλοι δε ενόμισαν, ότι έβλεπον καθαρά φαντάσματα και είδωλα (ομοιώματα) ωπλισμένων ανδρών, οι οποίοι ύψωνον από την Αίγιναν τα χέρια των προς τα Ελληνικά πλοία (εις προστασία αυτών). Αυτούς υπέθετον, ότι είναι οι Αιακίδαι, τους οποίους είχον επικαλεσθή με ευχάς προ της μάχης, δια να προσέλθουν εις βοήθειάν των».
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΑΜΙΛΛΟΣ (15) Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΙΑΚΧΟΣ
Τα υπερφυσικά και παράδοξα που έγιναν τότε, θα πρέπει αναμφιβόλως να έχουν σχέση με πανάρχαιες επιστημονικές γνώσεις τις οποίες κατείχαν οι Ιερείς των Δελφών, και οι οποίες, άγνωστο πότε και πως, χάθηκαν κατά τους μεταγενέστερους χρόνους, για αυτό και έμεινε απροστάτευτος ο χώρος από τους μετέπειτα καταστροφείς του Ιερού, τους Μαίδους καθώς και τους φανατικούς εκείνους χριστιανούς μοναχούς που αφάνισαν απαράμιλλα έργα τέχνης. ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ
------------------------------------------------------
Όλες αυτές οι περίεργες αφηγήσεις πριν μερικά χρόνια φάνταζαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας και ήταν «Μυθολογία» για το δυτικό κόσμο, που δεν ήθελε να πιστέψει ότι μπορεί να ήταν αληθινά και, πολύ περισσότερο, ούτε καν υποπτευόταν ότι υπήρχαν ανάλογες δυνατότητες των Σοβιετικών στην έρευνα του ψυχοτρονικού πολέμου.
Οι επιστήμονες της Δύσης ήταν απόλυτα ήσυχοι, - αφού κατά τη γνώμη τους αυτό που δεν μπορεί να συμβεί δεν πρέπει και να υπάρχει - και επομένως απόκλεισαν τελείως τις ψυχικές έρευνες, θεωρώντας αυτές σαν αντιεπιστημονικό παραμύθι.
Όταν αποφάσισαν να ξεκινήσουν οι Δυτικοί τις ψυχικές έρευνες, οι Σοβιετικοί ήδη βρίσκονταν μπροστά μισό αιώνα, αφού μελετούσαν την ελεγχόμενη συμπεριφορά του ανθρώπου με την επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, διέθεταν οπλικά ψυχοτρονικά συστήματα που λειτουργούσαν με τη δύναμη του νου και είχαν ψυχοτρονικά όπλα με θανάσιμες δυνατότητες.
Το σημερινό ψυχοτρονικά οπλοστάσιο των Ρώσων είναι εφάμιλλο των όπλων επιστημονικής φαντασίας. Η κοινή λογική δεν μπορεί να συλλάβει, πώς λειτουργεί.
Η σύγχρονη επιστημονική έρευνα, της κβαντομηχανικής και της παραψυχολογίας, ξεπέρασε τα όρια της φαντασίας και μοιάζει με παράνοια. Τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Αμερικανοί διαθέτουν τεχνολογία τέτοια, που μπορούν να διαβάσουν το περιεχόμενο οποιουδήποτε ηλεκτρονικού υπολογιστή και πειραματίζονται ήδη στην ανάγνωση των πληροφοριών του ανθρώπινου εγκεφάλου μεμονωμένων ατόμων ή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων.
Μπορούν να παρακάμψουν την οπτική μνήμη του εγκεφάλου, που είναι τα μάτια και τα οπτικά νεύρα, και να τοποθετήσουν στη μνήμη του ανθρώπου εικόνες με συχνότητες των 25 Ηζ, ώστε να βλέπει ο άνθρωπος αυτά που θέλουν αυτοί.
Επίσης μπορούν να εμφυτεύσουν φανταστική πραγματικότητα στον εγκέφαλο με συχνότητες των 9 Ηζ, και υποσυνείδητες σκέψεις στα 20 Ηζ, ώστε ο άνθρωπος-στόχος να έχει παραισθήσεις και να βλέπει φαντάσματα.
Η ψυχοτρονική τεχνολογία με τις συσκευές εγκεφαλικής απεικόνισης επιτρέπει στους ερευνητές να πουν με ακρίβεια τι πραγματικά μπορεί να σκέφτεται ένα άτομο πριν ακόμη μιλήσει, όταν αυτό βρίσκεται συνδεδεμένο με την ανάλογη συσκευή.
Επίσης είναι δυνατόν να εξετάσουν τα στοιχεία εγκεφαλικής απεικόνισης και να καθορίσουν εάν ένα άτομο σκέφτεται ένα πρόσωπο ή μια τοποθεσία.
Επομένως στην Αρχαία Ελληνική «Μυθολογία», όταν διαβάζουμε τους λεγόμενους «μύθους», δεν πρόκειται για παραμύθια αλλά για επιστημονικά επιτεύγματα, που μόλις σήμερα μπορούν να κατανοήσουν οι άνθρωποι.
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ «Η ΓΗ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου