Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Τα Δελφίνια.  Οι Φύλακες της Γης. Είναι οι πιστοί υπηρέτες που έχουν αποδεχτεί την ευθύνη να κρατούν την Ιερή Ενέργεια της Μητέρας. Τα δελφίνια  είναι  επιφορτισμένα με τη διαφύλαξη της ενέργειας του πλανήτη. Τα δελφίνια μπορεί να παραμείνουν ως επιμελητές σε υπηρεσία, αλλά τώρα η ανθρωπότητα έχει προοδεύσει αρκετά ώστε να φέρει σταθερά την ευθύνη για τη φροντίδα της ενέργειας της Μητέρας. Αυτές οι υπάρξεις θα σταθούν στην εμπροσθοφυλακή αυτού του σκοπού και θα σταθούν υπερήφανα ώστε να χρησιμεύσουν ως παραδείγματα για το πώς να εργαστούμε σε πλήρη συμφωνία με την ενέργεια της Γαίας. http://skala.smileyforum.net/
Ο Σείριος θεωρείται ο πλανήτης της ευφυΐας και του ορθολογισμού. Πολλές ψυχές που εισάγουν νέα τεχνολογία ή εργάζονται με δραστηριότητες που συνδέονται με το αριστερό εγκεφαλικό ημισφαίριο όπως τα μαθηματικά, η νομική, η επιστήμη και ορισμένες πλευρές της συγγραφής, θα έχουν επισκεφθεί τον Σείριο για εκπαίδευση πριν την ενσάρκωσή τους.
Οι δονήσεις από το άστρο αυτό προσφέρουν επίσης, θεραπεία του νου, η οποία επηρεάζει τις στάσεις, τα μοτίβα σκέψης, τις πεποιθήσεις και τα κληρονομημένα μιάσματα, ενώ βοηθά να εισαχθεί η σοφία του ανώτερου νου.
ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ, οι Αρχιερείς και οι Αρχιέρειες των ωκεανών και φύλακες της σοφίας, κρατούν τις ιερές γνώσεις  για την ανθρωπότητα. Είναι σαν ζωντανοί υπολογιστές. [Τα δελφίνια είναι ενσαρκωμένες οντότητες από το αστρικό σύστημα του Σειρίου με αποστολή την διατήρηση και  ισορροπία  της Ενέργειας  του πλανήτη μας http://www.youtube.com/watch?v=vBC8i-26Nx4&feature=feedf]
Τα ξεχωριστά αυτά πλάσματα έχουν αποφασίσει να εισέλθουν σ' ένα φυσικό σώμα ώστε να επιδείξουν στον κόσμο σας ότι υπάρχει ένας ανώτερος τρόπος ύπαρξης. Παράλληλα υπενθυμίζουν στους αλαζόνες που θεωρούν ότι οι άνθρωποι είναι τα πιο εξελιγμένα πλάσματα στη Γη, ότι υπάρχουν και άλλα, πιο σοφά. Πολλοί άνθρωποι που κολυμπούν με τα δελφίνια ή συνδέονται με την ενέργειά τους, μεταφέρουν επάνω τους την ανώτερη γνώση και λαμβάνουν θεραπεία. Πηγή.

 Το βίντεο από κανάλι του χρήστη mariantgr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

H ανάρτηση αυτή είναι απλά μαγευτική.

Α.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου