Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ 2012

Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ
Οι ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ ερμηνεύουν το τραγούδι " Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ " σε μουσική και στίχους του Αρτ Κυδωνάκη. Ο Φοίνικας συμβολίζει την Ελληνική Φυλή που αναγεννάται από τις στάχτες της!
"Όλοι γνωρίζουμε πως η Πατριωτική Τέχνη είναι αποκλεισμένη από τα ‘μεγάλα’ μέσα ενημέρωσης. Οτιδήποτε μιλάει για Ελλάδα, αγνοείται και χλευάζεται.. Αυτό όμως το ξέραμε και τολμάμε να πηγαίνουμε κόντρα, με όσες δυνάμεις διαθέτουμε. Το κανάλι με τα βιντεοκλίπ μας στο Youtube έχει ξεπεράσει τις 50.000 προβολές. Έχουμε χιλιάδες φίλους στο Facebook που αναπαράγουν την μουσική μας. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε και εκφράζουμε, που μπορούμε και συγκινούμε το ζωντανό κομμάτι του Έθνους μας, που δεν το έχουν αποκοιμίσει οι βλακείες και τα σαχλοτράγουδα. Οι περισσότεροι φίλοι μας είναι νέα παιδιά 15-30 χρονών. Να ξέρετε ότι υπάρχει ελπίδα για αυτήν την Πατρίδα..! Το διαπιστώνουμε κάθε μέρα..!" 
Από την συνέντευξη του Αρτέμη Κυδωνάκη στην Ε.Ω., μέλος του γκρουπ «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ», που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ,  ο οποίος μας θυμίζει ότι «δεν μπορεί να γίνει κανένας Αγώνας χωρίς Τέχνη»!
ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΟΥ
Οι ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ ερμηνεύουν τον ύμνο " ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΟΥ " σε μουσική και στίχους του Φώτη Μήλιου. Ελπίζουμε στην πνευματική αφύπνιση του ελληνικού λαού προκειμένου να σταματήσει την καταστροφική ρότα της Ελλάδος καθώς και να τιμωρήσει τους εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς της!
EROSHELLAS1 - YouTube   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου