Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

WANG SICHAO: ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ

Το κλείσιμο ενός ολόκληρου αεροδρομίου στην Κίνα μετά από θέαση αγνώστου ιπτάμενου αντικειμένου, σε συνδυασμό με αναφορές για δεκάδες UFO, έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη χώρα.
Πρόσφατα ο καθηγητής Wang Sichao, επικεφαλής του Αστρονομικού Παρατηρητηρίου Zijinshan που βρίσκεται στο Purple Mountain στην Κίνα, εξέφρασε δημοσίως την άποψη ότι τα UFO υπάρχουν και τα χρησιμοποιούν οι εξωγήινοι για να επισκέπτονται τη Γη! Πρόσθεσε μάλιστα ότι το Παρατηρητήριο έχει καταγράψει πολλές φορές άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα.
Η "ομολογία" του έγινε σε επίσημη ομιλία, η οποία είχε τον τίτλο «Η αλήθεια των UFO της Κίνας». Όπως ήταν αναμενόμενο οι δηλώσεις του έκαναν τον γύρο του κόσμου, ενώ τα κυριότερα σημεία των "αποκαλύψεών" του είναι τα ακόλουθα:
1. Οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη.
2. Τα UFO που χρησιμοποιούν ελέγχονται από ρομπότ.
3. Τα αεροσκάφη αυτά ταξιδεύουν με κατά 80% την ταχύτητα του φωτός.
4. Το Παρατηρητήριο έχει καταγράψει πολλές φορές αυτά τα σκάφη, σε απόσταση 150 και 1500 χιλιομέτρων πάνω από τη Γη.
5. Οι εξωγήινοι χρησιμοποιούν μάλλον Πυρηνική Τεχνολογία.
6. Μετά από 39 χρόνια εργασίας στο Παρατηρητήριο του Purple Mountain Παρατηρητήριο ο Wang πιστεύει ότι τα UFO έχουν καταφέρει να χρησιμοποιούν τη βαρύτητα της Γης για να παραμένουν ψηλά!
Ο Wang Sichao ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με τον Stephen Hawking και τις δηλώσεις του περί επικίνδυνων εξωγήινων. Ο ίδιος θεωρεί ότι οι εξωγήινοι μας επισκέπτονται με ειρηνικές διαθέσεις και δεν αποσκοπούν σε κάποιο πολύτιμο υλικό από τον πλανήτη μας, καθώς μπορούν και κατασκευάζουν τα δικά τους υλικά όποτε θελήσουν, αφού διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου