Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΑΣ, ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ...

Από συμπαντική νομοτέλεια, η Γη, το ηλιακό μας σύστημα και ο σπειροειδής γαλαξίας μας, πραγματοποίησαν «κβαντικό άλμα» σε άλλο ενεργειακό επίπεδο. Ένεκα του φαινομένου αυτού συντελέστηκαν και συνεχίζονται να συντελούνται κοσμικές αλλαγές, στον ανθρώπινο οργανισμό, στη Γη, στο ηλιακό σύστημα και στον γαλαξία μας.

Σύμφωνα με επιστημονικές διαπιστώσεις, οι κοσμικές αλλαγές υποβοηθούν τη δημιουργία μιας νέας πνευματικής πραγματικότητας και μιας αλλαγής του τρόπου σκέψεως της ανθρωπότητας.

Η μητέρα Γη αλλάζει τη συχνότητα της δόνησής της κι εμείς οι άνθρωποι, τα ζώα και τα φυτά, οφείλουμε να την ακολουθούμε.

Η Γη ως μια Οντότητα με συνειδησιακή υπόσταση, καλεί - όπως η μάνα τα παιδιά της - σε μια νέα πλανητική πραγματικότητα, μακριά από τη σημερινή αθλιότητα! 
Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να ανεβάσουμε τις δονήσεις μας. Και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με θετικά συναισθήματα.

Όμως πως μπορεί να γίνει αυτό, όταν καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από δυσάρεστες και τοξικές ειδήσεις;

Γιατί υπάρχουν τόσες πολλές κινδυνολογικές ειδήσεις εκεί έξω;

Δρ. Μουρούτης: «15 λεπτά παρακολούθησης αρνητικού περιεχόμενου ειδήσεων, σταματάει την νευρογένεση στον εγκέφαλο για 3 ήμερες!»

Δεν είναι μόνο οι ειδήσεις, αλλά και πάρα πολλά άτομα, που αρέσκονται να αναδημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δυσάρεστα θέματα, αλλά και τις ίδιες τις ειδήσεις, που το μόνο μου καταφέρνουν είναι να ρίχνουν τις δονήσεις της ψυχής...

Ας δούμε τι μας λέει ο Πλάτων στον Τίμαιο [47c]
...ἐκείναις οὔσας, ἀταράκτοις τεταραγμένας, ἐκμαθόντες δὲ καὶ λογισμῶν κατὰ φύσιν ὀρθότητος μετασχόντες, μιμούμενοι τὰς τοῦ θεοῦ πάντως ἀπλανεῖς οὔσας, τὰς ἐν ἡμῖν πεπλανημένας καταστησαίμεθα. 

Απόδοση στα νεοελληνικά: Η εξοικείωση με τις ουράνιες κινήσεις, μας επιτρέπει να κατανοούμε την σύμφυτη ορθότητα των μαθηματικών τους σχέσεων, οπότε μπορούμε να διορθώνουμε την πλάνη των εσωτερικών μας κινήσεων, μιμούμενοι τις απλανείς θεϊκές τροχιές.

Εδώ μας ενημερώνει ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε μικρογραφία του Σύμπαντος, και αν έχουμε απόκλιση από την αρμονία, του Σύμπαντος, πρέπει να εναρμονιστούμε με αυτό. Άρα οδηγός για την ορθότητα μας είναι το Σύμπαν, άρα κάποιο κλειδί για την υγεία βρίσκεται εκεί.

Όταν ρώτησαν τον Αναξαγόρα, τι κίνητρο έχει ο άνθρωπος για να ζει, απάντησε: «Για να μπορεί να θαυμάζει τον ουρανό και την τάξη όλου του κόσμου». Η τάξη και η κανονικότητα που υπάρχει στις κινήσεις και στις περιφορές των άστρων πρέπει να γίνει πρότυπο κανονικότητας για την ανθρώπινη ψυχή. Τις βασικές αξίες, αξίες που έχουν σήμερα χαθεί, τις διδάσκει το Σύμπαν.

Επίσης ο Ηράκλειτος μας λέει: Σ' όλους τους ανθρώπους έχει δοθεί η αυτογνωσία και η σωφροσύνη. Γι' αυτό πρέπει ν' ακολουθήσουμε τον κοινό λόγο, γιατί το κοινό είναι Συμπαντικό. Ενώ όμως ο λόγος είναι Συμπαντικός και κοινός, οι πολλοί ζουν σαν να έχουν μια ιδιαίτερη φρόνηση.

Για την ηρεμία της ψυχής, την άνοδο της κραδασμικής μας ιδιοσυχνότητας και τον συντονισμό μας με ότι συμβαίνει στη φύση, στον πλανήτη και στον Κόσμο, επιβάλλεται η αποφυγή τοξικών μονοπατιών όπου βαδίζουν τοξικοί άνθρωποι που μόνο απομυζούν ενέργεια.

Μην ξεφεύγετε από τον σκοπό σας, όσοι τον βρήκατε...

Σείριος – ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ  https://enneaetifotos.blogspot.com/

------------------------

ΤΟ «ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ» ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ & ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ; Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου