Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

ΑΝΤΙΓOΝΗ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ – ΜIΛΤΟΣ ΤΕΝΤOΓΛΟΥ: AΞIΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙAΣΕΙ ΚAΘΕ ΠΑΙΔI

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 35 χλμ βάδην στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου και αφού τερμάτισε με την Ελληνική Σημαία, λύγισε βάζοντας τα κλάματα.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη σημείωσε μία ακόμα σπουδαία διάκριση το πρωί της Πέμπτης (24/8), καθώς τερμάτισε 3η στα 35 χλμ βάδην στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη Βουδαπέστη.

Η 39χρονη Ελληνίδα αθλήτρια ανέβηκε ξανά στο βάθρο, έφτασε στη γραμμή του τερματισμού, κρατώντας την ελληνική σημαία, συγκινημένη!!!

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη – Μίλτος Τεντόγλου: Γιατί αξίζει να τους μοιάσει κάθε παιδί!!!

Εκτός από δύο σπουδαίους αθλητές, Ντρισμπιώτη και Τεντόγλου αποδεικνύουν, ότι είναι και δύο πολύ σπουδαία πρότυπα για κάθε παιδί και κάθε άνθρωπο. Προσγειωμένοι, προσηλωμένοι στο στόχο τους, με πείσμα, θέληση και προσπάθεια για να τον κατακτήσουν.

Τι να πει κανείς για τον Μίλτο Τεντόγλου… Ένας μεγάλος αθλητής με σπουδαίο παρόν που έχει ακόμη περισσότερα να προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό και με ήθος που σπανίζει.

Με αξιοζήλευτες διακρίσεις τόσο σε εγχώριες, όσο και σε διεθνείς διοργανώσεις, με κορυφαία το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 24χρονο παιδί από τα Γρεβενά αποδεικνύει, ότι οι στόχοι και η σκληρή δουλειά φέρνουν την επιτυχία.

«Το σημαντικότερο που κατάφερα να μάθω για εμένα μέσω του αθλητισμού είναι να μάχομαι, να αγωνίζομαι σωστά και δυνατά», έχει αναφέρει ο ίδιος.

Περισσότερα: https://www.infokids.gr/ , https://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου