Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΔΡ ΦΡΑΝΣΙΣ ΚΡΙΚ ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA

ΕΙΚΟΝΑ: Διπλή Έλικα DΝΑ, εικονογράφηση σε ένα από τα βιβλία του Dr. Francis Crick.

Οι εξω-επιστήμονες εμπνέονται κριτικά από το έργο του Δρ Φράνσις Κρικ. Στο βιβλίο του LifeItself: Its Origins and Nature (1981), ο Crick - βραβευμένος με Νόμπελ και ο συνιδρυτής του σχήματος του μορίου DNA - ισχυρίστηκε ότι ένας προηγμένος πολιτισμός μετέφερε τους σπόρους της ζωής στη Γη με διαστημόπλοιο.

Ο νομπελίστας Δρ Φράνσις Κρικ, ο οποίος θέτει την εξωγήινη προέλευση της ζωής στη Γη, δεν είναι μόνος σε αυτή την άποψη στην επιστημονική κοινότητα.

Την ίδια χρονιά που εκδόθηκε το Life Itself (1981), ο Sir Fred Hoyle έγραψε το Life from Space, στο οποίο πήρε ουσιαστικά την ίδια θέση.

Μάλιστα, σε άρθρο του εκείνη τη χρονιά στο Nature, έγραψε: "Η πιθανότητα σχηματισμού ζωής από άψυχο υλικό είναι ένα προς έναν αριθμό με 40.000 μηδενικά. Αυτό είναι αρκετό για να θάψει τον Δαρβίνο και ολόκληρη τη θεωρία της εξέλιξης. Δεν υπήρχε αρχέγονη "σούπα", ούτε σε αυτόν τον πλανήτη ούτε σε οποιονδήποτε άλλον, και αν οι απαρχές της ζωής δεν ήταν τυχαίες, θα πρέπει επομένως να ήταν προϊόν σκόπιμης νοημοσύνης”(Hoyle: 1981, 294:148)

Ο Δρ Χόιλ μίλησε για ένα είδος πανθεϊστικής νοημοσύνης που δημιούργησε σπόρους ζωής σε άλλα μέρη του Σύμπαντος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν τελικά στη Γη για να ξεκινήσουν τη ζωή όπως την ξέρουμε.

Λόγω της τεράστιας (και εντυπωσιακής) πολυπλοκότητας της ζωής - και του προφανούς σχεδιασμού πίσω από αυτήν - άλλοι επιστήμονες που αμφισβητούν την «επίσημη επιστήμη» που υποστηρίζεται από πολιτικές ελίτ, αρχίζουν να υποστηρίζουν και αυτό το συμπέρασμα.

Ο Leslie Orgel, ένας από τους αξιόλογους και σημαντικούς ερευνητές στις υποθέσεις προέλευσης της ζωής, είναι επίσης καταγεγραμμένος ως υποστηρικτής αυτής της επιστημονικής θέσης (1982, σελ. 149-152).

Οι μη δογματικοί επιστήμονες έχουν κατηγορήσει τις πολιτικές ελίτ, ότι αγνοούν σαφείς αποδείξεις της μη γήινης προέλευσής των ανθρωπίνων όντων.

Ο Δρ Φράνσις Κρικ ήταν ένας από τους δύο επιστήμονες που ανακάλυψαν τη δομή του DNA κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 η οποία ήταν μια σημαντική ανακάλυψη στην ιστορία της επιστήμης. Αυτή ήρθε μετά από μακρά έρευνα και μια μεγάλη συγκέντρωση πληροφοριών και εμπειρογνωμοσύνης. Ο Δρ. Κρικ εφάρμοσε τα ίδια αυστηρά πειθαρχικά πρότυπα στα ευρήματά του για την εξωγήινη προέλευση. Ο Κρικ κέρδισε το βραβείο Νόμπελ για το έργο του.

Στο βιβλίο του Life Itself, ο Δρ. Κρικ είπε ότι πλάσματα από άλλο ηλιακό σύστημα έφεραν τους σπόρους που είναι απαραίτητοι για τη ζωή σε άψυχους πλανήτες και, χάρη στην ευγενική παρέμβασή τους, η ζωή ξεκίνησε εδώ.

από τον Peter Jiang και την Jenny Li από την ιστοσελίδα AgoraCosmopolitan
Περισσότερα: bibliotecapleyades.net

--------------------------------------

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA

Ένα μεγάλο μέρος της ύλης από την οποία αποτελούμαστε προέρχεται από άλλους γαλαξίες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου