Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Κάποιοι ανησυχούν ότι έχουμε χάσει εντελώς το πνευματικό μας κέντρο και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας ή να συνεχίσουμε να υποφέρουμε εξαιτίας τους

Η εξωεπιστημονική έρευνα μαρτυρεί ότι οι Άνθρωποι της Γης έχουν προέλθει από το σύστημα της Λύρας του σύμπαντος. Με τη Λύρα προφανώς συνδέονται ο Σείριος, ο Αρκτούρος, ο Αντάρης, οι Πλειάδες, οι Ανδρομέδιοι, ο Κύκνος, ο Άλφα Κενταύρου, Τοξότης α’ και β’, και Κασσιόπη.

«Οι φυλές που προέρχονται από τα αστρικά συστήματα της Λύρας, των Πλειάδων, του Σειρίου, του Προκύωνα, της Ανδρομέδας και του Αρκτούρου, έχουν παράσχει μέρος του γενετικού υλικού για τη σπορά της ανθρωπότητας στη Γη».

Οι εξω-επιστήμονες ισχυρίζονται ότι οι Πλειάδιοι είναι πρώτα μας ξαδέλφια και οι πρόγονοι κάποιων από τις φυλές μας. Οι Πλειάδιοι είναι επίσης απόγονοι των Λύριων που ήρθαν από τη Λύρα με διαστημόπλοια.

Οι Λύριοι έστειλαν ομάδες εθελοντών που αποτελούνταν από επιστήμονες μηχανικούς και ειδικούς στη γεωργία για να εξερευνήσουν την επιφάνεια πιθανών κατοικήσιμων πλανητών και να επιστρέψουν δεδομένα και πληροφορίες στο μητρικό τους σκάφος. Ένας από αυτούς τους πλανήτες προφανώς ήταν και η Γη.

Κάθε πλανήτης εξερευνήθηκε και με βάση τη μοναδική φύση του, και στη συνέχεια στάλθηκαν αποικίες για να εγκατασταθούν. Γι αυτό οι Πλειάδειοι ενδιαφέρονται τόσο για τον κόσμο μας και την ανθρωπότητα στη Γη. Εξω-επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι Πλειάδιοι επισκέπτονται τη Γη για τουλάχιστον 79.743 χρόνια.

Οι εξω-επιστήμονες ισχυρίζονται επίσης ότι οι Πλειάδιοι μοιάζουν πολύ με πολλούς τρόπους με τους ανθρώπους στη Γη, ωστόσο, είναι συναισθηματικά και πνευματικά πιο εξελιγμένοι από ό,τι οι άνθρωποι της Γης αυτή τη στιγμή. Αλλά ο Δρ. Salla και άλλοι σχετικοί ερευνητές της εξω-επιστήμης υποδεικνύουν ότι «και αυτοί έχουν περάσει από τους αυξανόμενους πόνους τους, όπως οι άνθρωποι της Γης τους περνούν αυτή τη στιγμή».

Ο Δρ Salla και άλλοι ειδικοί εξω-επιστήμονες σε συνεργασία με τον υπεύθυνο επικοινωνίας ισχυρίζονται περαιτέρω: "Οι Πλειάδιοι έχουν κάνει προσπάθειες να μοιραστούν μαζί μας τα οφέλη της εμπειρίας τους. Έτσι εμείς οι ίδιοι δεν χρειάζεται να βιώσουμε τα ίδια είδη οπισθοδρομήσεων και πιθανών καταστροφών, αλλά προς το παρόν, αρκετοί άνθρωποι στη Γη δεν ακούνε."

Ο Δρ. Salla και οι σχετικοί εξω-επιστήμονες τεκμηριώνουν περαιτέρω.
«Οι Λύριοι έμαθαν να προσαρμόζονται σχεδόν σε όλα τα πλανητικά περιβάλλοντα που εγκαταστάθηκαν. Έμαθαν να ζουν σε πλήρη αρμονία με τους αντίστοιχους πλανήτες τους. Ανέπτυξαν αγροτικές κοινότητες που ήταν κυριολεκτικά εξαιρετικές. Δεν ήταν μόνο αποτελεσματικές αλλά μπορούσαν να θρέψουν δισεκατομμύρια όντα και στην πραγματικότητα ενίσχυε τον ίδιο τον πλανήτη και δημιουργούσε ένα ακόμη πιο πλούσιο περιβάλλον. Όλες οι πτυχές της ζωής φαίνεται να επωφελούνται από τη δέσμευση των Λύριων να είναι ένα με τους πλανήτες τους και από την προσφορά τους».

Ταυτόχρονα, το προσδόκιμο ζωής σε πλανήτες χωρίς το είδος της ρύπανσης και της κοινωνικής καταπίεσης της Γης, αντιπροσωπεύεται από τους εξω-επιστήμονες ως φαινομενικά «πολύ υψηλότερο από ό,τι στη Γη».

Αυτές οι συγκεκριμένες κοινότητες Ανθρώπινων Εξωγήινων αντιπροσωπεύουν τους εαυτούς τους στους εξω-επιστήμονες ότι έχουν οικονομικά συστήματα που «δεν είναι στην υπηρεσία του εαυτού τους» και έχουν μια ηθική κοινότητας που «χτυπάει σαν μια καρδιά, και μοιράζονταν και κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση ως σύνολο και προσπαθούν να βεβαιωθούν ότι κανένας από τη φυλή τους δεν θα υστερεί ή θα μένει πολύ πίσω από το σύνολο». Ένα απίστευτο πρότυπο για όλη την ανθρωπότητα που ακολουθείτε μέχρι σήμερα.

Εικόνα: Πλειάδες

Οι περισσότεροι Πλειάδειοι μας μοιάζουν τόσο σε μέγεθος όσο και σε ανάστημα, σωματική διάπλαση, χρώμα μαλλιών και με άλλους τρόπους.

Οι εξω-επιστήμονες υποδεικνύουν ότι η διάρκεια ζωής των Πλειάδων, συγκεκριμένα, προφανώς υπερβαίνει κατά πολύ τα ανθρώπινα όντα στη Γη.

Η τεχνολογία των Πλειάδων έχει καταστήσει δυνατό να ταξιδεύουν οπουδήποτε στο Σύμπαν μας με ταχύτητες μεγαλύτερες από την ταχύτητα του φωτός.

«Είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τους ωκεανούς της Γης για υποθαλάσσιες επιχειρήσεις», τεκμηριώνει ο Δρ Salla , σε συνεργασία με άλλους ερευνητές.

Προφανώς οι Πλειάδιοι ανησυχούν πολύ για την κακή χρήση της επιστήμης μας σήμερα στη Γη, και αντίστοιχα ανησυχούν «ότι έχουμε χάσει εντελώς το πνευματικό μας κέντρο ή την αρμονία με τις επιστήμες μας». Δεν έχουν καμία σχέση με χρήματα, πολιτική, θρησκευτικές τελετουργίες και δόγματα, τα οποία χρησιμοποιούνται για χειραγώγηση στη Γη.

Οι Πλειάδιοι, «καθώς και οι πιο καλοπροαίρετες φυλές που μας έχουν επισκεφθεί στη Γη ανησυχούν ότι θα καταστρέψουμε τον πλανήτη μας και τους εαυτούς μας».

Είπαν ότι είναι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν, αλλά όχι στο σημείο να αλλάξουμε τη δική μας εξέλιξη και στη συνέχεια να γίνουν υπεύθυνοι για εμάς ως φυλή. Λένε ότι δημιουργούμε το δικό μας μέλλον καθώς προχωράμε και ότι πρέπει να διορθώσουμε μόνοι μας τα λάθη μας ή να υποφέρουμε εξαιτίας τους.

από τον Peter Jiang και την Jenny Li από την ιστοσελίδα AgoraCosmopolitan
Περισσότερα: bibliotecapleyades.net

---------------------------------------------

Πλειάδες   ,  Πλειάδιοι

ΛΥΡΑ – ΠΡΟΚΥΩΝ – ΒΕΓΑΣ - ΠΛΕΙΑΔΕΣ

Η ΑΓΝΩΣΤΗ (για εμάς) ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙ ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣΚΑΦΟΣ ΑΘΗΝΆ

ΣΕΙΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗ

Αθήναιου, "Δειπνοσοφιστών": "Δε χάθηκε άγνωστο από τον Δία το αστέρι αυτό, από το οποίο λέγεται ότι καταγόμαστε..."

Η ανθρωπότητα στη Γη χρειάζεται να επανενσωματώσει ζωτικά την πνευματικότητα και να «ξεκλειδώσει» τις κρυμμένες δυνατότητες για μια υψηλή ποιότητα ζωής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου