Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Η ανθρωπότητα στη Γη χρειάζεται να επανενσωματώσει ζωτικά την πνευματικότητα και να «ξεκλειδώσει» τις κρυμμένες δυνατότητες για μια υψηλή ποιότητα ζωής

Οι αρχικοί εξωγήινοι της Λύρας που προφανώς είναι οι «σπορείς» της Γης, εμπνεύστηκαν από μια συνείδηση ​​που σχετίζεται με την πνευματικότητα και δημιούργησαν τις επιστήμες τους σε ανθρωπιστικές διαστάσεις, υπηρετώντας το «κοινό καλό», σε αντίθεση με την απληστία που ισχύει σήμερα στη Γη.

Οι Λύριοι προφανώς αναφέρονται στη συλλογική συνείδηση ​​της αγάπης, της ειρήνης και της σοφίας που ενέπνευσε το σύμπαν ως Ύπαρξη.
Η «λατρεία» της Ύπαρξης είναι σιωπηλή και μοναχική, με κάθε ελευθερία στην αναζήτηση του εαυτού. Δεν υπάρχουν ιερείς ούτε «σωτήρες» εξουσιοδοτημένοι να μπαίνουν ανάμεσα σε έναν άνθρωπο ως «ψυχή» και στη συλλογική μας συνείδηση​​ στο σύμπαν.

Στο τεκμηριωμένο υπαρξιακό πλαίσιο της Λύρας, "Κάθε εμπειρία είναι προσωπική, διαφορετική από την άλλη και δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να αναμιγνύεται ή να κρίνεται. Κάθε ψυχή πρέπει να έχει συνείδηση ​​της θεότητας που μέρος της, είναι η ίδια”.

"Οι Λύριοι δεν προσπάθησαν να δημιουργήσουν κανένα ιερό, κανένα ναό εκτός από την ίδια τη φύση, και τη διαδικασία της ανθρώπινης φροντίδας της φύσης, ως μια απείρως πνευματική άσκηση της ύπαρξης. Να είστε πραγματικά, φυσικά, ανθρώπινα όντα", τεκμηριώνουν ο Δρ Salla και άλλοι συνεργάτες.

Στο σύστημα κοινωνικής ηθικής και πνευματικότητας της Λύρας, η πραγματική πίστη δεν διατυπώνεται σε δόγματα, όπως διδάσκουν χειριστικοί εξωγήινοι που προσπάθησαν να καταστήσουν την ανθρωπότητα υπηρέτες και δούλους που συνδέονται με συστήματα κατασταλτικού δόγματος.

Αυτή η κοινωνική ηθική της Λύρας προφανώς περιλαμβάνει, σύμφωνα με τις αναφορές των Ανδρομέδιων και του Alex Collier, την απόρριψη των «σωτήρων» και των «μεσσιών» που έχουν χρησιμοποιηθεί από "χειριστικούς ET για να υπονομεύσουν τη ζωτική αίσθηση κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης μεταξύ των ανθρώπων της Γης, ο ένας για τον άλλο."

Η προφανής ιδέα στο σύστημα υπονόμευσης, ήταν να πειστούν οι άνθρωποι της Γης να σηκώσουν τα χέρια τους ψηλά περιμένοντας να σωθούν ή να ελευθερωθούν από έναν σωτήρα, καθώς καταπιέζονται και λεηλατούνται.

«Στη φαινομενική επιστημονική εκτίμηση του σύμπαντος μας στη Λύρα, η «Ύπαρξη» ως έκφραση της συλλογικής συνείδησης του σύμπαντος, ενδιαφέρεται μόνο για την πρόθεσή σας, το μονοπάτι της καρδιάς σας», αναφέρει επίσης ο Δρ Salla.

Ένας πολιτισμός όντων μπορεί, για παράδειγμα, να επιλέξει ένα σχετικό μονοπάτι εξέλιξης που σχετίζεται με μια επιβεβαιωμένη ποιότητα ζωής για όλους, συνοδευόμενη από πνευματική ανανέωση, ή να ακολουθήσει μια «οπισθοδρομική» «απο-εξελικτική» οδό απληστίας και καταπιεστικής δύναμης, που τελικά καταλήγει σε αυτοκαταστροφή.
Πράγματι, το έργο του Erich von Däniken και του πρώην ερευνητικού συμβούλου και επιστήμονα της NASA Richard C. Hoagland αποκαλύπτει οριστική απόδειξη αυτοκαταστροφικών πολιτισμών στον Άρη .

Η ανθρωπότητα στη Γη προφανώς χρειάζεται να επανενσωματώσει ζωτικά την πνευματικότητα ως συστατικό στην επιστημονική εκτίμηση του σύμπαντος, αυτό με τη σειρά του είναι ζωτικής σημασίας για να «ξεκλειδώσει» τις κρυμμένες δυνατότητες για μια υψηλή ποιότητα ζωής. Η ανθρωπότητα στη Γη, προφανώς χρειάζεται επίσης να χρησιμοποιήσει τον πυρήνα της πνευματικότητας της ύπαρξής της, για να ξεπεράσει οποιαδήποτε επαφή με φαινομενικά ανταγωνιστικά χειραγωγικά συμφέροντα, που σύμφωνα με τον Δρ. Salla και άλλους συναδέλφους, προσπάθησαν να υπονομεύσουν το ανθρώπινο δυναμικό.

από τον Peter Jiang και την Jenny Li από την ιστοσελίδα AgoraCosmopolitan
Περισσότερα:
bibliotecapleyades.net

-------------------------------------------

Πλειάδες   .  Πλειάδιοι

ΛΥΡΑ – ΠΡΟΚΥΩΝ – ΒΕΓΑΣ - ΠΛΕΙΑΔΕΣ

Η ΑΓΝΩΣΤΗ (για εμάς) ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙ ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣΚΑΦΟΣ ΑΘΗΝΆ

ΣΕΙΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗ

Αθήναιου, "Δειπνοσοφιστών": "Δε χάθηκε άγνωστο από τον Δία το αστέρι αυτό, από το οποίο λέγεται ότι καταγόμαστε..."

Κάποιοι ανησυχούν ότι έχουμε χάσει εντελώς το πνευματικό μας κέντρο και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας ή να συνεχίσουμε να υποφέρουμε εξαιτίας τους 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου